Temat nie jest o "wściekłym tpp" lecz o Twojej opini o nim.
Temat jest o "wściekłym" operatorze tpp , jego niegodziwym postępowaniu i zawiera mnóstwo opinii o nim , w znacznej większości negatywnych
tpp napisał:
Temat nie jest o "wściekłym tpp" lecz o Twojej opini o nim.
Czyli TA wersja tytuliku też pasuje.
Najciekawsze opinie przedstawiał brainw0rker więc może walniemy tytulik: "brainw0rker"?
tpp napisał:
Taaa , szkoda tylko , że dopiero dziś na to wpadłeś.
tpp napisał:
Za to żadna wersja tytuliku nie pasuje do tematu o wicemistrzyni Polski w szachach , ba , nawet żaden dział nie pasuje do tego tematu!
tpp napisał:
Czy można wiedzieć co autor planu miał na myśli?
Użytkownicy o rozumowaniu dennym (przypadkiem takim jest tpp) pewnie chcieliby poznać zamysły autora o rozumowaniu przenikliwym (w odróżnieniu od rozumowania tpp, które jest ... - patrz wyżej).
Chociaż użytkownik przyznaje się , że dysponuje dennym rozumowaniem , to jednak myślę , że nawet to wystarcza by zrozumieć , że został przyłapany na niekonsekwencji.
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Pon Lut 25, 2008 1:24 am, w całości zmieniany 1 raz
Oj, tpp uważaj, nie cytuj estorilowi estorila, bo możesz go tylko zdenerwować za bardzo. Tu podeprę się cytatem :
estoril napisał:
Mamy zabawiać się w dopasowywanie cytatów do odpowiedzi?To już jest przegięcie i takie zabawy na forum to nic innego jak c h a m s t w o i awanturnictwo.
Wiele , nawet bardzo wiele można zarzucić użytkownikowi tpp ale to stary wyga - ponad cztery lata na forum i o swoje posty dba jak o żadne inne (hehe, znowu się zgadza).Głupio by tak było na stare lata już w swoich wypocinach stosować proste bigranowskie systemy manipulacji.Ma własne , znacznie bardziej złożone i wyrachowane.
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Pon Lut 25, 2008 1:25 am, w całości zmieniany 1 raz
Jak wieść gminna niesie, znudzeni kibicowaniem w meksykańskim czempionacie działacze zebrali się któregoś wieczora w pokoju hotelowym Filipowicza, wysuszyli parę skrzynek tequili i już nad ranem zrobili naszego tepepka Arbitrem FIDE
Gratuluję awansowanemu
A pozostałych forumowiczów pragnę ostrzec, że o ile sędzia klasy państwowej może edytować posty, to FA może już udzielać ślubów, orzekać o rozwodach i przepadku mienia. Więc jeśli będziesz jeszcze estoril zmieniał tytuł tego wątku to teraz musisz się liczyć z tym że zabiorą Ci samochód a nawet że któregoś dnia obudzisz się żonaty z lk85 _________________ pay attention or pay the price
(...) i już nad ranem zrobili naszego tepepka Arbitrem FIDE
Gratuluję awansowanemu
Bycze gratulacje i uściski przesyłam
Czy wciąż jesteśmy na "Ty"? Miau, miau ...
Czy to jest tak jak w piłce, że sędziami zostają Ci, którzy się nie spełnili w sporcie? Żarcik tpp, żarcik - obiecuje dziś na poczet Twojego sukcesu kielonka zrobić!
Brawo! Gratuluję!
A tak nawiasem mówiąc, to nie spodziewałem się, że tak szybko załatwią sprawę w Fide. Przecież dopiero w ostatnim komunikacie klasyfikacyjnym czytałem, że wysłano wniosek, a tu już po sprawie
Mam pytanie, ile lat potrzebowałeś, aby dojść do tego etapu kariery sędziowskiej? Pytam, bo też się zastanawiam, czy aby nie iść w tym kierunku.
To sprawa indywidualna. Ja zaczynałem w 1991 roku za czasów Emila Oleja. Ale są sędziowie z "turbo" _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam,Tomasz Ptaszyński
Oooo... tpp . A już myślałem że gdzieś Cię wcięło . Pewnie byczyłeś się i leniuchowałeś na Hawajach, wśród napalonych laseczek... . To tak, na starcie, żebyś miał co robić - post do skasowania . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>.
Oooo... tpp . A już myślałem że gdzieś Cię wcięło . Pewnie byczyłeś się i leniuchowałeś na Hawajach, wśród napalonych laseczek... . To tak, na starcie, żebyś miał co robić - post do skasowania .
Hehe, tpp sam sobie ołtarzyk postawił, gdzie zbiera nasze posty . Gdyby to ktoś inny założył, to bym uznał to za miłość, choć w dziwnym i nie popieranym przeze mnie kierunku... . Narcyz i introwertyk !!! _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>.
A jaki jest dowód tego twierdzenia? Będę wdzięczny za (oczywiście w przystępny sposób) napisanie człekom swojego toku rozumowania.
Proszę wziąć pod uwagę, że większość człeków nie przyjmuje "Prawa Kaduka" za oczywistą oczywistość. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam,Tomasz Ptaszyński