Miałem już wiecej postów nie produkowac, przynajmniej przez pewien czas (2 miesiące, może dłużej), bo już się zmęczyłem tym całym wykłócaniem się o to kto ma racje, chociaż i tak jest oczywiste KTO JĄ MA; do tego poziom dyskusji na tym forum jest wyjątkowo niski, właściwie brukowy, i w taki sposób jak tutaj dyskutuje się pod budką z piwem.
Jednak zważyszy ze popełniłem błąd edycyjny i pospieszyłem się z wysłaniem postu, błąd pozostał i szybko został wyłapany, tyle że zle zrouzmiany. Ale od początku -
do pooher: pisałem przed tobą o niewybrednych atakach więc nie będę się znowu powtarzał. A co do szkoły to skończyłem ją bardzo dawno, więc mówienie o tym jest bez sensu (ale skoro ty o tym wspominasz to znaczy że sam chodzisz do szkoły, i to pewnie podstawowej, biorąc pod uwagę twój awatar).
do brainworkera: wyłapałeś po prostu błąd edycyjny w moim poście bo miałem odznaczyć na zwykły kolor 'zniszczył chomika' ale zostało z błędem a ty się tego akurat uczepiłeś. Warto byłoby poprośić informatyka żeby zainstalował opcję na forum by każdy uzytkownik mógł edytować swoją ostatnią wiadomość (na przykład przez 5 min po wysłaniu), a na razie otworzyć subforum, poprawki postów.
Jeżeli chodzi o 1200 wiadomości Janczewskiego to przypomnę ci znane przysłowie: "nie liczy się ilość tylko jakość", możesz mieć worek zgniłków ale kilka dobrych owoców będzie więcej warte - mój jeden post
silnik, książka otwarć tablice nalimova jest więcej wart niż wszystkie posty Janczewskiego razem wzięte, który niejednokrotnie zamiast pisać coś pozytecznego tylko wprowadza w błąd, tak jak tu
sens nauki końcówek (patrz ostatni post). Natomiast Scid zaczyna się od przywołania babasa, co mówi samo za siebie.
do mattihau:
dziekuję za troskę, może nawet podaruję ci to dziecko neostrady, chociaż wolałbym żebyś na prawdę zapracował na lepsze określenie