Heh, kto jak kto, ale Ty nie będziesz wchodził na moją stronkę ? Łamiesz mi serce... :/. Stronka normalnie pisana w htmlu, beż żadnych skryptów. Zastosowałem szablon, przerabiając go. Nie ma na nich treści, która mogłaby cokolwiek szkodliwego robić. I zamiast antywira włącz lepiej PeerGuardiana 2 hehe. Nawet spokojnie sobie programu telwizyjnego obejrzeć nieraz nie mogę, bo mi blokuje jakieś połączenia z tvnem... Szpiegować mnie chcą . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>.
@Acidity Za bardzo nie rozumiem w czym jest problem. Roboty łażą po domenach i jeśli natrafią na serwerze plik robots.txt to nie wejdą do katalogu, który będzie oznaczony jako Disallow [a przynajmniej powinno tak być, bo ktoś może świadomie napisać bota, który ma wyłączoną funkcję czytania poleceń z robots.txt, ale to już problem unifikacji standardu]. Jeśli katalog gdzie trzymasz pliki dla subdomeny będzie wymieniony w tym pliku to bot wyszukiwarki nie powinien tam wejść. _________________
Lekcje gry wrzucone. A przynajmniej tyle, ile mogłem nabazgrać w tak krótkim czasie... Postaram się je skończyć niebawem, zamykając pewien etap dla tych najbardziej zielonych . Przy okazji z rozpędu modyfikując stronę z hasłem dostępu do debiutów sprawiłem, że chwilowo nie działa... Błąd został od razu naprawiony, a stronka ponownie wrzucona na serwer, niestety nie aktualizują mi tego co zmieniam od ręki, więc ileś tam trzeba odczekać... :/. Ok idźcie zobaczyć te wypocone z trudem lekcje i... krytykujcie . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>.
Na razie tylko 3... Zdjęcia prawnie chronione przez ich właściciela . W przypadku ich naruszenia i używania do celów komercyjnych grozi ubierkowanie ( od ukamieniowania ).
Ps. Ubierkowanie też właśnie wymyśliłem, więc jakby co, to też moje... xD. _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>.
Pierwsze zadanka na stronce . Kombinacje wg Jerzego Konikowskiego. Z przeznaczeniem dla tych bardziej początkujących . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>.
Coś mi się zdaje, że Szef WKS znowu pojawił się na forum. Witamy, witamy i do dyskusji zapraszamy. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński
Co tak skromnie ? A kwiaty, czekoladki i alkohol gdzie ? Do tego tradycyjny chleb z solą, oraz piękne hostessy ? O długich, zgrabnych nogach ( kobiecych ) oplecionych wokół mojej szyi też pewnie mogę sobie pomarzyć.... . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>.
O długich, zgrabnych nogach ( kobiecych ) oplecionych wokół mojej szyi też pewnie mogę sobie pomarzyć.... .
Panie Petrosjanie! TAKIE teksty na forum?!
Napisz lepiej o swoich wakacyjnych dokonaniach szachowych. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński
Nio cio ? Stanu wolnego, nie pod obcasem jeszcze, to wolno mnie... . Największe moje dokonania szachowe podczas ostatnich 3 tygodni, to zabranie z sobą szachów i odkrycie ziomka z Wałcza grającego i w szachy i w tenisa jak ja... . Ot, musieli pojechać do Nowej Studnicy żeby się spotkać . Teraz wiem jak się nazywa, to już nie ucieknie... . A tak, to robiłem za instruktora tenisa ziemnego i wychowawcę... 2 w 1 ( jak szampon ). Byłem tak zmęczony że nawet kilku stron książki o taktyce szachowej nie mogłem ogarnąć... Po 10 h na kortach dziennie ( w sumie około 200 h ) potrafi wycisnąć z człowieka ostatnie soki... A jak kortom się nie udało, to dzieciaczki dawały się we znaki . W sumie nie było źle... Zdobyłem kupę nowych doświadczeń życiowych + przeżyłem pożar ( piorun pierdyknął w las kilkadziesiąt metrów od mojego domku, gdzie miałem pod opieką naście dzieciaków ) do którego ściągnięto straże z kilku miejscowości. Miałem też fajny kontakt z przyrodą... Boćki krążące nad głowa ( jak w sexmisji ), jakieś myszołowy ( przypuszczałem że chcą porwać kunia podczas zawodów jeździeckich, lub też młodego wiekiem jeźdzca, zanosząc jako pokarm młodym do gniazda ). Teraz siedzę w domu i że tak brzydko powiem - mordę cieszę, że wreszcie mam wyprane ciuchy z prawie całego wyjazdu... Będzie w czym chodzić . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>.
Dokonania Petrosjana sa oczywiste.
W pisowni , w treningach i jeszcze czekamy na dokonania trenerskie w szachach.
Dzieciaki z okolic Walcza ,chetnie poznaja Szachy ... Wiec Petrosjanku do pracy w edukacji ,tych dzieciaczkow.
Trener tenisa i trener Szachowy jest w osobie Petrosjana.
Dwa etaty i dwie pensje... tylko pozazdroscic. _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy
Szykuj miejsce na szkolenie szachistow we Walczu.
Wladek ma ostatnio chcice na wysylanie tysiecy obrazkow (diagramow szachowych) do Polskich nauczycieli Szachow. Wysylam po 40 tysiecy takich ...kwadracikow...
Pewno kazde domostwo w miescie Walcz dostaloby taka ulotke szachowa, gdzie jest na niej 12 miniatur szachowych....wiekszosc dwuchodowek.
Dzialaj , bo inni sie na te kwadraciki juz czekaja ...np;tpp _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy
To Władek wyśle kwadraciki tpp, a tpp będzie nie spał po nocach i petrosjanowi skanował diagramy wysyłając na skrzynkę mailową... . Wszyscy będą zadowoleni. No, może oprócz tego najmniej sypiającego . _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>.