| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Michał95 Wieża

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 4:44 pm Temat postu: |
|
|
|
| reno napisał: | "Obiecałeś"
Troszkę źle dobierasz słownictwo. Nad tym lepiej popracuj, a nie baw się w dedukowanie kto ile i jakie ma nicki.
Ta dedukcja zresztą też kiepsko ci wychodzi. |
A Ty sie czepiasz kazdej pierdoly jak wgsh!.
Własnie pokazałeś swoi mpostem ze na 99% jesteś nim...
Pozdro
Tak obiecałem
i c...(co ) Ci do tego jak to nazywam  _________________ II kat.szachowa , zawodnik SKF Korsarz Gdynia |
|
| Powrót do góry |
|
reno Nowy

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 4:51 pm Temat postu: |
|
|
|
| Michał95 napisał: | A Ty sie czepiasz kazdej pierdoly jak wgsh!.
|
Nie, nie każdej pierdoły a jednej - ciebie W konkretnym zresztą kontekście.
Oczywiście nie obchodzi mnie styl twojej pisaniny, bo to twój problem jest.
Mam jedynie ubaw i tyle
I nie nakręcaj się proszę na mnie, bo nie zamierzam dyskutować w twoim stylu, niewiele różniącym się od wspomnianego przez ciebie "wsgh". Jeśli próbowałeś mnie obrazić porównując mnie do niego, to ci się nie udało. |
|
| Powrót do góry |
|
Michał95 Wieża

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 5:21 pm Temat postu: |
|
|
|
| reno napisał: | | Michał95 napisał: | A Ty sie czepiasz kazdej pierdoly jak wgsh!.
|
Nie, nie każdej pierdoły a jednej - ciebie W konkretnym zresztą kontekście.
Oczywiście nie obchodzi mnie styl twojej pisaniny, bo to twój problem jest.
Mam jedynie ubaw i tyle
I nie nakręcaj się proszę na mnie, bo nie zamierzam dyskutować w twoim stylu, niewiele różniącym się od wspomnianego przez ciebie "wsgh". Jeśli próbowałeś mnie obrazić porównując mnie do niego, to ci się nie udało. |
ziomuś ledwie zarejestrowałeś się i rzucasz się,czy to nie dziwne ?
Zamknijcie ten temat...nie będę walczył z Trollami bo oni i tak wiedzą lepiej... _________________ II kat.szachowa , zawodnik SKF Korsarz Gdynia |
|
| Powrót do góry |
|
reno Nowy

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 5:36 pm Temat postu: |
|
|
|
| Michał95 napisał: | | ziomuś ledwie zarejestrowałeś się i rzucasz się,czy to nie dziwne ? |
Jeśli to tak ważny dla ciebie czynnik, to porównaj nasze daty przyłączenia do tego forum - moją i twoją .
Skoro brakuje ci argumentów, to lepiej się wycofać, rzucając przy tym coś o trollingu Zobacz sobie na temat twojego tematu .
Czyżbyś wpadł we własne sidełka?  |
|
| Powrót do góry |
|
Michał95 Wieża

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 5:40 pm Temat postu: |
|
|
|
| reno napisał: | | Michał95 napisał: | | ziomuś ledwie zarejestrowałeś się i rzucasz się,czy to nie dziwne ? |
Jeśli to tak ważny dla ciebie czynnik, to porównaj nasze daty przyłączenia do tego forum - moją i twoją .
Skoro brakuje ci argumentów, to lepiej się wycofać, rzucając przy tym coś o trollingu Zobacz sobie na temat twojego tematu .
Czyżbyś wpadł we własne sidełka?  |
w sensie że się nagle zacząłeś udzielac ( choć zarejstrowany 2 lata temu )
bardzo dziwne.
Tobie brakuje głowy aby pomyślec... chcę zamknąć ten temat przez niewyparzoną buzię kolegi wgsh który na każdego mówi dziecko neo bez powodu
I co głupio teraz ?
Więc się nie wtrącaj dalej w dyskusję jeśli nie o Ciebie chodzi... ( i jesli sie nie udzielasz wogole w innych tematach....chyba ze jestestez Trollem i Spamerem ze czekasz na takie tematy ? )
Pozdro
PS. mam dosyć walki z trollami i spamerami ,wgsh jakim ja jestem trollem ? _________________ II kat.szachowa , zawodnik SKF Korsarz Gdynia |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
reno Nowy

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 5:48 pm Temat postu: |
|
|
|
Nie, ani trochę nie glupio.
"Przyganiał kociol garnkowi".
Prowadzisz krucjatę przeciwko wgsh w jego stylu.
Ale przeczytaj uważnie swój ostatni post. Naprawdę tak bardzo lubisz obrażać ludzi, tylko dlatego, że zwracają ci uwagę? No to nie dziw się innym, choćby takim jak wgsh! |
|
| Powrót do góry |
|
reno Nowy

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 5:50 pm Temat postu: |
|
|
|
Oczywiście powyższe było do kolegi michaładziewięćpięć. |
|
| Powrót do góry |
|
Michał95 Wieża

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 5:53 pm Temat postu: Re: odp. |
|
|
|
| wgsh napisał: | A dziecko neostrady swoje. Masz 13 lat, a twoje zachowanie wskazuje że na 100% jesteś tym dzieckiem. Kto cię wogóle do internetu dopuścił ? żeby być uczestnikiem forum trzeba miec powyżej 13 lat, a ty jeszcze nie dorosłeś do prawdziwej dyskusji
proszę administratora o zbanowanie tego NIELETNIEGO użytkownika
Zamknij już jadaczkę bo mnożysz tylko te bzdurne posty SPAMERZE i zajmujesz innym miejsce, idz do swojego turnieju do czasu aż cię zbanują z powodu nieletniości. |
| reno napisał: | Nie, ani trochę nie glupio.
"Przyganiał kociol garnkowi".
Prowadzisz krucjatę przeciwko wgsh w jego stylu.
Ale przeczytaj uważnie swój ostatni post. Naprawdę tak bardzo lubisz obrażać ludzi, tylko dlatego, że zwracają ci uwagę? No to nie dziw się innym, choćby takim jak wgsh! |
Wiesz co reno i wgsh ? Osiągneliście to co chcieliście tzn. zdenerwować mnie... umówiliście się ?
Wgsh będzie zaraz pisał że jestem 13-letnim bachorem itd. a ja mam to w 4 literach całego Ciebie i twoje posty na tym forum... i niestety powiem Ci ze nie ma powodu dla którego mógłbym być zbanowany w przeciwieństwie do Ciebie
Nie przeczytam ani jednego tematu w tym temacie
ze względu na starą prawde ( do reno i wgsh );
"Niema co dyskutować z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem.." _________________ II kat.szachowa , zawodnik SKF Korsarz Gdynia |
|
| Powrót do góry |
|
reno Nowy

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 5:58 pm Temat postu: Re: odp. |
|
|
|
| Michał95 napisał: | Nie przeczytam ani jednego tematu w tym temacie
"Niema co dyskutować z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem.." |
Ale na szczęście inni przeczytają, że Michał95 nie jest taki cacy i gdy brakuje mu argumentów zaczyna wyzywać od idiotów.
Nie wierzę byś miał większy zasób rozmaitych bluzgów ode mnie, ale ja ich tu nie użyję .
Kultura mi nie pozwala. |
|
| Powrót do góry |
|
Michał95 Wieża

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 6:08 pm Temat postu: Re: odp. |
|
|
|
| reno napisał: | | Michał95 napisał: | Nie przeczytam ani jednego tematu w tym temacie
"Niema co dyskutować z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem.." |
Ale na szczęście inni przeczytają, że Michał95 nie jest taki cacy i gdy brakuje mu argumentów zaczyna wyzywać od idiotów.
Nie wierzę byś miał większy zasób rozmaitych bluzgów ode mnie, ale ja ich tu nie użyję .
Kultura mi nie pozwala. |
muszę odpisac bo mnie...
Ty ciągle jesteś adwokatem wgsh... ;]
@wgsh - póknij się w łeb bo chrzanisz takie głupoty że się w głowie nie mieści...
Argumentów mam tysiąc i więcej ale Wy ( reno i wgsh ) wielcy Spamerzy i tak zawsze są madrzejsi i nie dopuszczają do siebie prawdy ( która jest krzywdząca dla nich ) że brakuje tu miejsca dla nich ( trolli,spamerów i jak kolwiek się zwą )
Pozdro _________________ II kat.szachowa , zawodnik SKF Korsarz Gdynia |
|
| Powrót do góry |
|
reno Nowy

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 6:13 pm Temat postu: |
|
|
|
Nie ma żadnego obozu
Po prostu wyszło jakim wspaniałym użytkownikiem jest Michał95, bo jakim jest wgsh wszyscy wiedzą.
Co do Janczewskiego - ja dażę go sporym szacunkiem i choć go nie znam, to po prostu go lubię  .
Skoro nie reaguje na twoje zaczepki, to znaczy, że ma to po prostu głęboko gdzieś.
Niech tam sobie ludziska piszą co chcą, na końcu i tak wpadnie tpp i zrobi słów cięcie-gięcie
A że przeważnie mu z tego wychodzi przegięcie to już inna sprawa  |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 7:21 pm Temat postu: Re: odp. |
|
|
|
| wgsh napisał: | brainworker:
zapraszamy do nas, możesz sobie poużywać na takich 'inteligentach' jak Janczewski |
Hmm... kusząca perspektywa! Prywatnie zapraszasz czy w imieniu całego obozu? _________________ pay attention or pay the price |
|
| Powrót do góry |
|
wgsh Użytkownik zbanowany

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 10:56 pm Temat postu: zaproszenie |
|
|
|
Zapraszam w imieniu całego obozu
- zawsze powinny być conajmniej dwa obozy żeby była równowaga, a monopol jednej sitwy jest szkodliwy, a jeśli jeszcze ta SITWA prawie zawsze się myli, to sytuacja domaga się szybkiej zmiany _________________ "Najbardziej rozpowszechnione na świecie, są tlen i głupota", Frank Zappa |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 11:53 pm Temat postu: Re: zaproszenie |
|
|
|
| wgsh napisał: | Zapraszam w imieniu całego obozu
- zawsze powinny być conajmniej dwa obozy żeby była równowaga, a monopol jednej sitwy jest szkodliwy, a jeśli jeszcze ta SITWA prawie zawsze się myli, to sytuacja domaga się szybkiej zmiany |
- "prawie" to jednak różnica
- zmiany nastąpiły z szybkością C:
SITWA przestała się mylić
_________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
|