| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Chessgenius86 Nowy

|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 7:21 am Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 8:18 am Temat postu: |
|
|
|
petro trenuje przecież... szachy aktywne  . |
|
| Powrót do góry |
|
chess_amator Goniec

|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 2:05 am Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
skemup Pion

|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 7:14 am Temat postu: |
|
|
|
| petrosjan napisał: | Ale mi zdjecie zrobili... Z samymi dzieciakami i bebechem na wierzchu... Powiedzieliby, to bym chociaz brzuch wciagnal i klate naprezyl... . A tak to nic, jeno zdjecie do prokuratury jako dowod sie nadaje .
|
Ale zmysł taktyczny wyrzeźbiony - kaloryfelek...  _________________ Szachy jak życie jest sztuką wyboru. |
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 11:00 am Temat postu: |
|
|
|
| petrosjan napisał: | | I jestem jeszcze ciekaw kosztów wpisowego dla bk... W Policach zażyczyli sobie 140 oO. | Stawki wpisowego nie są ustalone, ale zapewniam, że do takich kwot nawet się nie zbliżymy
Jeśli chodzi o mnie, ta ja już najchętniej opublikowałbym komunikat, ale nie mogę tego zrobić do czasu uzyskania ewentualnych zapewnień sponsorów i ewentualnego wsparcia przez miasto.
| petrosjan napisał: | A jak acidity wymyśli ładną nazwę dla klubu i ten zacznie funkcjonować, to i może petrosjan się zapisze ? Może - Szczeciński Klub Szachowy GRYF ? W końcu gryf, jak dobrze pamiętam w herbie Szczecina ? | ha ha ha, nazwa Gryf przyszła mi do głowy kilka miesięcy temu, po prostu musiałem coś wymyślić aby podać przykładowe konstrukcje nazw. Później pojawiły się inne. Po pierwszym głosowaniu do finału przechodziły 2 nazwy(każdy też wybierał dwie lub jedną), mój faworyt(a może faworytka?) czyli "Sedina" przeszła do drugiej rundy z 3 głosami... W drugiej turze została zmiażdżona przez Gryfa i dostała tylko 2 głosy. Tak więc gdy wszystko zostanie zatwierdzone przez urząd, będziemy nazywali się Klub Szachowy Gryf Szczecin
Zwycięstwo gryfa nie powinno dziwić, w końcu to mieszanka lwa i orła, a więc to typowy drapieżnik  |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 4:11 pm Temat postu: |
|
|
|
| acidity napisał: |
Zwycięstwo gryfa nie powinno dziwić, w końcu to mieszanka lwa i orła, a więc to typowy drapieżnik  |
Bardzo się cieszę że wybraliście tę nazwę . Sedina też fajna, ale jej losy nie do końca jasne ( ot, tak po prostu wzięło ją i wcięło ), a i nie wiem czy Wilhelm II, podczas obecności którego była odsłaniana umiał grać w szachy... . Sedina w nazwie to mógłby być zły omen i prędzej czy później klub by zniknął, albo co gorsza - jego członkowie... . A za " Gryfem " jestem i dziobem i pazurami . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
wladek Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 5:31 am Temat postu: |
|
|
|
Nazwy klubow sa rozne.
Takie proponuje;
Promocja szachowa
Promocja szachow
Szkola Karpowa
Klub Karpowa _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy |
|
| Powrót do góry |
|
Zielarz Pion

|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 6:26 am Temat postu: |
|
|
|
albo :
Wielbiciele Władkowych Diagramów Szachowych. _________________ "How many times I told ya play your position small soldier" |
|
| Powrót do góry |
|
wladek Hetman

|
Wysłany: Czw Cze 05, 2008 6:35 am Temat postu: |
|
|
|
Wielbicieli Diagramow Szachowych mamy multum na Swiecie
W Polsce jest tylko nieswiadomosc rzeczy oczywistych... Ze diagramy szachowe to po prostu Ciekawe pozycje ,godne uwagi ..Uwagi szachisty _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy |
|
| Powrót do góry |
|
|