| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
acidity Hetman

|
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 6:50 pm Temat postu: Spam |
|
|
|
Mam prośbę do administratora/moderatora aby usunął wszystkie posty speca od debiutów. Prosiłbym jednak najpierw, aby sprawdzić wszystkie posty pisane z tego IP (phpbb ma funkcję, która na to pozwala) aby sprawdzić kim jest ten dzieciak... jest prawdopodobne, że jest użytkownik forum, który nieudolnie stara się zatuszować swoją tożsamość celowo popełniając błedy itp.
A następnie ban, najlepiej IP, aby już tu więcej słowa nie napisał. |
|
| Powrót do góry |
|
JJThompson Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 10:09 pm Temat postu: |
|
|
|
Napisałem PW do AZ. Przy okazji poprosiłem o porównanie IP naszego fachowca od debiutów i Michała95. |
|
| Powrót do góry |
|
Warcabista Pion

|
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 11:22 pm Temat postu: |
|
|
|
Chyba kasowanie postów rozpoczęte.  Jedna osoba a potrafi zaśmiecić całe forum. _________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Mam wątpliwości co do wszechświata". Albert Einstein |
|
| Powrót do góry |
|
JJThompson Hetman

|
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 1:27 am Temat postu: |
|
|
|
|
Michał95 Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 3:05 pm Temat postu: |
|
|
|
| Michał95 napisał: | Wielkie dzięki za zaufanie WIELKIE!-widać jak mnie traktujecie! zero zaufania i powiem tak:TO NIE JA!!!! zresztą spec to potwierdzi,sprawdzajcie sobie Ip i co chcecie tylko... grrrrrr  |
Mamy Ci ufać??? Po pierwsze nic nie robisz, aby powstrzymać "speca", po drugie kryjesz go. Z całym szacunkiem, ale jeśli Tobie nie przeszkadza, że Twój kolega wyzywa osoby które Ci tutaj czasami udzielały dobrych rad od debili, ciołków, ciot itd., to o czym my tutaj prawimy?
A już ubawiłeś mnie do łez sugerując, że wszystkiemu winna jest Flying...
Wielka szkoda, że admin nie zareagował jak należy i nie zbanował po prostu użytkownika i jego adresu email.
Oto nasza konwersacja na GG, nich każdy sam sobie wyrobi zdanie o Tobie
| Cytat: | | [tu była prywatna rozmowa na gg] |
Ja stąd znikam, przynajmniej na parę miesięcy. Jak administrator nie potrafi odpowiednio zareagować, to nie ma co tutaj siedzieć. Mam już dosyć szczeniactwa. |
|
| Powrót do góry |
|
Mily3city Pion

|
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 4:14 pm Temat postu: |
|
|
|
| acidity napisał: | | Ja stąd znikam, przynajmniej na parę miesięcy. Jak administrator nie potrafi odpowiednio zareagować, to nie ma co tutaj siedzieć. Mam już dosyć szczeniactwa. |
Popieram i również na jakiś czas opuszczam to forum... To śmieszne, że moderator nie kasuje spamerskich postów, w których wyzywa się użytkowników, a zamiast tego podejmuje polemikę z bachorem... Dramat... |
|
| Powrót do góry |
|
JJThompson Hetman

|
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 4:58 pm Temat postu: |
|
|
|
| Acidity napisał: | | Ja stąd znikam, przynajmniej na parę miesięcy. Jak administrator nie potrafi odpowiednio zareagować, to nie ma co tutaj siedzieć. Mam już dosyć szczeniactwa. |
| Mily3city napisał: | | Popieram i również na jakiś czas opuszczam to forum... To śmieszne, że moderator nie kasuje spamerskich postów, w których wyzywa się użytkowników, a zamiast tego podejmuje polemikę z bachorem... 8O Dramat... |
O_o
I tym sposobem Spec osiągnął to co chciał.
| Acidity napisał: | Mamy Ci ufać??? Po pierwsze nic nie robisz, aby powstrzymać "speca", po drugie kryjesz go. Z całym szacunkiem, ale jeśli Tobie nie przeszkadza, że Twój kolega wyzywa osoby które Ci tutaj czasami udzielały dobrych rad od debili, ciołków, ciot itd., to o czym my tutaj prawimy?
A już ubawiłeś mnie do łez sugerując, że wszystkiemu winna jest Flying...
Wielka szkoda, że admin nie zareagował jak należy i nie zbanował po prostu użytkownika i jego adresu email.
|
Acidity, na wyzwiska się nie reaguje, zwłaszcza w ten sposób. Poza tym jeśli to nie jest Michał [co można sprawdzić po IP] tylko jego kumpel to nie ma on obowiązku "powstrzymywania" Speca. Nazwanie Speca jakimś "wielkim spamerem" tylko daje mu kolejny powód do wszczęcia na nowo flame'a.
Poza tym tak, masz rację - spec powinien być już wcześniej zbanowany, a jego posty usunięte. Niestety nie widzę na forum możliwości dania Specowi PLONK'a [Ignora], a szkoda, bo problem by się sam rozwiązał. Ode mnie i tak dostał już PLONK'a"mentalnego". _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 5:45 pm Temat postu: |
|
|
|
| JJThompson napisał: | | jeśli to nie jest Michał [co można sprawdzić po IP](...) |
Guzik można sprawdzić. Zapytaj tpp, to powie Ci że tego posta pisałem z Paryża... _________________ pay attention or pay the price
 |
|
| Powrót do góry |
|
JJThompson Hetman

|
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 5:50 pm Temat postu: |
|
|
|
| brainw0rker napisał: | | Guzik można sprawdzić. Zapytaj tpp, to powie Ci że tego posta pisałem z Paryża... |
Musisz podpowiadać? 13. latek o tym nie musi wiedzieć : ] _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
Flying_Butter Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 8:05 pm Temat postu: |
|
|
|
| brainw0rker napisał: | ... a tego z Chicago. Szybko się przemieszczam, nie?  |
A wladka spotkałeś? |
|
| Powrót do góry |
|
|