| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
estoril Hetman

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 9:10 pm Temat postu: |
|
|
|
| tpp napisał: | | Temat nie jest o "wściekłym tpp" lecz o Twojej opini o nim. | Temat jest o "wściekłym" operatorze tpp , jego niegodziwym postępowaniu i zawiera mnóstwo opinii o nim , w znacznej większości negatywnych
| tpp napisał: | Temat nie jest o "wściekłym tpp" lecz o Twojej opini o nim.
Czyli TA wersja tytuliku też pasuje. |
Najciekawsze opinie przedstawiał brainw0rker więc może walniemy tytulik: "brainw0rker"?
| tpp napisał: | | Czyli TA wersja tytuliku też pasuje. |
Taaa , szkoda tylko , że dopiero dziś na to wpadłeś.
| tpp napisał: | | Czyli TA wersja tytuliku też pasuje. |
Za to żadna wersja tytuliku nie pasuje do tematu o wicemistrzyni Polski w szachach , ba , nawet żaden dział nie pasuje do tego tematu!
| tpp napisał: | Czy można wiedzieć co autor planu miał na myśli?
Użytkownicy o rozumowaniu dennym (przypadkiem takim jest tpp) pewnie chcieliby poznać zamysły autora o rozumowaniu przenikliwym (w odróżnieniu od rozumowania tpp, które jest ... - patrz wyżej). |
Chociaż użytkownik przyznaje się , że dysponuje dennym rozumowaniem , to jednak myślę , że nawet to wystarcza by zrozumieć , że został przyłapany na niekonsekwencji.
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Pon Lut 25, 2008 1:24 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 9:49 pm Temat postu: |
|
|
|
| bigran napisał: | Oj, tpp uważaj, nie cytuj estorilowi estorila, bo możesz go tylko zdenerwować za bardzo. Tu podeprę się cytatem :
| estoril napisał: | | Mamy zabawiać się w dopasowywanie cytatów do odpowiedzi?To już jest przegięcie i takie zabawy na forum to nic innego jak c h a m s t w o i awanturnictwo. |
|
Wiele , nawet bardzo wiele można zarzucić użytkownikowi tpp ale to stary wyga - ponad cztery lata na forum i o swoje posty dba jak o żadne inne (hehe, znowu się zgadza).Głupio by tak było na stare lata już w swoich wypocinach stosować proste bigranowskie systemy manipulacji.Ma własne , znacznie bardziej złożone i wyrachowane.
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Pon Lut 25, 2008 1:25 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 10:02 pm Temat postu: |
|
|
|
Brawo estoril  . Tym razem, o dziwo było nawet błyskotliwie.
I jak najbardziej w temacie  |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
byk Hetman

|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 2:06 pm Temat postu: |
|
|
|
| brainw0rker napisał: | (...) i już nad ranem zrobili naszego tepepka Arbitrem FIDE
Gratuluję awansowanemu
|
Bycze gratulacje i uściski przesyłam
Czy wciąż jesteśmy na "Ty"? Miau, miau ...
Czy to jest tak jak w piłce, że sędziami zostają Ci, którzy się nie spełnili w sporcie? Żarcik tpp, żarcik - obiecuje dziś na poczet Twojego sukcesu kielonka zrobić! |
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 2:24 pm Temat postu: |
|
|
|
FA no, no - grubo
Czy teraz zmienisz tpp na TPP  Albo na FATPP
Albo chociaż na fatpp
Oczywiście gratuluję również!
| byk napisał: | | Czy wciąż jesteśmy na "Ty"? Miau, miau ... | Miaucz sobie, ale o salonach i "mordo Ty moja" musisz zapomnieć już  |
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 6:18 pm Temat postu: |
|
|
|
Brawo! Gratuluję!
A tak nawiasem mówiąc, to nie spodziewałem się, że tak szybko załatwią sprawę w Fide. Przecież dopiero w ostatnim komunikacie klasyfikacyjnym czytałem, że wysłano wniosek, a tu już po sprawie
Mam pytanie, ile lat potrzebowałeś, aby dojść do tego etapu kariery sędziowskiej? Pytam, bo też się zastanawiam, czy aby nie iść w tym kierunku. |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 8:02 pm Temat postu: |
|
|
|
Oooo... tpp  . A już myślałem że gdzieś Cię wcięło  . Pewnie byczyłeś się i leniuchowałeś na Hawajach, wśród napalonych laseczek...  . To tak, na starcie, żebyś miał co robić - post do skasowania  . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 8:13 pm Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
DrWatson Użytkownik zbanowany

|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 8:40 pm Temat postu: Czy tpp jest i d i o t ą ? |
|
|
|
TAK z całą pewnością to jest I D I O T A !
kto się ze mną zgadza niech pisze |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 9:05 pm Temat postu: |
|
|
|
A jaki jest dowód tego twierdzenia? Będę wdzięczny za (oczywiście w przystępny sposób) napisanie człekom swojego toku rozumowania.
Proszę wziąć pod uwagę, że większość człeków nie przyjmuje "Prawa Kaduka" za oczywistą oczywistość. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
DrWatson Użytkownik zbanowany

|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 10:44 pm Temat postu: Czy tpp jest k r e t y n k i e m ? |
|
|
|
| DrWatson napisał: | | Czy tpp jest k r e t y n k i e m ? | odp: TAK |
|
| Powrót do góry |
|
|