Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Anatolij i Jurij Kasparov

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Forum ogólne
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
wojtzuch
Hetman
Hetman

PostWysłany: Czw Mar 24, 2005 7:51 pm
Temat postu: Anatolij i Jurij Kasparov
Odpowiedz z cytatem

We are a big and longstanding company, with a tradition of 35 years. Our products are: chess for professionals and amateurs, backgammon, draughts, chess clocks. All products are in many arts, colours and dimensions. Our professional ches sets are used from many professional chess players (including Anatolij Kasparov).

Our attractive products combine heigh quality and ecological materials with a competitive price. They are not producet with child labour. Our products are made from carefully selected, high quality wood whitch combine to make a boardperfect for the "Royal Game". With our profesional chess set "Staunton No 5" plays Jurij Kasparov. These outstanding features are a part of your company tradition the products of which have been well-know all over the world for thirty five years. 80% staunton production are weighted by metal.

Najciekawsze jednak są towarzyszące obu akapitom zdjęcia, na których widnieje... Karpov Smile

http://www.wegiel-chess.com.pl/company.htm

Nie wiedziałem, czy do nich pisać, czy nie... Wygląda na to, że z jednej osoby zrobiły się cztery Shocked

Chociaż biorąc pod uwagę liczbę błędów językowych i ortograficznych można założyć, że chodzi jednak o Karpowa... tylko, że nie wydaje mi się, aby na fotkach grał Stauntonami firmy Węgiel...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Last_Knight
Goniec
Goniec

PostWysłany: Czw Mar 24, 2005 8:42 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

To z powodu tego, że Węgiel z Tarnowa jest(jakże tę mieścinę lubię Twisted Evil ).
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

K_M_K
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Mar 25, 2005 12:59 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Na obu zdjęciach napewno jest Anatolij Karpow. Napisz do nich, powinni to zmienić.

Dan
Nowy
Nowy

PostWysłany: Wto Mar 29, 2005 1:56 am
Temat postu: Nie warto
Odpowiedz z cytatem

Heheehe, Już dawno to zobaczyłem (jak kupiłem sobie szachy to poszukałem strony firmy) i do nich napisałem (przynajmniej pół roku temu), odpisali mi że mam rację i o tym wiedzą, ponoć osoba która im robiła stronę popełniła błąd, napisali, że to zmienią. Jak widać nie spieszy im się. Nie warto pisać. Żenujące, piszą, że są profesjonalistami chwalą się ile to już lat handlują i że za granicą ich cenią, a mają w tyłku takie rażące błędy!!!! Confused
Powrót do góry

wojtzuch
Hetman
Hetman

PostWysłany: Wto Mar 29, 2005 2:23 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

O ortografii i gramatyce też im pisałeś? Już takie wyrazy, jak which czy high to chyba każdy zna Very Happy

A tam błąd na błędzie, do tego styl i gramatyka...
Powrót do góry

tpp
Hetman
Hetman

PostWysłany: Wto Mar 29, 2005 9:32 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Różne wyrazy (słowa) można znać ale trzeba wiedzieć kiedy stosować Shocked
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Forum ogólne
Strona 1 z 1