| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Barabasz Nowy

|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 1:18 pm Temat postu: |
|
|
|
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Osobiście staram się systematycznie na każdy turniej, ktory organizuję, a przeciętnie raz w miesiącu, braz z księgarnii szachowe ksiązki do sprzedania. zazwyczaj biorę wszystkie, które są. Przeważnie jest ich około 30 sztuk. Na każdym turnieju rozkładam na oddzielnym stoliku, aby mozna je kupić. Zainteesowanie jest takie sobie. Sprzedaje zaledwie po 2 - 3 sztuki na turnieju. czasami wcale. A raz jedyny wszystkie sprzedałem i jeszcze zabrakło. Ale warto pomysleć, aby przed każdą rundą reklamować poszczególną książkę. Ciekawe czy wydawnictwo RM ma jakieś plakaty reklamujące ? |
|
| Powrót do góry |
|
greeley Nowy

|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 11:14 pm Temat postu: |
|
|
|
Pewnie jakieś materialy promocyjne mają. Ale czy plakaty? Wątpię.
PS. Jak idzie organizacja turniejów? Dawno nie byłem, z Jasienicy jednak spory kawałek drogi mamy, a poza tym stara druzyna mi się rozsypała (skończyli szkołę) a nowa dopiero w trakcie szkolenia:) Pozdrawiam. _________________ Jak szaleć, to szaleć... graj 1.b4! |
|
| Powrót do góry |
|
Barabasz Nowy

|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 11:29 pm Temat postu: |
|
|
|
Witam kope lat. A tak tęsknimy za Jasienicš. dawno nie byli na naszych turniejach. zapraszamy 28 grudnia na Turniej Rodzinny |
|
| Powrót do góry |
|
greeley Nowy

|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 9:47 pm Temat postu: |
|
|
|
Oj termin nie bardzo, ale popytam, może ktoś pojedzie. _________________ Jak szaleć, to szaleć... graj 1.b4! |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 9:46 am Temat postu: |
|
|
|
Pięknie nam wątek tpp zatytułował, nie wiem doprawdy co wpisy przedmówców mają wspólnego z Siemiatyczami ale udam że mnie to nie zastanawia i postaram się skierować dyskusję na właściwe tory, w kierunku zaproponowanym przez moderatora. Niech mi wybaczą Siemiatyczanie, ale pierwsze skojarzenie mam takie. I jako że to jest już o Siemiatyczach jak najbardziej - dyskutujmy! _________________ W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić? |
|
| Powrót do góry |
|
Barabasz Nowy

|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 10:54 am Temat postu: |
|
|
|
Siemiatyczanie nie wybaczają. Ten facet wcale nie był z Siemiatycz. Był człowiekiem przyjezdnym z Polski. Prosze nie oczerniac Siemiatycz, skoro nie zna się sprawy. Nikt o zdrowych zmysach nie polega na Wyborczej, która nadaje się do ubikacji, chociaż i tak jest za twarda. |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 12:25 pm Temat postu: |
|
|
|
Fakt, mnie Nasz Dziennik też dużo lepiej sprawdza się w tej roli. Ale nie odbiegajmy od tematu; sugeruje kolega że to Siemiatycze tak faceta zmieniły? Oj, nieładnie! Ale brawurowo, zważywszy że "Siemiatycze nie wybaczają". _________________ W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić? |
|
| Powrót do góry |
|
Barabasz Nowy

|
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 8:32 pm Temat postu: |
|
|
|
Tez nie Siemiatycze. Tylko inna miejscowość w poblizu Siemiatycz. |
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 11:42 pm Temat postu: |
|
|
|
Nie kumam... Czy temat wątku, to próba wywołania do tablicy estorila? |
|
| Powrót do góry |
|
Barabasz Nowy

|
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 12:07 am Temat postu: |
|
|
|
Chociaż ni emieszkacie teraz Estoria w tę sprawę. |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 9:50 pm Temat postu: |
|
|
|
Kontynuując temat pragnę podzielić się dopiero co przeczytanym i jeszcze ciepłym newsem. _________________ W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić? |
|
| Powrót do góry |
|
|