Wysłany: Czw Lip 01, 2004 9:09 pm Temat postu:
lk85 napisał:
No ba .
No ba czyli tak
A i oto numerek turnieju 12502 _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll)
kolega mi powiedział, że jednak nie trzeba na turnieju admina tzn. że on może grać _________________ Jeśli zawodnik nie umie stworzyć logicznego planu, zaczyna komplikować grę. - A. Alechin
Wysłany: Pią Lip 02, 2004 1:58 pm Temat postu:
lk85 napisał:
Całkiem nieźle mi poszło na turnieju- drugie miejsce na jedenastu uczestników
A mi całkiem do .... poszło . 6 miejsce na 11 ( kill lags) _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll)
Ej to kiedy gramy ten turniej Tylko mnie przez niedziele, poniedziałek nie ma _________________ Jeśli zawodnik nie umie stworzyć logicznego planu, zaczyna komplikować grę. - A. Alechin
Wysłany: Nie Sie 08, 2004 8:23 pm Temat postu:
To organizujemy turniej prywatny na kurniku _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll)
Możemy, ale nie dałoby się zrobić turnieju bez rankingu? Jeśli nie, to zagram pod innym nickiem. Mnie mój ranking odpowiada i nie chcę go psuć . Ale tym razem kto inny będzie organizatorem:).