Poza tym Misiek lepiej szukaj taniej hurtowni z C2H5OH, bo juz niecale 4lata zostaly ci, abys przegral zaklad!
4 litry wódki to 150 zł więc dam rade chodź widząc wyniki w rudniku to jestem jakoś spokojny
ps. Jak ty przegrałeś ostatnią rundę przecież w pewnym momencie się wydawało że on nie ma co zbierać Ale pewnie się wydawało
Jak moglem? . Tak jak kilka innych, w ktorych nie musialem przegrac . Z Twym spokojem drogi kolego to bylbym OSTROZNY, bowiem zaklad byl nie o wynik(i) tylko o OSIAGNIECIE rankingu 2100 ELO najpozniej na liscie 1.04.2012 roku! Tak czy nie? . Tak wiec powolutku szukaj taniej i dobrej hurtowni PS. Grac, a walczyc to dwie rozne sprawy! Tak samo jak grac z kilkoma sprawami na glowie i walczyc bez zadnego dodatkowego obciazenia! . Tak wiec nastepnym razem bede probowal POWAZNIE powalczyc na turnieju, a nie jedynie jezdzic zwiedzac _________________ Szachowy amator. Szachy jako swietna, lecz mocno skomplikowana gra.
W takim razie ciesze sie, ze rozumiemy sie. Niemniej postaram sie, aby jednak wygrac zaklad.
Jest to dla mnie najbardziej prestizowy zaklad szachowy w jaki w zyciu wszedlem (zwlaszcza z kolega Michalem, ktory uwielbia stawiac w ten sposob szkielko). Ponadto dotyczy on mnie osobiscie, wiec tym bardziej chce go wygrac! . Nie wiem jak, ale wiem, ze dam rade go wygrac (oczywiscie uczciwie i w ustalonym terminie). Wygranie tego zakladu bedzie dla mnie rownoznaczne z otrzymaniem tytulu doktora! _________________ Szachowy amator. Szachy jako swietna, lecz mocno skomplikowana gra.
Tak przy okazji to zastanawiam sie jak duzo srednio grywaja zawodnicy turnejow pelnych (dlugich - na zapis), zeby moc pozniej w gr. A (w Rudniku) robic wynik w graniach 50%. Mysle, ze taki wynik raczej nie moze byc dzielem przypadku (chociaz dziwne bo rok temu wcale nie gralem SILNIEJ, ale za to bardziej efektywniej punktowo) _________________ Szachowy amator. Szachy jako swietna, lecz mocno skomplikowana gra.