Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wgsh i jego SPAM z Trollingiem :)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Forum dla Zarejestrowanych
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
tpp
Hetman
Hetman

PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 8:20 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ano, wyższa Główna Szkoła Handlowa
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

spotman
Nowy
Nowy

PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 9:17 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

A jest taka?? Smile O Szkole Głównej Handlowej słyszałem, bo sam tam studiuję ale o Wyższej Głównej Szkole Handlowej...hmmm, może jestem ignorantem ale pierwsze słyszę... google też niczego nie wykazuje, cóż, to wiele tłumaczy Twisted Evil huhuhu, dalej nie komentuję bo zaczyna mi być delikwenta szkoda Cool Twisted Evil
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

acidity
Hetman
Hetman

PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 9:26 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

wyższa Główna Szkoła Handlowa => wgsh
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

spotman
Nowy
Nowy

PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 9:27 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Poszukałem trochę i faktycznie istnieje: w Katowicach, mój błąd
Powrót do góry

wladek
Hetman
Hetman

PostWysłany: Czw Kwi 24, 2008 10:15 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Moze przetlumacze dla moich "wielbicieli" z Polskiego Zwiazku Szachowego:
Uniwersytet Osiek >znaczy < Uniwersalny osiol.

Inny wazny instytut >Akademia Szachowa < to akademickie szachy.

Ps.
Panowie szachisci i szachistki pora zajmowac sie szachami na powaznie...
Przycinki do szachistow po imieniu wyzwalaja agresje....
Wladek robi przycinki dla dzialaczy szachowych w Polsce ,dlatego by wyzwolic u Nich aktywnosc szachowa. Przy okazji podpowiadam co nalezy uczynic ,by szachy w Polsce byly atrakcyjne i szachisci mieli odpowiednie powazanie.

Marcinos
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 8:58 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ma być wątek o Janczewskim K. ? dobrze
jego elo to 1600 czyli III kategoria Exclamation Exclamation Exclamation Embarassed
patrz. lista zawodników UKS Gedanensis, i to po conajmniej dwudziestu latach gry; jego IQ szacuję na 80 pkt. ale w porywach może dojść do 85 (jak ma szczytową formę)

Nie wiem jak wam, ale mi ten gość czasami do złudzenia GITS'a przypomina.

brainw0rker
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 10:03 am
Temat postu: Re: Troll (e) i Dzieci Neostrady
Odpowiedz z cytatem

wgsh napisał:
brainworker:
twoja wypowiedz jest dwuznaczna, może dotyczyć grupy piętnownej w moich postach, albo odnosić się do mnie

Gratuluję przenikliwości umysłu, licencjacik widzę się należał, nie tylko czesne płaciłeś na czas ale i na szkoleniu bibliotecznym musiałeś być. To dobrze, bo na pierwszy rzut oka wygląda że nawet chomik syryjski Janczewskiego (którego jeszcze nie ma ale mieć może, wiec nie mów mi że siedzi z tyłu) mógłby być twoim promotorem.

Michał95
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 2:45 pm
Temat postu: Re: odp.
Odpowiedz z cytatem

wgsh napisał:
do Marcinos:
nie wiem nawet kto to był ten GITS, ale po opisach kilku osób można przypuszczac że to był rozsądny człowiek. Takich ludzi nie brak, i nie jest tak żeby jedna czy dwie osoby zmieniały tylko co pewien czas nick, takich przytomnych dyskutantów jest więcej, chociaż nie zawsze mają czas żeby się bawić w takie WYGŁUPY jak jakieś fora.

do brainworker:
Promotorem ? Janczewski o ile wiem jest strażakiem, wątpię że ma wogóle maturę, o studiach nawet nie wspominam; przy ilorazie 80 pkt studiowanie jest raczej niemożliwe (dodam że opoznienie umysłowe mieści się w granicach 70-90 IQ).

A co do chomika to lepiej niech żadnego nie zakłada bo to będzie małpowanie po mnie, ja tutaj wrzuciłem informację o chomiku z programami szachowymi, ale teraz widzę że niepotrzebnie, bo się trolle dowiedziały gdzie można pliki przechowywać, a wcześniej to im się nawet o tym nie śniło (są za tępe żeby wiedzieć takie rzeczy). Oczywiście na jakąkolwiek wdzięczność za skierowanie do tego chomika z pożytecznymi aplikacjami to liczyć nie można (nawet jeżeli ten chomik został już skasowany z powodu ataków kilku osób-trolli na tym forum - za takie wskazówki to się nalezy wdzięczność a nie bluzganie jakby się rozumu nie miało).
W wątku o FICS się wszystko zaczęło, gdzie skrytykowałem babasa jako klienta serwerów na rzecz Areny (są tam odsyłacze do obrazków, które znalazłem na jednym z forów w sieci, widać tam jasno i wyraznie który program jest lepszy, a Janczewski zamiast przyznać się do błędu zaczął BREDZIĆ coś o trollach, a pozniej temu głąbowi zaczęło przyklaskiwać kilku 'kolegów', bo ich wcześniej pociagnął ze sobą na dno i pozniej trudno się im było wycofać żeby nie stracić twarzy, więc HUZIA na JUZIA -

jest takie przysłowie, 'jeden tchórz zgubi całą armię' i podobnie jest z Janczewskim, przez jego głupotę, pożyteczny dla wielu ludzi chomik zniknął, i nie trudno będzie wyjaśnić dlaczego się tak 'niefrasobliwie' zachowywał. Jest tak, ponieważ J kupuje każdą nową edycję Fritza i inych programów, chociaż wersja 10 NIE RÓZNI SIĘ wogóle od 7, a cena programu sięgająca 200 zł to zwykłe NACIĄGANIE, a moim zdaniem to tego szajsu wogóle nie warto kupować. Kupuje nawet Chessbase full, którego cena sięga 600 zł, chociaż jest to nic nie warty szmelc - bo edytować bazy można przy pomocy Areny, a jako czytnik wystarczy darmowy Chessbase light. I jest na tyle głupi iż nie wie że większość osób nawet nie spróbuje kupować tego szajsu, i dobre darmowe zrodła są dla nich bardzo pożyteczne)

Pozniej PacPac mnie zaatakował bez żadnego sensu w Czego uczyć dzieci ?,
tylko żeby kontynuować to co zaczął w FICS, więc mu odpowiedziałem podobnie atakując tyle że już nie bez sensu w temacie
Turniej forumowiczów P'30, następnie odpowiedział Michał95 - który chyba nie posiada wogóle rozumu - i następnie troll jeden, założyl ten pozbawiony sensu temat

nie wiem czy te wywody mają jakikolwiek sens bo dzieciom neostrady i trollom trudno cokolwiek wytłumaczyć, i nie DOCIERAJĄ do nich logiczne wyjaśnienia

Wiesz co ?

dla mnie jesteś bezmózgim dzieckiem neo, mama dała Ci jeść ??

Nie lubię takich przygłupów jak Ty którzy notorycznie spamują ... po co odpowiadałeś Patowi w moim wątku ?? i tym postem w moim temacie rozpoczałes "burze"... ja założyłem ten temat aby umieszczać Twoje nie zbyt inteligente wypowiedzi w moich tematach. Nie bedzie tam miejsca na Twoj trolling i SPAM oszołomie!! Czy Ty wogóle masz rozum ?? zadaj sobie to pytanie... . Ja Ci suwerennie obiecuję że w ŻADNYM moim turnieju nie zagrasz!!

a tymczasem Pozdrowienia Michał

PS.Wiek tutaj nie ma nic do rzeczy !.Więc sie nie czepiaj

mattihau
Wieża
Wieża

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 2:46 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Czytam, czytam i myślę...

Moderatorze nie usuwaj postów wgsh.

Kilka osób mogło by napisać jakąś mgrke albo licencjacik na podstawie tych postów. Tematy: "Stan umysłu kompletnego debila", "Dzieci neostrady i ich stany psychiczne", "Nowe sposoby odreagowywania stresu i leczenia kompleksów - fora internetowe" etc.

wgsh... mam prośbę... napisz coś o mnie co konkretnie ujawnia, ze jestem dzieckiem neostrady?

To pomoże mi w poprawie samego siebie... będę lepszym człowiekiem, a może i kiedyś zapoluje na trolle ja Ty.

Pozdrawiam
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Michał95
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 2:48 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

mattihau napisał:
Czytam, czytam i myślę...

Moderatorze nie usuwaj postów wgsh.

Kilka osób mogło by napisać jakąś mgrke albo licencjacik na podstawie tych postów. Tematy: "Stan umysłu kompletnego debila", "Dzieci neostrady i ich stany psychiczne", "Nowe sposoby odreagowywania stresu i leczenia kompleksów - fora internetowe" etc.

wgsh... mam prośbę... napisz coś o mnie co konkretnie ujawnia, ze jestem dzieckiem neostrady?

To pomoże mi w poprawie samego siebie... będę lepszym człowiekiem, a może i kiedyś zapoluje na trolle ja Ty.

Pozdrawiam

very good Matti Very Happy

Proszę mi tez napisz na jakiej podstawie piszesz ze jestem dzieckiem neo i nie mam rozumu Smile

Pozdro

chesskw
Nowy
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 3:02 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Panowie zapomnieliście chyba, że to jest Forum Szachowe. Co mają oznaczać te wyzwiska - to nie odpowiednie miejsce. Kolega wgsh powinien zostać zbanowany, bo to się w głowie nie mieści by takie słowa padały na tym forum, a posty z wulgaryzmami także powinny być usunięte. Koledzy trochę ogarnijcie i nie dajcie się sprowokować.
Powrót do góry

reno
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 3:25 pm
Odpowiedz z cytatem

Michał95 napisał:
Ja Ci suwerennie obiecuję że w ŻADNYM moim turnieju nie zagrasz!!

"Suwerennie" Shocked Laughing .

Nie przypominam sobie, by wgsh - jakimkolwiek by nie był człowiekiem - wyrażał chęć gry w Twoim turnieju.

Chyba Ci sodówa nie odbija, co?
Powrót do góry

reno
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 3:28 pm
Temat postu: Re: Troll (e) i Dzieci Neostrady
Odpowiedz z cytatem

wgsh napisał:
brainworker:
chomik syryjski Janczewskiego (którego jeszcze nie ma ale mieć może, wiec nie mów mi że siedzi z tyłu) mógłby być twoim promotorem.

Sprawdzić, czy nie ksiądz.
Powrót do góry

Michał95
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 3:55 pm
Odpowiedz z cytatem

reno napisał:
Michał95 napisał:
Ja Ci suwerennie obiecuję że w ŻADNYM moim turnieju nie zagrasz!!

"Suwerennie" Shocked Laughing .

Nie przypominam sobie, by wgsh - jakimkolwiek by nie był człowiekiem - wyrażał chęć gry w Twoim turnieju.

Chyba Ci sodówa nie odbija, co?

czyżby kolejny nick "wgsh " ??

na przyszłość mu to obiecałem Smile

reno
Nowy

PostWysłany: Pią Kwi 25, 2008 4:23 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

"Obiecałeś" Question Shocked Laughing Laughing

Troszkę źle dobierasz słownictwo. Nad tym lepiej popracuj, a nie baw się w dedukowanie kto ile i jakie ma nicki.
Ta dedukcja zresztą też kiepsko ci wychodzi.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Forum dla Zarejestrowanych
Strona 2 z 5