Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

silniki.eng

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Programy i komputery
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
Kornel87
Nowy

PostWysłany: Sob Sie 05, 2006 8:44 pm
Temat postu: silniki.eng
Odpowiedz z cytatem

Gram od jakiegoś czasu na Playchess w pokoju 'Engine room' i poszukuje engin'ów do gry. mam także Chessmastera 10Th i jest tam engine 'The King' jednak z rozszerzeniem .exe. I nie mam pojęcia jak go tam wstawić Sad A ja potrzebuje enginów tylko z rozszerzeniem .eng Jeśli ktoś takowe engin'y posiada to jak może niech mi wyśle na email kornello63@wp.pl, bądź poda stronę skąd można takowe ściągnąć. Wzamian mogę dac engin'y Fritz 5, 6 oraz Crafty ver.20.14
Pzdr i z góry dziękuje
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

kaber
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sro Sie 09, 2006 9:58 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Jakim programem grasz w tym pokoju enginow bo ja za nic nie moge aktywowac enginu w nim. Gram darmowym klientem i chcialbym np. aktywowac rowniez darmowy Fritz light.eng. Albo czy da sie w tym pokoju grac majac Fritza 7?
Powrót do góry

Kornel87
Nowy

PostWysłany: Czw Sie 10, 2006 12:30 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Już mam dużo enginów w plikach .eng Najmocniejszy jest obecnie Rybka 2.1c mp testowałem najnowszy engine Shredder 10, oraz Fritz 9 i Rybka ich pokonywała na głowę. Ale nie jest tak super jak mogło by się wydawać sam engine nie jest wcale aż tak silny, nie mając książki otwarć i teraz szukam dobrych książek otwarć w plikach .ctg. Mam książkę Rybka.ctg oraz Shredder 9.ctg ale nic to nie daje. Na playchess ludzie grający nawet darmowym Crafty 30 albo Juniorem 10. Mnie ogrywają z początku myślałem, że to wina mocy komputerów ale wcale tak nie jest. Widocznie mają lepsze książki otwarć albo inaczej mają ustawione parametry enginów. Jeśli ktoś chce porozmawiać lub wymienić jakimiś informacjami albo ma jakieś dobre książki otwarć niech pisze gg 9340025(niewidoczny)
Pzdr
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Programy i komputery
Strona 1 z 1