| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 10:51 pm Temat postu: |
|
|
|
Heh, kto jak kto, ale Ty nie będziesz wchodził na moją stronkę ? Łamiesz mi serce... :/. Stronka normalnie pisana w htmlu, beż żadnych skryptów. Zastosowałem szablon, przerabiając go. Nie ma na nich treści, która mogłaby cokolwiek szkodliwego robić. I zamiast antywira włącz lepiej PeerGuardiana 2 hehe. Nawet spokojnie sobie programu telwizyjnego obejrzeć nieraz nie mogę, bo mi blokuje jakieś połączenia z tvnem... Szpiegować mnie chcą  . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
JJThompson Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 5:28 pm Temat postu: |
|
|
|
Lekcje gry wrzucone. A przynajmniej tyle, ile mogłem nabazgrać w tak krótkim czasie... Postaram się je skończyć niebawem, zamykając pewien etap dla tych najbardziej zielonych  . Przy okazji z rozpędu modyfikując stronę z hasłem dostępu do debiutów sprawiłem, że chwilowo nie działa... Błąd został od razu naprawiony, a stronka ponownie wrzucona na serwer, niestety nie aktualizują mi tego co zmieniam od ręki, więc ileś tam trzeba odczekać... :/. Ok idźcie zobaczyć te wypocone z trudem lekcje i... krytykujcie  . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 5:41 pm Temat postu: |
|
|
|
Pierwsze zadanka na stronce  . Kombinacje wg Jerzego Konikowskiego. Z przeznaczeniem dla tych bardziej początkujących  . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 4:53 pm Temat postu: |
|
|
|
Coś mi się zdaje, że Szef WKS znowu pojawił się na forum. Witamy, witamy i do dyskusji zapraszamy. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 5:01 pm Temat postu: |
|
|
|
Co tak skromnie ?  A kwiaty, czekoladki i alkohol gdzie ? Do tego tradycyjny chleb z solą, oraz piękne hostessy ?  O długich, zgrabnych nogach ( kobiecych ) oplecionych wokół mojej szyi też pewnie mogę sobie pomarzyć....  . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 5:05 pm Temat postu: |
|
|
|
| petrosjan napisał: | O długich, zgrabnych nogach ( kobiecych ) oplecionych wokół mojej szyi też pewnie mogę sobie pomarzyć.... . | Panie Petrosjanie! TAKIE teksty na forum?!
Napisz lepiej o swoich wakacyjnych dokonaniach szachowych. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 5:21 pm Temat postu: |
|
|
|
Nio cio ?  Stanu wolnego, nie pod obcasem jeszcze, to wolno mnie...  . Największe moje dokonania szachowe podczas ostatnich 3 tygodni, to zabranie z sobą szachów i odkrycie ziomka z Wałcza grającego i w szachy i w tenisa jak ja...  . Ot, musieli pojechać do Nowej Studnicy żeby się spotkać  . Teraz wiem jak się nazywa, to już nie ucieknie...  . A tak, to robiłem za instruktora tenisa ziemnego i wychowawcę... 2 w 1 ( jak szampon ). Byłem tak zmęczony że nawet kilku stron książki o taktyce szachowej nie mogłem ogarnąć... Po 10 h na kortach dziennie ( w sumie około 200 h ) potrafi wycisnąć z człowieka ostatnie soki... A jak kortom się nie udało, to dzieciaczki dawały się we znaki  . W sumie nie było źle... Zdobyłem kupę nowych doświadczeń życiowych + przeżyłem pożar ( piorun pierdyknął w las kilkadziesiąt metrów od mojego domku, gdzie miałem pod opieką naście dzieciaków ) do którego ściągnięto straże z kilku miejscowości. Miałem też fajny kontakt z przyrodą... Boćki krążące nad głowa ( jak w sexmisji ), jakieś myszołowy ( przypuszczałem że chcą porwać kunia podczas zawodów jeździeckich, lub też młodego wiekiem jeźdzca, zanosząc jako pokarm młodym do gniazda  ). Teraz siedzę w domu i że tak brzydko powiem - mordę cieszę, że wreszcie mam wyprane ciuchy z prawie całego wyjazdu... Będzie w czym chodzić  . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
wladek Hetman

|
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 5:41 pm Temat postu: |
|
|
|
Dokonania Petrosjana sa oczywiste.
W pisowni , w treningach i jeszcze czekamy na dokonania trenerskie w szachach.
Dzieciaki z okolic Walcza ,chetnie poznaja Szachy ... Wiec Petrosjanku do pracy w edukacji ,tych dzieciaczkow.
Trener tenisa i trener Szachowy jest w osobie Petrosjana.
Dwa etaty i dwie pensje... tylko pozazdroscic. _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy |
|
| Powrót do góry |
|
wladek Hetman

|
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 5:51 pm Temat postu: |
|
|
|
Szykuj miejsce na szkolenie szachistow we Walczu.
Wladek ma ostatnio chcice na wysylanie tysiecy obrazkow (diagramow szachowych) do Polskich nauczycieli Szachow. Wysylam po 40 tysiecy takich ...kwadracikow...
Pewno kazde domostwo w miescie Walcz dostaloby taka ulotke szachowa, gdzie jest na niej 12 miniatur szachowych....wiekszosc dwuchodowek.
Dzialaj , bo inni sie na te kwadraciki juz czekaja ...np;tpp _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 6:14 pm Temat postu: |
|
|
|
To Władek wyśle kwadraciki tpp, a tpp będzie nie spał po nocach i petrosjanowi skanował diagramy wysyłając na skrzynkę mailową...  . Wszyscy będą zadowoleni. No, może oprócz tego najmniej sypiającego  . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
|