| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mikasek1992 Nowy

|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 6:00 pm Temat postu: wielki itor |
|
|
|
czy ktos z was ma o nim informacje ponoc tak dobrze gra pokazywal partie na jego stronie z wielkimi polskimi zawodnikami takimi jak socko wygrywal z nimi ma swoja szkolke itor to jego nick czy co gral ktos zwas z nim na dluzszy czas wiem ze pisalem niezrozumiale ale to dlatego ze niemialem czasu a chcialem wiedziec cos na jego temat
Ostatnio zmieniony przez mikasek1992 dnia Wto Lut 28, 2006 7:35 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
mattihau Wieża

|
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 6:19 pm Temat postu: Re: wielki itor |
|
|
|
| mikasek1992 napisał: | | czy ktos z was ma o nim informacje ponoc tak dobrze gra pokazywal partie na jego stronie z wielkimi polskimi zawodnikami takimi jak socko wygrywal z nimi ma swoja szkolke itor to jego nick czy co gral ktos zwas z nim na dluzszy czas |
To jest bardziej zakręcone niż logarytmiczny dekrement tłumienia drugiego stopnia  |
|
| Powrót do góry |
|
mikasek1992 Nowy

|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 7:37 pm Temat postu: |
|
|
|
a ty za kogo sie uwazasz mam 14 lat i co ci do tegopisalem niezrozumiale bo niemialem czasu i sie bardzo spieszylem a chcialem wiedziec cos na jego temat rozumiecie |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 7:47 pm Temat postu: |
|
|
|
| mikasek1992 napisał: | | a ty za kogo sie uwazasz mam 14 lat i co ci do tegopisalem niezrozumiale bo niemialem czasu i sie bardzo spieszylem a chcialem wiedziec cos na jego temat rozumiecie |
rozumiemy za nikogo sie nieuwazam niemialem obrazic nikogo jak byles zalatany to rozumiem ale nie na tyle spieszony zeby nie napisac mi tego samego na pw nierob tego wiecej tu wystarczy raz a dobrze sory _________________ pay attention or pay the price |
|
| Powrót do góry |
|
wojtzuch Hetman

|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 8:17 pm Temat postu: |
|
|
|
Nie obrażaj się, skoro sam nie szanujesz czytelnika swoich postów. Zresztą użycie wielkich liter i znaków przestankowych spowolniłoby Twoje wyjście o jakieś 1,348 sekundy. I czy pisząc ponownie, też się tak śpieszyłeś? |
|
| Powrót do góry |
|
gunnar Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 1:47 am Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 4:32 pm Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
The Sant$ Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 9:54 pm Temat postu: |
|
|
|
Oświadczam, wszem wobec, że nie wycinałem tego postu (posta) ani żadnego ostatnio. Nie pamiętam nawet jego treści.
Zawsze starałem (i staram) się walczyć o zrozumiałość języka pisanego (temat byki na ogólnym). I jeżeli post brainw0rker'a dotyczył tegoż to na pewno bym go zostawił. Również co do "grzeczności" wypowiedzi brainw0rker'a nie można mieć pretensji (chociaż lubi "ubarwiać" swoje dzieła). _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński
Ostatnio zmieniony przez tpp dnia Sob Mar 11, 2006 5:12 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
| Powrót do góry |
|
wojtzuch Hetman

|
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 10:47 pm Temat postu: |
|
|
|
Co do pisania bez zwracania uwagi na interpunkcję, to potem się to przenosi na bardziej poważną twórczość i trzeba co drugi akapit pytać się autora książki (w trakcie jej redakcji), co poeta miał na myśli, bo z przecinkiem sens jest zupełnie inny (a sens zmienia się zaskakująco często i nie zawsze pasuje tylko jedna wersja).
Mój rekord to cztery równie prawdopodobne wersje zdania.
No i te setki literówek, zwłaszcza w końcówkach wyrazów, co zresztą też potrafi zmienić sens...
edit
Z tymi literówkami chodziło o efekt pisania bez ogonków.
Ostatnio zmieniony przez wojtzuch dnia Sob Mar 11, 2006 12:26 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 11:10 am Temat postu: |
|
|
|
| tpp napisał: | | Oświadczam, wszem wobec, że nie wycinałem tego postu (posta) ani żadnego ostatnio. Nie pamiętam nawet jego treści. |
OK
Był to post, w którym braiw0rker napisał mikaskowi kilka ogólnych słów o dyslekcji, dysgrafii i wymóżdżeniu. Bardzo ciekawie i dowcipnie zresztą sformułowany, choć opisywał generalnie nieciekawą i smutną sytuację o piszącej "bardzo niedbale" młodzieży. Ale zniknął, nie ma go już .
Brain raczej sam sobie go nie wyciął  |
|
| Powrót do góry |
|
Ediii Hetman

|
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 11:44 am Temat postu: |
|
|
|
No chyba nie...
| Cytat: | | Kto wywalił mi stąd posta?! I dlaczego?! |
_________________ Jeszcze nigdy, tak wielu, nie zawdzięczało tak wiele, tak nielicznym |
|
| Powrót do góry |
|
|