| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
seadog Nowy

|
Wysłany: Pon Gru 12, 2005 6:52 pm Temat postu: Nowe forum zaprasza szachistów |
|
|
|
Otwarto nowe forum szachowe na www.***.pl Jest to nowe forum, które się dopiero rozwija lecz zapraszam do jego użytkowania |
|
| Powrót do góry |
|
joki Nowy

|
Wysłany: Pon Gru 12, 2005 7:28 pm Temat postu: |
|
|
|
Dowcip czy co? Wystarczy raz i każdy zrozumie. |
|
| Powrót do góry |
|
arkoski Hetman

|
Wysłany: Pon Gru 12, 2005 7:38 pm Temat postu: |
|
|
|
Haha dobre, jeszcze ten podpis "Najlepsze forum szachowe w Polsce".  Lepiej było napisać, że założyłeś sobie darnowe forum i chciałbyś, żeby było o szachach.
Na forum dla zarejestrowanych wykasowałem ten spam, mam nadzieję, że ktoryś z głównych moderatorów zadziała i tutaj. |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Pon Gru 12, 2005 7:49 pm Temat postu: |
|
|
|
Przed chwilką się zalogowałem i wykonałem ciach.
seadog, zanim cosik napiszesz to choć sekundkę pomyśl. Spam jest tutaj niemile widziany, pomyliłeś fora. Ktosik po czymś takim przestał pisać (możliwe, że dostał bana).
Że też na chwilę nie można bez obaw oderwać się od kompa _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Wto Gru 13, 2005 10:07 pm Temat postu: |
|
|
|
Ale dajecie czadu. Dajcie człowiekowi spokój, bo się nerwicy nabawi
Jego forum faktycznie jest największe, przynajmniej jeśli chodzi o liczbę działów jakie się na nim znajdują
Natomiast nie podoba mi się, że nie mogę przeglądnąć zawartości jako osoba niezarejestrowana  Dosyć niecodzienne podejście, gdy się dopiero zaczyna...
Dziekuję, ale w takim przypadku nie skorzystam
P.S. Czy "rynek" for internetowych w Polsce został już nasycony? |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Wto Gru 13, 2005 10:54 pm Temat postu: |
|
|
|
| Lysy napisał: | | Czy "rynek" for internetowych w Polsce został już nasycony? | Z mi znanych to 2 już padły: jedno z największych forum PzSzach.org.pl i małe forum szachy.pf, a niektóre milczą (o nich nie wspomnę) _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
cola Nowy

|
Wysłany: Sro Gru 14, 2005 9:30 am Temat postu: |
|
|
|
Seadog, przestan spamowac skrzynki informacjami i nowym forum.
To zenada wysylac takie rzeczy na TYM forum. O jakosci i klasie twojego nowego forum nie wspomne. I jeszcze teksty, ze najlepsze...
Brak przegladania, o czym wspomnial przedmowca - to kolejny wielki minus. |
|
| Powrót do góry |
|
Ediii Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
joki Nowy

|
Wysłany: Sro Gru 14, 2005 4:02 pm Temat postu: |
|
|
|
| Ediii napisał: | Gostek praktycznie skopiował i wkleił forum MSz...i po co mam się przenosić skoro tu mi dobrze:D  |
Ja też się tu zadomowiłem |
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Sro Gru 14, 2005 5:13 pm Temat postu: |
|
|
|
| joki napisał: | | Ediii napisał: | Gostek praktycznie skopiował i wkleił forum MSz...i po co mam się przenosić skoro tu mi dobrze:D  |
Ja też się tu zadomowiłem |
Ja się jeszcze nie zadomowiłem, ale tu faktycznie jest nieźle  |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Sro Gru 14, 2005 7:28 pm Temat postu: |
|
|
|
| tpp napisał: | Przed chwilką się zalogowałem i wykonałem ciach.
seadog, zanim cosik napiszesz to choć sekundkę pomyśl. Spam jest tutaj niemile widziany, pomyliłeś fora. Ktosik po czymś takim przestał pisać (możliwe, że dostał bana).
Że też na chwilę nie można bez obaw oderwać się od kompa |
Brak mi słów.Chłopak ma ambicje , może jest niedoświadczony ale cóż złego robi?Ma prawo ogłaszać się w tym dziale (i nie pisać mi tu , że dawał reklamę w innych działach bo tamte posty słusznie zostały wykasowane ale krytyka pisana w tym dziale dotyczy tego działu) i widziałem tu o wiele głupsze ogłoszenia , których krytyka "opinii publicznej" nie dotknęła.Niektórzy zbyt wczuwają sie w rolę "gospodarzy" tego forum i zatracają poczucie rzeczywistości bo zachowują się tak , jakby pomysł seadoga stanowił konkurencję a wręcz zagrożenie istnienia "Szachisty".
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Sob Lut 23, 2008 7:33 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Sro Gru 14, 2005 7:32 pm Temat postu: |
|
|
|
| estoril napisał: | | Brak mi słów.Chłopak ma ambicje , może jest niedoświadczony ale cóż złego robi?. |
Racja. Powodzenia seadog  |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sro Gru 14, 2005 8:02 pm Temat postu: |
|
|
|
| estoril napisał: | | Ma prawo ogłaszać się w tym dziale (i nie pisać mi tu , że dawał reklamę w innych działach bo tamte posty słusznie zostały wykasowane ale krytyka pisana w tym dziale dotyczy tego działu) | Ma prawo się tutaj ogłaszać i dlatego tylko tutaj post żyje. A dlaczego tylko tutaj - zostało to napisane. (pisać w nieistniejącym temacie się nie da, przynajmniej ja nie potrafię)
A autorowi fora życzę powodzenia. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
|
| Powrót do góry |
|
seadog Nowy

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 9:58 am Temat postu: |
|
|
|
Siemanko!
Dzięki za uwagi postaram się je poprawić. Już wszyscy mogą oglądać fora. Założyłem ligę zadaniową na moim forum. Przepraszam za te spamy ale pierwszy raz robie coś takiego i nie wiem za bardzo gdzie się zareklamować. Zapraszam serdecznie wszystkich na www.***.pl Jeśli dopatrzycie się jeszcze jakichś błędów na moim forum to proszę piszcie uwagi. Pozdrawiam BM |
|
| Powrót do góry |
|
seadog Nowy

|
Wysłany: Czw Gru 15, 2005 1:12 pm Temat postu: |
|
|
|
Cześć!
Podpowiedzcie mi jeszcze jak mogę umieścić diagramy na moim forum? |
|