Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Mistrzostwa Polski Szkół Wyższych

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Turnieje
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
pkluk
Nowy

PostWysłany: Sro Paź 25, 2006 10:13 pm
Temat postu: Mistrzostwa Polski Szkół Wyższych
Odpowiedz z cytatem

XXIV Mistrzostwa Polski Szkół Wyższych odbedą się 08.12.2006 - 10.12.2006 we Wrocławiu. Zapraszamy wszystkich studentów do gry w tym niepowtarzalnym turnieju. Są to najwazniejsze zawody gdzie mozecie reprezentować swoją uczelnie a co za tym idzie mają duży wpływ na stypendia sportowe. Informacje jak się zgłosić i relacje z jej przebiegu znajdziecie na stronie www.chesstour.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Szachman
Nowy
Nowy

PostWysłany: Czw Gru 07, 2006 12:12 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Za daleko, szkoda, że nie w Warszawie.
Powrót do góry

wladek
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pon Gru 11, 2006 1:33 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Bylem i widzialem ..Silna stawka Mlodych i zdolnych szachistow..Takie turnieje powinny odbywac sie 4 razy w roku.

Moze Ktos ma jakies fotki na moja strone z AMP z Wroclawia.
Potrzebuje 50 sztuk tego materialu,a nawet wiecej.Dopiero mam 3 turnieje zaliczone.
Myslowice ,Zabrze Biskupice . i Zabrze Matejki.Potrzebuje OLKUSZ i Wspomniany Wroclaw....

Strona z fotkami bedzie na dniach.
Kazdy powazny turniej powinien byc uchwycony przez fotografa ,i reklamowany wlasnie w ten Sposob.
Kolekcjoner PUZZLI i fotek.
Rolling Eyes Rolling Eyes
W z Chicago
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

acidity
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pon Gru 11, 2006 7:00 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

wladek napisał:
Kazdy powazny turniej powinien byc uchwycony przez fotografa ,i reklamowany wlasnie w ten Sposob.
Dodałbym, że to przede wszystkim organizator powinien o to dbać. Niestety polskie realia są inne i znaczna część organizatorów reklamę turnieju ma w 4 literach. W Polsce jest wiele ciekawych turniejów, jednak organizatorzy nie starają się ich rozsławić. Często bazują na stałych uczestnikach, którzy przybywają co roku i czasem zabiorą ze sobą kogoś nowego.

O ile mi wiadomo jedyne co jest dostępne z Olkusza , to wyniki na stronie www.chessarbiter.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

wladek
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pon Gru 11, 2006 7:32 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

acidity napisał:
wladek napisał:
Dodałbym, że to przede wszystkim organizator powinien o to dbać. Niestety polskie realia są inne i znaczna część organizatorów reklamę turnieju ma w 4 literach. W Polsce jest wiele ciekawych turniejów, jednak organizatorzy nie starają się ich rozsławić. Często bazują na stałych uczestnikach, którzy przybywają co roku i czasem zabiorą ze sobą kogoś nowego.

O ile mi wiadomo jedyne co jest dostępne z Olkusza , to wyniki na stronie www.chessarbiter.pl

Przybywaz ze Szczecina a ja z Chicago by komentowac polskie realia.
Mamy trzy turnieje we fotkach.
Bedzie tez Forum szachowe na wzor szachisty.
Dodatkowo umiescimy zadania do rozwiazania.(kompozycje szachowe)

Np. Samomaty ,Help Maty. Zadania retro,Bajkowe i oczywiscie maty #2,#3,#4 i studia.
Jak na www.szachista.com >>>nie ma zadan, to trzeba ich zamiescic u nas na stronie.
Dla rozwiazujacych beda nagrody w dolarach.
Kiedy juz bedzie czynna strona to tu zareklamuje.
Narazie tylko Puzzle doradzam bo,bez puzzli nie da rady wszystkich zadan rozwiazac,takie beda trudne..

adres puzzli to ::

www.problemist.com
Jest wersja po polsku.

Radze juz teraz je uruchomic i pocwiczyc ( opanowac w szczegolach niuansy)
Rolling Eyes Rolling Eyes

W z Chicago
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

pkluk
Nowy

PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 4:51 pm
Temat postu: Fotki
Odpowiedz z cytatem

Bardzo przepraszam za brak zdjęć na naszej stronie www.chesstour.pl, trochę jest dostępnych na www.zawadzka.eu, postaram się też wstawić relację TV którą mam i nie mam czasu obrobić.
Pozdrawiam
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Turnieje
Strona 1 z 1