| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Michał95 Hetman

|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 9:21 pm Temat postu: Re: pożegnanie |
|
|
|
| brainw0rker napisał: | | Michał95 napisał: | | Nie przeczytam ani jednego tematu w tym temacie |
| Michał95 napisał: | | muszę odpisac bo mnie... |
| Michał95 napisał: | hehe Ty wgsh śmieszny jesteś
Byłem ciekawy co taki koleś jak Ty moze nabazgrać przez weekend... |
Konsekwencji to Ci chłopcze odmówić nie można...
Sam się wystawiasz na strzał, więc nie odstawiaj kolejnego focha jak wyłapiesz mlaskacza  |
yhy Ciebie by nie brało w ...jak taki wgsh wali głupoty jak najęty? _________________ II kat.szachowa , zawodnik SKF Korsarz Gdynia |
|
| Powrót do góry |
|
wgsh Użytkownik zbanowany

|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 9:59 pm Temat postu: poprawiny pożegnania |
|
|
|
ponawiam i rozwijam swoje wcześniejsze pożegnanie -
cytat:
| Cytat: | | Wnioskuję o sezonowe odstrzelenie plątających się tutaj Trolli i zamknięcie tego żenującego wątku... |
więc żegnaj: maxum, herring, Michał95, Janczewski, a brainworkera tym razem oszczędzę, niech zna mój gest... _________________ "Najbardziej rozpowszechnione na świecie, są tlen i głupota", Frank Zappa |
|
| Powrót do góry |
|

|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 12:15 am Temat postu: kont. |
|
|
|
i niech mi się te nieznośnie upierdliwe trolle tu więcej nie odzywają _________________ "Najbardziej rozpowszechnione na świecie, są tlen i głupota", Frank Zappa |
|
| Powrót do góry |
|
spotman Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
byk Hetman

|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 2:25 pm Temat postu: |
|
|
|
| wgsh napisał: | | brainworkera tym razem oszczędzę, niech zna mój gest... |
"Kto weźmie szablą po łbie, to i spokojny jak trusia"  _________________ wykształciuch, łże elita, kiedyś będę oligarchą |
|
| Powrót do góry |
|

|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 4:05 pm Temat postu: odp. |
|
|
|
| wgsh napisał: | | Swoją drogą gdybyś się nie chował za internetem brainworker to bym ci tak strzelił w mordę żebyś przez miesiąc nie wstał ! |
masz rację by, po czymś takim to brainworker będzię długo spokojniutki jak owieczka
masz rację spotman, PLONK dla tych wyskrobków które wymieniłem _________________ "Najbardziej rozpowszechnione na świecie, są tlen i głupota", Frank Zappa |
|
| Powrót do góry |
|
byk Hetman

|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 6:51 am Temat postu: |
|
|
|
Wiesz wgsh - czytam twoje posty i wnioskuje, że jesteś piekielnie inteligentną osobą, która niestety przekuwa swoją inteligencję w ironizowanie, obrażanie, często c.h.a.m.s.t.w.o.
Nie muszę Ci zatem tłumaczyć (bo wiem, że wiesz), że intencją mojego postu, że to Ty "przez łeb" dostałeś i teraz braina łukiem omijasz i jak diabeł święconej wody się boisz. _________________ wykształciuch, łże elita, kiedyś będę oligarchą |
|
| Powrót do góry |
|

|
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 7:08 pm Temat postu: odp. |
|
|
|
myślę byku że po dyskusji ze mną brainworker już się nigdy nie podniesie _________________ "Najbardziej rozpowszechnione na świecie, są tlen i głupota", Frank Zappa |
|
| Powrót do góry |
|
PatPac the master Goniec

|
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 7:18 pm Temat postu: |
|
|
|
Narazie to wygląda tak jakbyś to ty próbował się podnieść po nokaucie ze strony Braina i dobitce od Byka xD
Brainw0rker wykazuje wyższość i nie wdaje się z Tobą w dyskusje póki nie wstaniesz z ziemi po prostu  |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 7:01 pm Temat postu: Użytkownik zbanowany |
|
|
|
Jak pewnie już zauważono, nastąpiła zmiana avatara (z korony (lub odwróconej spódniczki) na pastylkę) użytkownika wgsh. Jest to związane ze zmianą jego rangi. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
PatPac the master Goniec

|
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 8:13 pm Temat postu: |
|
|
|
Good Job! xD |
|
| Powrót do góry |