Wysłany: Pią Maj 18, 2007 9:17 pm Temat postu: Konkurs szachowy na stronie szachy.gda.pl
Konkurs organizowany będzie cyklicznie. Jest związany z cyklem wywiadów przeprowadzanych dla naszej strony przez Miłosza Kulewskiego. Pytanie jest jedno, do wygrania książka - "Graj jak arcymistrz". Więcej szczegółów pod wywiadem z Tomaszem Markowskim, który znajdziecie klikając na obrazek wyżej, lub tutaj.
Nooo Daniel, ciekawa promocja, aż miło. Gratuluję pomysłu
A tak poza tym, to Twoje dzieło przeszło metamorfozę - ze strony klubowej, na wielo(?)klubową. Pomysł autorski i z różnych względów godny naśladowania
A kiedyś na spotkaniu zarządu UKS Gedanensis padła propozycja żeby zrobić podstrony dla klubów zaprzyjaźnionych. Pomyślałem, że w takim razie skorzystam z okazji i zrobię małe przemeblowanie. W sumie mamy nadzieję, że w ten sposób dotrzemy do większej ilości szachistów z Pomorza i nie tylko.
Do konkursu przymierzałem się jak tylko nową stronę zrobiłem. Ale niestety magisterka blokuje mi teraz wiele spraw. Ten konkurs powstał dzięki inicjatywie Miłosza, który robi świetne wywiady dla naszej strony (polecam nie tylko jako autor, ale głównie jako szachista). Pogonił mnie trochę i konkurs jest.
Ten konkurs będziemy organizowali cyklicznie co 2 tygodnie. W przyszłości może będą jeszcze inne. Zobaczymy jaki odzew będzie.