Widze ze kolega nie doczekal sie odpowiedzi. Moze mi sie uda:) W sumie w przyszlosci moze mi sie przydac informacja na temat gdzie mam wpisac serial(jak juz go dostane

) we Fritzu 7.
Tomo, pytanko, po ilu partiach lub przy jakim rankingu dostaje sie skoczka?
Ale na razie moj problem jest chyba troszke inny. Chciale sobie pograc na playchess i w sumie nie dotarlem jeszcze do poziomu w ktorym przeciwnicy pokusili by sie ze mna o jakas wygrana, ale niestety przegrywam partie z innego powodu. W czasie partii pojawia mi sie okienko informujace o czyms takim, cytuje:
"Hello ChessBase Developers,
Fritz 7 (build Nov 15 2004) performed an exception:
"Access Violation, BFF7A388, 3, 12"
Write at 01000008
Command: Move=Kf2-f3
LastCmd: Move=Rf6-g6
Comments:
System = Win98 126MB
Processor = GenuineIntel
Please notify me about a fix if this is a ChessBase problem."
Pojawialo mi sie nie raz, czasem mi sie udalo dokonczyc partie, ale teraz juz ciezko. Chodzi tu wlasnie o to ze nia mam seriala? Dziwne by to bylo chyba troche, bo okienko wyskakiwalo mi juz praktycznie od poczatku, a niby jest miesiac bez problemow. poza tym wedlug mnie to nie fair ze przeszkadza ! Jesli nie powinienem miec dostepu to wogole nie powinno mnie logowac czy cos, a nie pozwalac zaczac partie.
P.S. W wyniku takich problemow musialem wylaczyc Fritza i wejsc do sali gier jeszcze raz. Po wykonaniu tej czynnosci moglem jedynie wejs do pokoju jako obserwator i przygladac sie jak uplwa mi czas i przegrywam. Byla jakas mozliwosc dalszego udzialu w grze?
Z gory dziekuje za jakies informacje jesli ktos sie spotkal z takimi problemami.
Pozdrawiam