| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Koleś Nowy

|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 8:33 pm Temat postu: |
|
|
|
Dzięki Petrosjan, ale raczej wysyłaj do mnie na maila, nie pisz na forum. Poza tym nie potrzebnie tak ironizujesz. Nie wiem czy masz jakieś doświadczenie z oprogramowaniem, ale to jest bardzo złożona aplikacja, a beta jest od tego, żeby wyśledzić błędy i je usunąć. Twój przeciwnik zrobił długą roszadę, a u Ciebie wyszło, że jest krótka (albo odwrotnie), zwykły błąd w kodzie, niedługo go poprawię. _________________ szachownia.net |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 9:39 pm Temat postu: |
|
|
|
Ironizujący petrosjan to dopiero pierwsze stadium  . Przy ostatnim petrosjan sięga po ołówek i kartkę, dając upust swojej wyobraźni, a dzieła lądują na forum  . Oczywiście czepiałem się systemu gry, nie Ciebie  . Domyślam się, że nie tak łatwo zrobić coś takiego i trzeba masę czasu, cierpliwości, oraz chęci do uzyskania odpowiedniego efektu ( w pełni działającego serwera ). Niemniej system gry mi podpadł, bo " okradł " mnie z wygranej  . Beta, nie beta, PatPac miał przerąbać...  . _________________ Jestem dobry i chcę być jeszcze lepszy... Będę więc Wam dawał wygrywać !!! xD |
|
| Powrót do góry |
|
Koleś Nowy

|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 9:44 pm Temat postu: |
|
|
|
Ciekawy błąd z tą roszadą, odtworzyłem u siebie grę z bazy partii i obydwie strony zobaczyły długą roszadę po stronie białych. :/
Możliwe, że jest coś nie tak z zapisem PGN, czy mógłbyś odtworzyć tą partię? _________________ szachownia.net |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 9:48 pm Temat postu: |
|
|
|
Tak, zapis mam na print screenie, a na forum dałem obrazki pomniejszone do 70%, więc jest pewnie mniej czytelny. Wyślę przepisany na maila. _________________ Jestem dobry i chcę być jeszcze lepszy... Będę więc Wam dawał wygrywać !!! xD |
|
| Powrót do góry |
|
Koleś Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
Chessgenius86 Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
fiakier Nowy
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 8:33 pm Temat postu: |
|
|
|
Witam.
Wprawdzie moja znajomość kwestii technicznych jest mierna (delikatnie mówiąc) ale w szachy pogram z chęcią - może mógłbym sie przydać? |
|
| Powrót do góry |
|
Koleś Nowy

|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 10:36 pm Temat postu: |
|
|
|
Ok, wysłałem info. _________________ szachownia.net |
|
| Powrót do góry |
|
Chessgenius86 Nowy

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 8:38 am Temat postu: |
|
|
|
Czemu raz są literki np. ę, ą, ł a innym razem nie ma tylko są np. bĹ�Ä�dĂłw, |
|
| Powrót do góry |
|
Michał95 Goniec

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 8:45 am Temat postu: |
|
|
|
też chetnie przetestuję server
pisz na PW lub gg:8175242 _________________ II kat.szachowa , zawodnik SKF Korsarz Gdynia |
|
| Powrót do góry |
|
chess_amator Goniec

|
|
| Powrót do góry |
|
Koleś Nowy

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 2:38 pm Temat postu: |
|
|
|
| Chessgenius86 napisał: | | Czemu raz są literki np. ę, ą, ł a innym razem nie ma tylko są np. bĹ�Ä�dĂłw, |
Dobre pytanie, nad tym jeszcze trzeba popracować, ale feedback proszę kierować na maila admin (at) szachownia.net _________________ szachownia.net |
|
| Powrót do góry |
|
|