Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pa, pa.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Forum dla Zarejestrowanych
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
brainw0rker
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sro Kwi 30, 2008 10:26 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Puś Okruszek wgsh po spotkaniu z Janczewskim - zdjęcia operacyjne Policji.

Chomiku, pamiętamy [*][*][*]
Krzysiu, zieloni Ci tego nie darują Twisted Evil

brainw0rker
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sro Kwi 30, 2008 10:42 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Z nieoficjalnych źródeł dowiedziałem się, że bezpośrednią przyczyną śmierci chomika było pęknięcie jelita cienkiego spowodowane włożeniem w odbyt krzyżyka od króla szachowego. Rzecznik prokuratury rejonowej dla miasta Gdańska nie potwierdza tej informacji zasłaniając się dobrem śledztwa i odmawia dalszych komentarzy do czasu przeprowadzenia sekcji zwłok. Na miejscu przestępstwa Policja zabezpieczyła gaśnicę pianową oraz kotwicę zgubione przez napastnika. Dokąd zaprowadzi ten trop? Czytaj w jutrzejszym Fakcie.

mattihau
Wieża
Wieża

PostWysłany: Sro Kwi 30, 2008 11:04 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

pooher napisał:
Chłopie, ogarnij się trochę. Masz jakieś problemy w szkole? Nie chcę Cię obrażać, ale nie zachowujesz się kulturalnie. Może zwierzątko kup jakieś sobie i zajmij się nim. Jakiś kontakt z nim nawiąż.

Sadysta... chcesz żeby zwierzątko skończyło jak chomik ?Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

wgsh
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

PostWysłany: Czw Maj 01, 2008 12:36 am
Temat postu: odp
Odpowiedz z cytatem

Miałem już wiecej postów nie produkowac, przynajmniej przez pewien czas (2 miesiące, może dłużej), bo już się zmęczyłem tym całym wykłócaniem się o to kto ma racje, chociaż i tak jest oczywiste KTO JĄ MA; do tego poziom dyskusji na tym forum jest wyjątkowo niski, właściwie brukowy, i w taki sposób jak tutaj dyskutuje się pod budką z piwem.
Jednak zważyszy ze popełniłem błąd edycyjny i pospieszyłem się z wysłaniem postu, błąd pozostał i szybko został wyłapany, tyle że zle zrouzmiany. Ale od początku -

do pooher: pisałem przed tobą o niewybrednych atakach więc nie będę się znowu powtarzał. A co do szkoły to skończyłem ją bardzo dawno, więc mówienie o tym jest bez sensu (ale skoro ty o tym wspominasz to znaczy że sam chodzisz do szkoły, i to pewnie podstawowej, biorąc pod uwagę twój awatar).

do brainworkera: wyłapałeś po prostu błąd edycyjny w moim poście bo miałem odznaczyć na zwykły kolor 'zniszczył chomika' ale zostało z błędem a ty się tego akurat uczepiłeś. Warto byłoby poprośić informatyka żeby zainstalował opcję na forum by każdy uzytkownik mógł edytować swoją ostatnią wiadomość (na przykład przez 5 min po wysłaniu), a na razie otworzyć subforum, poprawki postów.
Jeżeli chodzi o 1200 wiadomości Janczewskiego to przypomnę ci znane przysłowie: "nie liczy się ilość tylko jakość", możesz mieć worek zgniłków ale kilka dobrych owoców będzie więcej warte - mój jeden post silnik, książka otwarć tablice nalimova jest więcej wart niż wszystkie posty Janczewskiego razem wzięte, który niejednokrotnie zamiast pisać coś pozytecznego tylko wprowadza w błąd, tak jak tu sens nauki końcówek (patrz ostatni post). Natomiast Scid zaczyna się od przywołania babasa, co mówi samo za siebie.

do mattihau:
dziekuję za troskę, może nawet podaruję ci to dziecko neostrady, chociaż wolałbym żebyś na prawdę zapracował na lepsze określenie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Forum dla Zarejestrowanych
Strona 3 z 3