Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Moderowanie forum
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Forum dla Zarejestrowanych
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
lk85
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Wrz 05, 2008 2:46 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Jak każdy pisze, że odchodzi z forum, to można się w tym pogubić. Tutaj każdy co chwilę odchodzi a potem się okazuje, że jednak dalej jest...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

brainw0rker
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Wrz 05, 2008 10:05 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

estoril napisał:
Czy to właśnie jest dla Was najważniejszym czynnikiem w odbiorze sensu treści i intencji piszącego?

Ale masz na myśli sens largo czy sens stricte, a może idee wyborów par excellence?

byk
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Wrz 05, 2008 10:34 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

estoril napisał:
W tej sytuacji uważam , że będzie świetnym moderatorem ale na dworcu , po złotówce za pisuar i dwójce za klozet.

Jak dla mnie najlepszy tekścik od czasu usłyszenia: "Pan Bóg jest dowcipny - ciagał Żydów 40 lat po pustyni i zostawił w miejscu, gdzie ropy nie ma Razz ".
I żeby było jasne: nie polewam z lk, a z samego tekstu - majstersztyku Very Happy.

acidity
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Wrz 05, 2008 10:42 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Szczecin, 05.09.2008 r.
Szanowni Państwo, drodzy działacze, bracia i siostry szachiści!

Zwracam się tą jakże oficjalną drogą z prośbą, aby poważnie rozważyć kandydaturę LK85 na moderatora forum, a nawet przewodniczącego moderatorów. Swoją prośbę motywuję faktem, iż wyżej wymieniony jest tutaj najbardziej bezstronną osobą nie uwikłaną w żadne konszachty towarzyskie, nie posiada też multi-nicków. O jego wkładzie w rozwój tego forum świadczy nie tylko liczba napisanych postów, ale też ich niezaprzeczalnie wysoka jakość. Za skandal uważam sytuację, w której tak zasłużony forumowicz, nie dostał propozycji piastowania żadnej funkcji nadzorczej.
Ponadto jest to forum szachowe i co by nie mówić, LK85 jest tu autorytetem - osobą, która wprowadzając w życie swój autorski i jakże różny od tych powszechnie używanych program szkolenia. Złamał tym samym monopol na "jedyną słuszną rację" - prawdy - które utarte przed setkami czy też dziesiątkami lat tak głęboko wryły się w nasze głowy, że nie potrafiliśmy dostrzec prawdziwego geniuszu, umysłu czystego jak kryształ i otwartego na wszystko.
Jednocześnie zwracam się do użytkowników, aby bezwzględnie usunąć kandydaturę brainwOrkera. Jego cięty język notorycznie wymaga szczegółowej analizy i ewentualnych cięć. Dojście do władzy takich osób, byłoby szkodliwe dla wizerunku szachów i szachistów. Ani byśmy się nie obejrzeli, a urobiłby nas swoimi chwytliwymi tekstami tak, jak urabia się ludzi wstępujących do sekty. Pragnę też przypomnieć, że kilkukrotnie pojawiły się tu oskarżenia pod jego adresem o multi-nickowanie, nawet nie do końca zostało rozstrzygnięte, czy ja i on nie jesteśmy przypadkiem tą samą osobą. Czujne oko LK85 zwróciło niedawno uwagę, że chodzimy z brainwOrkerem parami. To bardzo poważne oskarżenia, i bezwzględnie należy je wyjaśnić.
Z wyrazami głębokiego szacunku
Acidity

lk85 napisał:
Jak każdy pisze, że odchodzi z forum, to można się w tym pogubić. Tutaj każdy co chwilę odchodzi a potem się okazuje, że jednak dalej jest...
Tak jest trudno rzucić nałóg jakim jest palenie tytoniu podczas partii szachów, albo picie alkoholu aby się wypłakać po porażce, tak samo trudno odejść z forum.

Aby nie nabijać licznika postów, pozwolę sobie też, na kilka słów do mojego przyjaciela estorila. Niestety także i ja, czasami nadużywałem emotikon, ale proszę o przebaczenie. Od dziś, tego robił nie będę. Jeśli nie będę potrafił przekazać emocji słowami, albo zaistnieje ryzyko, że ktoś może źle zinterpretować moje słowa, emotikony zostaną zastąpione prostymi zwrotami:
- he he - co oznacza, że to jest nawet śmieszne
- hi hi - zwrot nieco pedalski, ale chwytliwy na dziewczyny. Oznacza to samo, co powyższy
- ha ha ha - to jest bardzo śmieszne
- achaaahaaaahaaaaahhhh - padam ze śmiechu
- hmmm... - nie do końca Cię rozumiem o co chodzi; nie do końca zgadzam się z tym co piszesz;
- hu hu lub uchhhh - jestem pod wrażeniem tego co piszesz; zaskoczyłeś mnie; dałem plamę;

Oczywiście z biegiem czasu język ten, zostanie wzbogacony [he he], a jego tłumaczenie trafi do specjalnego moderowanego wątku [achaaahaaaahaaaaahhhh]
Dziękuję za zwrócenie uwagi, na m.in. moje wady [hu hu]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Forum dla Zarejestrowanych
Strona 3 z 3