Jeżeli TYLKO na forum, to spróbuj porozmawiać z az, admin powinien wiedzieć Ja mam [polski programisty] i nie mam kłopotu (możesz mieć specyficzny BIOS, kumpel tak miał, że mu przełączał klawiaturę na [polski maszynistki]). _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński
Wydaje mi sie, ze wypróbowalem juz wszystkie mozliwe sposoby naprawy problemu. No jest jeszcze jedno... zmiana systemu operacyjnego. Ale az tak to do tego forum przywiazany nie jestem
Hehe zainstalowałem łatkę do explorera i mogę już pisać "po polsku". Trochę to dziwne i przypadkowe ale dobrze się stało. Przynajmniej tpp nie będzie mi już wypominał
osobiście uważam, że XP nie jest dobrym systemem chociażby dlatego, że ma dużo błędów, które zostały wykryte przez polskich informatyków. Ale to było dawno temu i nie wiem czy się coś zmieniło
osobiście uważam, że XP nie jest dobrym systemem chociażby dlatego, że ma dużo błędów, które zostały wykryte przez polskich informatyków. Ale to było dawno temu i nie wiem czy się coś zmieniło
Używanie tego systemu to samodestrukcja
Co ciekawe, to z Microsoftem jest tak, że im większy badziew zrobią, tym większą popularność on zdobywa
Ciekawostką jest też fakt, że osoby używające XP, mimo wielu problemów, z uporem maniaka używają go nadal...
Sam kiedyś używałem win 98, równie często działa wadliwie, jednak znacznie prościej jest go naprawić W zwiazku z dorastaniem moich dzieci, musiałem przesiąść się na system który umożliwi mi utowrzenie kilku tożsamości (aby nie namieszały mi w programach i plikach systemowych). Padło na Win 2000 professional. Idealny dla osób przywiązanych do okienek, których nie interesują gierki (wiele gier na nim nie działa)
Wysłany: Czw Cze 03, 2004 6:37 pm Temat postu:
Tomo napisał:
Ja używam Xp i jestem z niego bardzo zadowolony . Jak ktoś ma Xp i Internet powinien dostawać co jakiś czas powiadomienie o nowych łatkach do Xp (przynajmniej ja tak mam) i problem z lukami w Xp mam z głowy . Wadą tego systemu jest to że stare programy na nim nie działają _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll)
Dobry system łat nie potrzebuje. Jeżeli Linux będzie się rozwijał w dotychczasowym tempie to za 2-3 lata WINa pobije na głowę. Unixa jednak nigdy ale to naprawdę profesjonalny system. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński