Wysłany: Wto Maj 18, 2004 9:28 am Temat postu: Trenerzy.
Można też pograć na serwerach szachowych, ja sam jestem baardzo początkujący:), ale spokojnie znajduję przeciwników na moim poziomie(piszę o graniu na żywo, przy kontrolowanym czasie). Na jednym znalazłem paru Polaków, którzy może i są zupełnie po za moim zasięgiem, jeżeli chodzi o umiejętności gry, ale starają się pomóc omawiając ze mną moje partię, pokazując warianty itd.
Nie kupuj tam Strażnie tam drogo, dużo taniej jest w księgarniach lub na www.penelopa.szachy.pl
Jeżeli chodzi o ksiażki wydawnictwa "ARDEN" i "PENELOPA" ceny są identyczne z cenami wydawnictwa. Przyznaję, że inaczej jest z cenami książek z innych wydawnictw, ale to nie zależy od mojej osoby.
To, że jest drożyzna piszą osoby, które u siebie sprzedają te książki w takich samych cenach
A może jeszcze porównamy ceny np. kompletów szachów? _________________ Zapraszam na moja strone - Naprawdę warto http://www.szachy.xip.pl