Mysle, ze sprawa chyba juz wyjasniona, prawda?
W takim razie zapytuje czy turniej bedzie sie odbywal czy tez zostal (definitywnie) odwolany? _________________ Szachowy amator. Szachy jako swietna, lecz mocno skomplikowana gra.
Pomimo zamieszania wokół samozwańczego turnieju,
są chętni aby wżąć udział w turnieju.
Co mi pozostaje jak tylko wznowić zapisy do turnieju!
Więcej na stronie www.szachy.jof.pl _________________ Kompletny amator
Ja juz sie zapisalem --> mam nadzieje, ze reszta z was nie zapomniala, prawda? Przy okazji: Jesli kolega WOLNY_PTAK ma mozliwosc, to prosilbym o codzienne uaktualnianie na stronie (ew. tutaj) tego, ile graczy jest juz zapisanych i przy okazji podawanie ich nikow. Mysle, ze to moze ZNACZNIE pomoc niezdecydowanym i zachecic tez ociagajacych sie _________________ Szachowy amator. Szachy jako swietna, lecz mocno skomplikowana gra.
Chenie zagram!!! Tylko mam takie wymagania...
Bede tylko wykonywal posuniecia ,a partner jest mi zobowiazany podpowiadac posuniecie. Kazde jego posuniecie( podpowiedziane) jestem wstanie wykonac. Mysle ze w ten sposob dowiemy sie ,kto jest geniuszem Szachow na forum "Szachisty" Nie bede komentowal zagrywek mojego partnera.
Przyrzekam. _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy
Mysle Wladek, ze Ty powinienes zostac specem od reklamy/marketingu w USA! . Pomysl jest genialny i zaraz mocno przyciaga kibicow. Mysle, ze jedynym ograniczeniem twojego pomyslu rozegrania "przez ciebie" partii musialby byc to, ze przeciwnik mysli JEDYNIE wlasna glowa (tzn. zadnego wspomagania - zwlaszcza komputerowego; Ty jedynie przesylasz POPRAWNE ruchy przekazane ci przez "geniusza"). _________________ Szachowy amator. Szachy jako swietna, lecz mocno skomplikowana gra.
Partia bedzie grana przez mojego partnera.Tylko ja bede figurantem.
Szachista grajacy zemna,powinien juz teraz sie doskonale przygotowac.
Dlatego ,ze przy szachownicy juz nie wymysli Tych spanialych posuniec...
Chyba ,ze ma talent >>Samuela Loyda...czy Michala Tala... _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy
Komputer (program)ty nic nie pomoze...Chyba ze szachista ma talent F.Abdurahmanowica ,czy Seliwanowa... _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy
Przyjmuje wyzwanie Waldka. Zafunduję publiczności remis w szkockiej... . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>.
Oczywiście Władka . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>.
W regulaminie nie widze nagrod. Dyplomow. Sponsorow.
Tak dla ciekawostki; ile kosztuje umieszczenie reklamy o szachach na kurniku???
Moze kto wie....
Ile kosztuje reklama szachow na "Szachiscie" ( na glowniej stronie) internetowej. Tu mam taka sugestie ,pytanie, co nalezy ustawic na Szachiscie ,by reklama szachow byla skuteczna... _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy
W regulaminie nie widze nagrod. Dyplomow. Sponsorow.
Tak dla ciekawostki; ile kosztuje umieszczenie reklamy o szachach na kurniku???
Chyba musisz Wladek dokladniej czytac: "Sponsorem jest Wladek z Chicago, a nagrodami sa diagramy szachowe w postaci ksiazek L.Polgara dla osoby ktora rozegra najladniejsze partie szachowe i przedstawi je na diagramach na forum szachista"
Natomiast odnosnie reklamy na kurniku to napisz do Admina (Marka Futregi), to mysle, ze spokojnie mozecie sie dogadac _________________ Szachowy amator. Szachy jako swietna, lecz mocno skomplikowana gra.
wladek! Uczepiłeś się, jak rzep psiego ogona. Nie szkoda ci klawiatury i czasu na bez sensowne dogaduszki?
Jeśli ci zal nos ściska, to też zorganizuj jakiś turniej. _________________ Kompletny amator
wladek! Uczepiłeś się, jak rzep psiego ogona. Nie szkoda ci klawiatury i czasu na bez sensowne dogaduszki?
Jeśli ci zal nos ściska, to też zorganizuj jakiś turniej.
Pogaduszki...
Sa wskazane...
Dypomow bedzie bardzo duzo ,,,Kazdy diagram to dyplom.
Nagrody juz czekaja Chess" >Laszlo Polgar >pewno jeszcze tej bibli nie widziales. Ona warta 200 zlotych ,lub wiecej...nagroda, jak na taki turniej niczego.
Turniej trzeba robic w miare w dobrym czasie... nie rozciagac go w nieskonczonosc...
Ps.
Plock 2008 > turniej trwal dwa dni gralo 13 GM. Nagrody byly dosyc duze.
Reklama byla taka sobie , dostali szachisci komunikat na swoje imeo.
Na stronie turnieju,reklama Szachow >Tak sobie ,tylko na trojke z Plusem.
Powinna byc na piatke....ale jeszcze w Polsce tego nie potrafia robic,..
Powodzenia w organizacji CHESS turniej >Forum >Szachista. _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy