| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
estoril Hetman

|
Wysłany: Sro Lut 23, 2005 8:09 pm Temat postu: Re: Ujawnić dane o użytkownikach forum Szachisty |
|
|
|
| K_M_K napisał: | | Widzę, że postach ogłaszanych na łamach naszego forum regularnie pojawia się agresja w wypowiedziach. Momentami narastają konflikty, skutecznie podtrzymywane przez różnego rodzaju epitety. Każdy może każdego obrzucać wyzwiskami i nic się z tym fantem nie robi. |
K_M_K , nie sądzisz , że "trochę" przesadziłeś? Wyzwiska? Epitety? Nawet , jeżeli coś takiego można tu znaleźć to dosłownie śladowe ilości.Teraz obawiam się , żebyś nie odebrał tego postu jako jakiś atak na Ciebie.Zapewniam , że to tylko grzeczne pytanie.
PS.Dużymi literami raczej bym napisał: Popieram stanowisko lk85.
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Pią Lut 22, 2008 9:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sro Lut 23, 2005 8:46 pm Temat postu: |
|
|
|
Po zmianach od razu widać, że forum jest często odwiedzane (ale aktywnych co kot nasmarkał jak mawia moja znajoma). _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
Wysłany: Czw Lut 24, 2005 6:50 am Temat postu: |
|
|
|
Ja bym proponował jeszcze usunąć nieaktywnych użytkowników którzy powiedzmy przez 40 dni się nie logowali na stronie. _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Czw Lut 24, 2005 6:58 am Temat postu: |
|
|
|
Kategoryczny sprzeciw!
Każdy użytkownik ma prawo nie logować się nawet przez kilka lat.
ps
Dalczego chcesz skasować Qrakowego? (to tylko przykład). _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
Wysłany: Czw Lut 24, 2005 7:10 am Temat postu: |
|
|
|
| tpp napisał: | Kategoryczny sprzeciw!
Każdy użytkownik ma prawo nie logować się nawet przez kilka lat.
ps
Dalczego chcesz skasować Qrakowego? (to tylko przykład). |
Taki użytkownik co zapisał się na forum a w ogóle nie korzysta z forum powinien być skasowany, zajmuje ino miejsce na serwerze. Tak samo użytkownik który przez rok nie odwiedza forum. A to i tak nie zmienia faktu że później może zarejestrować się na nowo gdy zechce znowu pisać. _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Czw Lut 24, 2005 9:47 am Temat postu: |
|
|
|
Dlaczego kasować te osoby? Skoro jest miejsce na serwerze, to należy poczekać z takimi decyzjami. A poza tym, te osoby nie muszą pisać jeżeli nie chcą, a dzieki temu że są zarejestrowane, to mogą czytać posty na forum "ukrytym". Ach, estoril, estoril, przecież ja nie obrażam się aż tak szybko. No i raczej nie przesadziłem, bo inni też zauważyli to, co ja. No właśnie, co się dzieje z Qrakowym? Dlaczego nic nie pisze? _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Czw Lut 24, 2005 1:33 pm Temat postu: |
|
|
|
| K_M_K napisał: | | No właśnie, co się dzieje z Qrakowym? Dlaczego nic nie pisze? | Pisze, nie pisze. Ale czy ODWIEDZA? _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 11:37 am Temat postu: |
|
|
|
Chyba nie odwiedza, bo w przeciwnym razie napisałby choć jednego posta. A co kasowania użytkowników (czemu jestem przeciwny), to myślę, że można kasować najstarsze posty (jeżeli zabraknie miejsca na serwerze). _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Pią Lut 25, 2005 1:34 pm Temat postu: |
|
|
|
| K_M_K napisał: | | to myślę, że można kasować najstarsze posty (jeżeli zabraknie miejsca na serwerze). | zabraknie w dzisiejszych czasach?! _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Pon Lut 28, 2005 1:33 pm Temat postu: |
|
|
|
Masz rację, rozmiar dysków ciągle wzrasta. A mój pierwszy miał 85 MB, he, he. Ale to było dawno temu... _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Pon Lut 28, 2005 3:12 pm Temat postu: |
|
|
|
W pracy mieliśmy 20MB z prockiem 286 33MHz To moje domowe Atari było o wiele lepsze. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Pon Lut 28, 2005 3:16 pm Temat postu: |
|
|
|
Na początku w pracy mieliśmy XT, tak się to chyba nazywało. A teraz gigabajty lecą, aż miło patrzeć. _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Pon Lut 28, 2005 7:37 pm Temat postu: |
|
|
|
Havi ciekawe czy w realu też jesteś taki odważny  . |
|
| Powrót do góry |