| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
wojniz Pion

|
Wysłany: Sro Lip 06, 2005 12:14 am Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Sro Lip 06, 2005 8:47 am Temat postu: |
|
|
|
Dla mnie ten turniej mam nadzieję będzie powrotem do formy, bo narazie jest kiepsko.
Możemy zacząć już od poniedziałku? Po co z tym zwlekać.
Podajcie jeszcze kategorie jakie macie, sczególnie Ci co na kurniku nie mają żadnej rozegranej partii, żeby było wiadomo, jaki mniej więcej poziom prezentujecie  . |
|
| Powrót do góry |
|
wojniz Pion

|
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sro Lip 06, 2005 2:11 pm Temat postu: |
|
|
|
| lk85 napisał: | | Możemy zacząć już od poniedziałku? Po co z tym zwlekać. | Kto chce ten może się umawiać i grać. Ale z oficjalnym startem czekamy do 15. (może się ktoś jeszcze zgłosi/odważy)
| lk85 napisał: | | Podajcie jeszcze kategorie jakie macie | O tym w regulaminie nie było
Ale jak ktoś chce, to czemu nie (jest to samodzielna decyzja każdego z uczestników turnieju - będzie pewnie jak w "pokaż ... twarz..."). _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
Janczewski Hetman

|
Wysłany: Sro Lip 06, 2005 5:04 pm Temat postu: |
|
|
|
Cześć.
Pewnie, że tak. Twarz już pokazywałem
O kategorii pisałem, kto czyta nie błądzi
Ale, jak ktoś czytać nie chce to ja mam BK
Pozdrawiam
Krzysiek J. |
|
| Powrót do góry |
|
Ediii Hetman

|
Wysłany: Sro Lip 06, 2005 10:48 pm Temat postu: |
|
|
|
Witam:) Oj ja to mam dopiero ranking w realu. Normalnie wymiatacz...rasowy BK:D Ja wole poczekac do 15 az sie wszyscy zgłosza:P I mam nadzieje ze jak ktos sie juz umówi to poda termin...bo chetnie pokibicuje!!!! _________________ Jeszcze nigdy, tak wielu, nie zawdzięczało tak wiele, tak nielicznym |
|
| Powrót do góry |
|
kedzier15 Goniec

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 9:07 am Temat postu: |
|
|
|
| Ediii napisał: | | Ja wole poczekac do 15 az sie wszyscy zgłosza:P I mam nadzieje ze jak ktos sie juz umówi to poda termin...bo chetnie pokibicuje!!!! |
Ja także czekam do 15 może przyjdzie forma hehe a swoją drogą też z chęcią bym pokibicował. |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 10:34 am Temat postu: |
|
|
|
Ja również jestem BK. Terminy swoich partii będę podawał w tym temacie, o ile przeciwnik nie będzie miał nic przeciwko. Pozdrowienia dla wszystkich. _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
Ediii Hetman

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 10:43 am Temat postu: |
|
|
|
Ja nie mam nic przeciwko:) Powiem wiecej to super pomysł zeby kazdy to robił własnie tutaj:). Kurcze, juz sie nie moge doczekac. Mam nadzieje tylko ze nie przyjme samych łomotów  nie, bedzie dobrze:) musi byc! _________________ Jeszcze nigdy, tak wielu, nie zawdzięczało tak wiele, tak nielicznym |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 12:37 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja ten turniej potraktuję jako część przygotowania do turnieju w realu, w którym może pod koniec września wystąpię. |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 1:40 pm Temat postu: |
|
|
|
A ja podchodzę do tego turnieju na sporym luzie  . Nie mam czasu przygotować się tak dobrze jakbym chciał, więc liczę tylko na rozegranie wielu ciekawych i interesujących parii. _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 3:13 pm Temat postu: |
|
|
|
| petrosjan napisał: | A ja podchodzę do tego turnieju na sporym luzie . Nie mam czasu przygotować się tak dobrze jakbym chciał, więc liczę tylko na rozegranie wielu ciekawych i interesujących parii. | To tak jak ja. Granie w szachy uważam za doskonałą rozrywkę i wynik nie jest dla mnie ważny. Kiedyśna turnieju chłopak z Łodzi w dennym remisie kilka razy proponował mi remisik (na który się nie zgodziłem). Chciałem sprawdzić czy coś z tego będzie i było bo przegrałem. Jakbym walczył o wynik to pewnie bym przyjął remis, a ja po prostu chciałem sobie pograć. Na tabelkę turniejową (wyniki) patrzę dopiero po ostatniej rundzie. Za juniora bardzo się starałem aby był dobry wynik. Z czasem mi to przeszło (tak jak z górami, kiedyś łaziłem dla GOT teraz dla przyjemności). A góry poznałem (i poczułem) jak mi nie zależało na punktach GOT. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
arkoski Hetman

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 8:02 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja też podchodzę do turnieju na luzie.
Liczę na fajną atmosferę i grę fair.
Mógłbym już teraz zacząć grać m.in. dla tego, że od 15 mnie nie będzie, ale wolę poczekać na oficjalne rozpoczęcie.  |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 8:45 pm Temat postu: |
|
|
|
Mnie nie będzie na początku sierpnia ze względu na Memoriał Marka Piasty w Reptach (Tarnowskie Góry). Oraz pod koniec sierpnia (urlopek). _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Pią Lip 08, 2005 8:27 am Temat postu: |
|
|
|
To już lepiej teraz zacznijmy. Po co mają być jakieś kłopoty...
Do każdego turnieju na pełnym luzie nigdy nie podchodzę.
Łatwo poznać kiedy gram na luzie- 1.e4  |
|
| Powrót do góry |
|
|