Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 4:44 pm Temat postu:
reno napisał:
"Obiecałeś"
Troszkę źle dobierasz słownictwo. Nad tym lepiej popracuj, a nie baw się w dedukowanie kto ile i jakie ma nicki.
Ta dedukcja zresztą też kiepsko ci wychodzi.
A Ty sie czepiasz kazdej pierdoly jak wgsh!.
Własnie pokazałeś swoi mpostem ze na 99% jesteś nim...
Pozdro
Tak obiecałem
i c...(co ) Ci do tego jak to nazywam _________________ II+, klub; SKF Korsarz Gdynia, ELO 1808
Nie, nie każdej pierdoły a jednej - ciebie W konkretnym zresztą kontekście.
Oczywiście nie obchodzi mnie styl twojej pisaniny, bo to twój problem jest.
Mam jedynie ubaw i tyle
I nie nakręcaj się proszę na mnie, bo nie zamierzam dyskutować w twoim stylu, niewiele różniącym się od wspomnianego przez ciebie "wsgh". Jeśli próbowałeś mnie obrazić porównując mnie do niego, to ci się nie udało.
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 5:21 pm Temat postu:
reno napisał:
Michał95 napisał:
A Ty sie czepiasz kazdej pierdoly jak wgsh!.
Nie, nie każdej pierdoły a jednej - ciebie W konkretnym zresztą kontekście.
Oczywiście nie obchodzi mnie styl twojej pisaniny, bo to twój problem jest.
Mam jedynie ubaw i tyle
I nie nakręcaj się proszę na mnie, bo nie zamierzam dyskutować w twoim stylu, niewiele różniącym się od wspomnianego przez ciebie "wsgh". Jeśli próbowałeś mnie obrazić porównując mnie do niego, to ci się nie udało.
ziomuś ledwie zarejestrowałeś się i rzucasz się,czy to nie dziwne ?
Zamknijcie ten temat...nie będę walczył z Trollami bo oni i tak wiedzą lepiej... _________________ II+, klub; SKF Korsarz Gdynia, ELO 1808
Jeśli to tak ważny dla ciebie czynnik, to porównaj nasze daty przyłączenia do tego forum - moją i twoją .
Skoro brakuje ci argumentów, to lepiej się wycofać, rzucając przy tym coś o trollingu Zobacz sobie na temat twojego tematu .
Czyżbyś wpadł we własne sidełka?
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 5:40 pm Temat postu:
reno napisał:
Michał95 napisał:
Jeśli to tak ważny dla ciebie czynnik, to porównaj nasze daty przyłączenia do tego forum - moją i twoją .
Skoro brakuje ci argumentów, to lepiej się wycofać, rzucając przy tym coś o trollingu Zobacz sobie na temat twojego tematu .
Czyżbyś wpadł we własne sidełka?
w sensie że się nagle zacząłeś udzielac ( choć zarejstrowany 2 lata temu )
bardzo dziwne.
Tobie brakuje głowy aby pomyślec... chcę zamknąć ten temat przez niewyparzoną buzię kolegi wgsh który na każdego mówi dziecko neo bez powodu
I co głupio teraz ?
Więc się nie wtrącaj dalej w dyskusję jeśli nie o Ciebie chodzi... ( i jesli sie nie udzielasz wogole w innych tematach....chyba ze jestestez Trollem i Spamerem ze czekasz na takie tematy ? )
Pozdro
PS. mam dosyć walki z trollami i spamerami ,wgsh jakim ja jestem trollem ? _________________ II+, klub; SKF Korsarz Gdynia, ELO 1808
Chętnie bym się z Wami ponaparzał (odkąd estoril nic nie pisze boję się że wyjdę z wprawy) ale przez te teksty Michała95 nie mogę się zdecydować do którego obozu wstąpić _________________ pay attention or pay the price
"Przyganiał kociol garnkowi".
Prowadzisz krucjatę przeciwko wgsh w jego stylu.
Ale przeczytaj uważnie swój ostatni post. Naprawdę tak bardzo lubisz obrażać ludzi, tylko dlatego, że zwracają ci uwagę? No to nie dziw się innym, choćby takim jak wgsh!
A dziecko neostrady swoje. Masz 13 lat, a twoje zachowanie wskazuje że na 100% jesteś tym dzieckiem. Kto cię wogóle do internetu dopuścił ? żeby być uczestnikiem forum trzeba miec powyżej 13 lat, a ty jeszcze nie dorosłeś do prawdziwej dyskusji
proszę administratora o zbanowanie tego NIELETNIEGO użytkownika
Zamknij już jadaczkę bo mnożysz tylko te bzdurne posty SPAMERZE i zajmujesz innym miejsce, idz do swojego turnieju do czasu aż cię zbanują z powodu nieletniości.
reno napisał:
Nie, ani trochę nie glupio.
"Przyganiał kociol garnkowi".
Prowadzisz krucjatę przeciwko wgsh w jego stylu.
Ale przeczytaj uważnie swój ostatni post. Naprawdę tak bardzo lubisz obrażać ludzi, tylko dlatego, że zwracają ci uwagę? No to nie dziw się innym, choćby takim jak wgsh!
Wiesz co reno i wgsh ? Osiągneliście to co chcieliście tzn. zdenerwować mnie... umówiliście się ?
Wgsh będzie zaraz pisał że jestem 13-letnim bachorem itd. a ja mam to w 4 literach całego Ciebie i twoje posty na tym forum... i niestety powiem Ci ze nie ma powodu dla którego mógłbym być zbanowany w przeciwieństwie do Ciebie
Nie przeczytam ani jednego tematu w tym temacie
ze względu na starą prawde ( do reno i wgsh );
"Niema co dyskutować z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem.." _________________ II+, klub; SKF Korsarz Gdynia, ELO 1808
"Niema co dyskutować z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem.."
Ale na szczęście inni przeczytają, że Michał95 nie jest taki cacy i gdy brakuje mu argumentów zaczyna wyzywać od idiotów.
Nie wierzę byś miał większy zasób rozmaitych bluzgów ode mnie, ale ja ich tu nie użyję .
Kultura mi nie pozwala.
muszę odpisac bo mnie...
Ty ciągle jesteś adwokatem wgsh... ;]
@wgsh - póknij się w łeb bo chrzanisz takie głupoty że się w głowie nie mieści...
Argumentów mam tysiąc i więcej ale Wy ( reno i wgsh ) wielcy Spamerzy i tak zawsze są madrzejsi i nie dopuszczają do siebie prawdy ( która jest krzywdząca dla nich ) że brakuje tu miejsca dla nich ( trolli,spamerów i jak kolwiek się zwą )
Pozdro _________________ II+, klub; SKF Korsarz Gdynia, ELO 1808
Nie ma żadnego obozu
Po prostu wyszło jakim wspaniałym użytkownikiem jest Michał95, bo jakim jest wgsh wszyscy wiedzą.
Co do Janczewskiego - ja dażę go sporym szacunkiem i choć go nie znam, to po prostu go lubię .
Skoro nie reaguje na twoje zaczepki, to znaczy, że ma to po prostu głęboko gdzieś.
Niech tam sobie ludziska piszą co chcą, na końcu i tak wpadnie tpp i zrobi słów cięcie-gięcie
A że przeważnie mu z tego wychodzi przegięcie to już inna sprawa
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 10:56 pm Temat postu: zaproszenie
Zapraszam w imieniu całego obozu
- zawsze powinny być conajmniej dwa obozy żeby była równowaga, a monopol jednej sitwy jest szkodliwy, a jeśli jeszcze ta SITWA prawie zawsze się myli, to sytuacja domaga się szybkiej zmiany _________________ "Najbardziej rozpowszechnione na świecie, są tlen i głupota", Frank Zappa
Zapraszam w imieniu całego obozu
- zawsze powinny być conajmniej dwa obozy żeby była równowaga, a monopol jednej sitwy jest szkodliwy, a jeśli jeszcze ta SITWA prawie zawsze się myli, to sytuacja domaga się szybkiej zmiany