| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Jakie tempo gry Ci odpowiada |
| 3 min |
|
16% |
[ 4 ] |
| 5 min |
|
8% |
[ 2 ] |
| 7 min |
|
16% |
[ 4 ] |
| 10 min |
|
20% |
[ 5 ] |
| 15+ |
|
25% |
[ 6 ] |
| Seria turniejów 3/5/7 |
|
4% |
[ 1 ] |
| Seria turniejów 5/10/15 |
|
8% |
[ 2 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 24 |
|
| Autor |
Wiadomość |
mrozik Skoczek

|
Wysłany: Czw Maj 26, 2005 11:49 am Temat postu: Turnieje dla forumowiczów |
|
|
|
Tutaj proszę chętnych do wpisywania swoich nicków kurnikowych, podanie terminów które są dla was do zaakceptowania lub odrzucenia.
bez zbędnej dyskusji. |
|
| Powrót do góry |
|
Ediii Hetman

|
Wysłany: Czw Maj 26, 2005 3:46 pm Temat postu: |
|
|
|
Mój nick kurnikowy: ediii_; odpowiada mi kazdy termin; moge grac na 10 minut bo mniej chyba nie ma sensu:)
W realu mam BK.... |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Czw Maj 26, 2005 4:20 pm Temat postu: |
|
|
|
Mój nick to luke2003. Zaznaczyłem 10 minut chociaż bardziej mi odpowiada 15+, ale nie mam zamiaru spędzić połowy dnia przed komputerem  . |
|
| Powrót do góry |
|
Janczewski Hetman

|
Wysłany: Pią Maj 27, 2005 9:58 am Temat postu: |
|
|
|
k_janczewski
termin dowolny
15+ |
|
| Powrót do góry |
|
mrozik Skoczek

|
Wysłany: Pią Maj 27, 2005 11:00 am Temat postu: |
|
|
|
Obecnie mamy 5 osób
zemsta_stalina, czapa111 czapajewo
ediii_ediii
k_janczewski janczewski
luke2003 Ik85
lepton, alterman mrozik
I jak tu turniej robić  |
|
| Powrót do góry |
|
Janczewski Hetman

|
Wysłany: Pią Maj 27, 2005 11:57 am Temat postu: |
|
|
|
| mrozik napisał: | Obecnie mamy 5 osób
zemsta_stalina, czapa111 czapajewo
ediii_ediii
k_janczewski janczewski
luke2003 Ik85
lepton, alterman mrozik
I jak tu turniej robić  |
Ja chyba odpadnę..... sorki  |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Pią Maj 27, 2005 10:12 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja mogę zagrać nickiem Portisch , oczywiście o ile czas będzie mi odpowiadał.Jeszcze dwie rzeczy.Mrozik pomyliłeś nick Czapajewo.Ten ze Stalinem.Brzmi on Zemstastalina100.Druga rzecz to cykl turniejów.Myślę , że takie rzeczy jak 3,5,7, czy 5,10,15, trochę nie za bardzo odzwierciedliłyby ogólna siłę gry zawodników.Moim zdaniem najlepsze do tego byłoby 3,15,30.A najlepiej taki cykl razy trzy.
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Pią Lut 22, 2008 10:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
arkoski Hetman

|
Wysłany: Pią Maj 27, 2005 11:45 pm Temat postu: |
|
|
|
Ewentualnie ja bym się pisał na turnieje, ale tylko i wyłącznie na blitza. Nick jak tutaj.
Najważniejsze: jeżeli gramy dla "odzwierciedlenia ogólnej siły gry zawodników" to ja nie gram, bo będzie to się kłóciło z moimi wcześniejszymi wypowiedziami na temat tego, że przez internet gram dla rozrywki. Jeżeli gramy, żeby sobie pograć to zagram.  |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Sob Maj 28, 2005 12:02 am Temat postu: |
|
|
|
| arkoski napisał: | Ewentualnie ja bym się pisał na turnieje, ale tylko i wyłącznie na blitza. Nick jak tutaj.
Najważniejsze: jeżeli gramy dla "odzwierciedlenia ogólnej siły gry zawodników" to ja nie gram, bo będzie to się kłóciło z moimi wcześniejszymi wypowiedziami na temat tego, że przez internet gram dla rozrywki. Jeżeli gramy, żeby sobie pograć to zagram.  |
Uwierz mi Arkoski , śmiałem się sam do siebie jak to przeczytałem.I to dość długo.
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Pią Lut 22, 2008 10:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
arkoski Hetman

|
Wysłany: Sob Maj 28, 2005 12:12 am Temat postu: |
|
|
|
| estoril napisał: | | arkoski napisał: | Ewentualnie ja bym się pisał na turnieje, ale tylko i wyłącznie na blitza. Nick jak tutaj.
Uwierz mi Arkoski , śmiałem się sam do siebie jak to przeczytałem.I to dość długo. |
... bo sam jesteś śmieszny. |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Sob Maj 28, 2005 12:49 am Temat postu: |
|
|
|
Mam prośbę , nie zaśmiecaj kolejnego tematu.I przede wszystkim weź się w garść.Zdaje się młody jeszcze a taki znerwicowany i z a k o m p l e k s i o n y ( wyspacjowałem bo to słowo od jakiegoś czasu jest gwiazdkowane).Mam jeszcze jedną prośbę.Weź wytłumacz wszystkim jeszcze raz , że gra na Kurniku to tylko zabawa bo może niektórzy myślą , że grasz na poważnie i będzie wstyd.
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Pią Lut 22, 2008 10:23 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
arkoski Hetman

|
Wysłany: Sob Maj 28, 2005 1:09 am Temat postu: |
|
|
|
| estoril napisał: | | Mam prośbę , nie zaśmiecaj kolejnego tematu.I przede wszystkim weź się w garść.Zdaje się młody jeszcze a taki znerwicowany i z a k o m p l e k s i o n y ( wyspacjowałem bo to słowo od jakiegoś czasu jest gwiazdkowane). |
Lepszy młody znerwicowany, niż stary zjedzony.
Drodzy forumowicze, nie uważacie, że takie dyskusje powinny być podejmowane na priv? Czy nie lepiej byłoby, gdyby estoril wygarnął mi osobiście co go męczy po nocach? Przepraszam, że kolejny raz dałem się wciągnąć w te nędzne prowokacje. |
|
| Powrót do góry |
|
larkis Nowy

|
Wysłany: Sob Maj 28, 2005 9:36 am Temat postu: |
|
|
|
Obydwaj jestescie do bani! Ale bardziej mnie juz wkurza Estoril.
Oczywiste jest ze na kurniku gra sie dla przyjemnosci, ale jakos ta sile przeciez odzwierciedla. Skupmy sie na turnieju.
Zagloasowalem na 5-10-15, ale chodzi mi tu raczej o turnieje 10+. Mysle ze na poczatek tylko 10 wchodzi w rachube. Trzeba oglosis turniej np tydzien wczesniej np na 5 rund i miec nadzieje ze sie uda. |
|
| Powrót do góry |
|
Janczewski Hetman

|
Wysłany: Sob Maj 28, 2005 10:22 am Temat postu: |
|
|
|
| larkis napisał: | | Oczywiste jest ze na kurniku gra sie dla przyjemnosci, ale jakos ta sile przeciez odzwierciedla. |
Oczywiście, że odzwierciedla...., ale siłę grających na kurniku(po co to zaraz włazić na dach?, w kurniku nie można )
Na playchess odzwierciedla siłę tam grających, na innych serwerach odzwierciedla siłę grających tamże.
Czy to takie ważne? A co ma zrobić ranking 1900 jak przegra z 1450 popłakać się?
Przecież to tylko gra, a jak ktoś chce profesjonalnie to proponuję klub, trenera, prawdziwe pieniądze i być może prawdziwe rozczarowania.
Nikogo nie chcę urazić
Jeśli ma być turniej to grajmy(grajcie) jedni dla zabawy, inni dla zwycięstw, inni dla samej gry, a jeszcze inni dla rankingu.
Co kto tam sobie chce
Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Sob Maj 28, 2005 11:20 am Temat postu: |
|
|
|
Przyjemność przyjemnością, ale jak będzie jakiś konflikt na forum kto ma rację, to ten co będzie miał lepsze wyniki w turniejach napewno wypomni to temu gorszemu. No ale cóż zrobić...
A co do turnieju na 30 minut, to chyba będzie on trwał 8 godzin. |
|
| Powrót do góry |
|
|