Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kwietniowy Szachista

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Magazyn Szachista
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
CzerwonySmok
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sob Maj 01, 2004 1:09 pm
Temat postu: Kwietniowy Szachista
Odpowiedz z cytatem

Kiedy otrzymam kwietniowy numer Szachisty??

Nie moge sie doczekac.

Pozdrawiam,

Marcin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

az
Administrator
Administrator

PostWysłany: Sob Maj 01, 2004 2:31 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Magazyn Szachista trafił kilka dni temu do drukarni i w ciągu tygodnia powinien dotrzeć do prenumeratorów.

Dla tych którzy nie mogą sie doczekać, polecam zapoznanie się z zajawką numeru, dostępną po kliknięciu w okładkę (na stronie głównej).

Zapraszam do zapoznania się z najnowszymi kombinacjami (dostępne z poziomu spisu treści zajawki numeru, lub po kliknięciu w link "Kombinacje" na górnej belce).

Nowością są Kompozycje szachowe, dostępne z poziomu spisu treści lub po kliknięciu w link "Zadania" na górnej belce.

Rozwiązania kombinacji oraz kompozycji szachowej znajdują się w bieżącym numerze Magazynu Szachista.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

tpp
Hetman
Hetman

PostWysłany: Czw Maj 06, 2004 11:59 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Kliknąłem na tytułową i w spisie treści zobaczyłem 'lista FIDE'. Czy znowu jest tam wydrukowane kilka stron (maczkiem) zawodników z czołówki polskiej i światowej? Przecież jak ktoś chce przeczytać listę to może sobie druknąć z netu. W czasopiśmie wystarczy 'ranking szachisty'. Poresztą poprzednio drukowano tylko czołówkę, a "oczywiście" nic nie ma o 'misiach' (czyli mnie). Mnie interesują artykuły, komentarze a nie suche sprawozdania, listy, wyniki. TO JEST W SIECI WWW.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

K_M_K
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Maj 07, 2004 7:51 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

tpp napisał:
Kliknąłem na tytułową i w spisie treści zobaczyłem 'lista FIDE'. Czy znowu jest tam wydrukowane kilka stron (maczkiem) zawodników z czołówki polskiej i światowej?.

I bardzo dobrze, że to drukują.

tpp napisał:
Przecież jak ktoś chce przeczytać listę to może sobie druknąć z netu.

Zapomniałeś, że nie wszyscy mają dostęp do Internetu. I to dla nich drukuje się takie informacje. Tak trzymać!
Powrót do góry

tpp
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sob Maj 08, 2004 12:28 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

to może tak wydrukować CAŁĄ LISTĘ ŚWIATOWĄ to przecież tylko 51 tys. nazwisk. Lub przynajmniej całą polską Rolling Eyes
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

K_M_K
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pon Maj 10, 2004 11:34 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

No i po co ten sarkazm?
Powrót do góry

tpp
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sro Maj 12, 2004 1:13 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Bo nie lubię makulatury!
W MSz wydrukowano czołówkę. Ale dlaczego nie ma klasyfikacji Szachisty jak nas przyzwyczaił ten zespół redakcyjny? Przecież na tym polega dziennikarstwo: komentarz, analiza a nie tylko sprawozdawczość.

acidity
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sro Maj 12, 2004 5:50 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ja się trochę zawiodłem na relacji z MPJ w Kołobrzegu. W sumie temat z okładki, a poświecono im zaledwie półtora strony (z tego 1 strona to wyniki). W ubiegłym roku było znacznie lepiej. Zadaję sobie jednak sprawę, że być może wiekszości nie interesują szachy w wykonaniu juniorów, więc nie mam do nikogo pretensji.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Magazyn Szachista
Strona 1 z 1