| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
lk85 Hetman

|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 2:54 pm Temat postu: |
|
|
|
A kto by chciał braina kupić, no może jakbyś dopłacił to jakaś staruszka by się skusiła  . |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 2:59 pm Temat postu: |
|
|
|
Wszyscy by się skusili. "Młody niewolnik w dobrej cenie".
A Ty luke masz jakieś dziwne skojarzenia.  _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
Vishy Goniec

|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 5:08 pm Temat postu: |
|
|
|
| lk85 napisał: | A kto by chciał braina kupić, no może jakbyś dopłacił to jakaś staruszka by się skusiła . |
Czy zawsze muszą być jakieś wycieczki osobiste na tym forum. Chyba, ze to żart na który jestem za tępy... Przepraszam wszystkich za to, że obniżam poziom intelektualny tego forum... _________________ Pewność, że Bóg istnieje, pewność, która nadaje sens życiu, jest znacznie bardziej pociągająca niż możność czynienia zła bezkarnie.
 |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 6:08 pm Temat postu: |
|
|
|
To tzw wycieczka osobista utrzymana w formie żartu. Już Vishy wyjaśniam o co chodzi: gdyby petrosjan dopłacił (to wycieczka osobista, sugerująca że bez dopłaty nic nie wartym) jakaś staruszka mogłaby mnie wylicytować. A gdzie żart? Ukryty pod użyciem staruszki właśnie. Nie staruszek, który mógłby mnie spożytkować do jakiejś tam pomocy, robienia zakupów itp. Staruszka nadaje wypowiedzi kontekst seksualny i to jest ten akcent humorystyczny, na wszelki wypadek podkreślony roześmianą gębką z wyciągniętym językiem.
Ja się z lk nabijam, on się nabija ze mnie, nie mam pretensji. A że w taki sposób? Tego już nie możesz mu Vishy wyrzucać. Każdy żartuje na poziomie, na jaki go stać. _________________ W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić? |
|
| Powrót do góry |
|
Słoń Skoczek

|
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 8:43 am Temat postu: |
|
|
|
| petrosjan napisał: | I ten człowiek był wiceministrem edukacji... . |
To taki kraj... Nic tu nie działa tak jak powinno. _________________ Posunięcia 1. e4 e5 2. Sf3 d5 charakteryzują gambit słonia. |
|
| Powrót do góry |
|
greeley Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
Słoń Skoczek

|
|
| Powrót do góry |