| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
arkoski Hetman

|
Wysłany: Czw Lip 15, 2004 10:08 am Temat postu: |
|
|
|
Lysy Twój syn grał z A.Czychnickim w pierwszej rundzie i niestety przegrał. W II gra z II kategorią. Ja w I rundzie trafiłem na I+ i udało się wygrać czarnymi  Teraz mam trochę trudniejszego przeciwnika ale się tak bardzo tym nie martwię. |
|
| Powrót do góry |
|
Tomo Pion

|
Wysłany: Czw Lip 15, 2004 12:50 pm Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Czw Lip 15, 2004 2:59 pm Temat postu: |
|
|
|
| arkoski napisał: | | Lysy Twój syn grał z A.Czychnickim w pierwszej rundzie i niestety przegrał. W II gra z II kategorią. |
Ciekawe jak walczył... Adam jest dla niego bardziej wzorem do naśladowania niż rywalem, a takie podejście z góry wyklucza możliwosć zrobienia dobrego wyniku.
| arkoski napisał: | Ja w I rundzie trafiłem na I+ i udało się wygrać czarnymi Teraz mam trochę trudniejszego przeciwnika ale się tak bardzo tym nie martwię. |
Gratuluję! Wczoraj z Adrianem zastanawialiśmy się, czy zrobisz normę na I i doszliśmy do wniosku że na pewno tak. Trzymam kciuki.
Jak byś miał chwilkę, to czy mógłbyś w przybliżeniu napisać jak przedstawia się ta grupa?(ilu zawodników, czy mocni itd.) Niestety, w internecie nawet list startowych nie znajdziesz
| Tomo napisał: | | Najlepsze jest to, że niektórych do dzisiaj nie mogłem znaleźć na PZSZACHU jeśli chodzi o licencje. |
O ile mi wiadomo, to do zawodów byli dopuszczeni wszyscy, którzy złożyli wnioski o licencje, więc musi minąć troche czasu zanim ich nazwiska pojawią się na stronie zwiazku. |
|
| Powrót do góry |
|
djuzi Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Czw Lip 15, 2004 5:31 pm Temat postu: |
|
|
|
Arkoski napewno(nie wiem jak się to pisze  ) zdobędzie I. gra dobrze, co odzwierciedla jego rank. na kurniku. |
|
| Powrót do góry |
|
Tomo Pion

|
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Czw Lip 15, 2004 11:46 pm Temat postu: |
|
|
|
| djuzi napisał: | | Wyniki będą w miarę na bierząco. Podaj mi imię, nazwisko, grupę córki na e-mail to zapytam sędziego. |
Zrobiłem jak prosiłeś.
No, teraz to nie tylko wyniki, ale nawet partie są )
| Tomo napisał: | | To w jaki sposób sędzia może sprawdzić kto złożył wniosek, a kto nie |
Tego nie wiem, ale ja bym poprosił o okazanie dowodu wpłaty  |
|
| Powrót do góry |
|
Tomo Pion

|
|
| Powrót do góry |
|
arkoski Hetman

|
Wysłany: Pią Lip 16, 2004 9:47 am Temat postu: |
|
|
|
Nie będę się chwalił, że w II rundzie głupio przegrałem
Pewnie zobaczycie mój błąd, bo grałem na początkwych deskach, a tylko one są umieszczone do oglądania. Za to od dzisiaj będę już miał częściówkę, bo trafiłem na 3-go elowca
Wyniki i wszystko inne dostępne na www.hetman.man.koszalin.pl
I kategoria?! Chyba mnie przeceniacie  |
|
| Powrót do góry |
|
Tomo Pion

|
|
| Powrót do góry |
|
djuzi Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Pon Lip 19, 2004 9:00 am Temat postu: |
|
|
|
| arkoski napisał: | I kategoria?! Chyba mnie przeceniacie  |
Szkoda Dobitnie widać, że dobre wyniki w szachach szybkich i blitzu mogą nie mieć żadnego przełożenia, na szachy klasyczne. Także widać, gdzie można sobie włożyć ten ranking kurnikowy... (albo inny internetowy) |
|
| Powrót do góry |
|
arkoski Hetman

|
Wysłany: Pon Lip 19, 2004 9:42 am Temat postu: |
|
|
|
Nie zamierzam komentować teraz tego co ja gram na tym turnieju. Jak przyjadę to dodam pewnie niektóre swoje partie do tematu o najgorszych partiach. Wczoraj np. stawiałem miniaturę, ale wpadłem w niedoczas  i myślałem że zrealizuje przewage materialna i podwaliłem wieże  Muszę się bardziej skoncentrować chyba, bo nie umiem wykańczać tego co już zrobiłem. |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Pon Lip 19, 2004 5:49 pm Temat postu: |
|
|
|
| arkoski napisał: | {ciach}Za to od dzisiaj będę już miał częściówkę, bo trafiłem na 3-go elowca
{ciach}
I kategoria?! Chyba mnie przeceniacie  |
Nie wiem czy nadal jest ten sam temat (MPJ P'30):
elo z P'30?! trzeba P'120
kat. I z P'30? trzeba P'90 _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Pon Lip 19, 2004 10:42 pm Temat postu: |
|
|
|
| tpp napisał: | Nie wiem czy nadal jest ten sam temat (MPJ P'30):
elo z P'30?! trzeba P'120
kat. I z P'30? trzeba P'90 |