Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Potrzebuje pomocy przy mojej www

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Forum dla Zarejestrowanych
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
petrosjan
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sro Gru 26, 2007 7:27 pm
Temat postu: Potrzebuje pomocy przy mojej www
Odpowiedz z cytatem

Zna się ktoś dobrze na stylach .css ? Trzeba mój ujarzmić... Korzystam z szablonu i nie wszystko z tego css'a ogarniam... Próbowałem dojść do tego, jak to się dzieje, że tekst mam ciągle pogrubiony, ale nie znalazłem odpowiedzialnej za to funkcji, ani wartości...

acidity
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sro Gru 26, 2007 7:39 pm
Temat postu: Re: Potrzebuje pomocy przy mojej www
Odpowiedz z cytatem

petrosjan napisał:
Zna się ktoś dobrze na stylach .css ? Trzeba mój ujarzmić... Korzystam z szablonu i nie wszystko z tego css'a ogarniam... Próbowałem dojść do tego, jak to się dzieje, że tekst mam ciągle pogrubiony, ale nie znalazłem odpowiedzialnej za to funkcji, ani wartości...
Jeśli pozamykałeś wszystkie tagi, to musisz poczytać o dziedziczeniu. Odsyłam do kursów css, najrzetelniejsze moim zdaniem info znajdziesz na stronie http://webmaster.helion.pl/kurshtml/style/style.htm
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

petrosjan
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sro Gru 26, 2007 7:55 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Dzięki za linka - wygląda obiecująco. Może jak poczytam, to będę wiedział co jest nie tak...

Ps. Udało się !!! Smile Nieraz jak człowiek pomyśli, to i coś wyjdzie... Wink. Wpadłem na pomysł przeszukania kodu indexu za pomocą " znajdź " Very Happy. Szukałem "b" w nawiasach, oraz " bold " i w ten sposób zauważyłem że brakuje w 1 z nagłówków zamknięcia pogrubienia... Teraz przyjemniej się patrzy na stronkę, ale na razie jeszcze jej nie aktualizuję Smile. Dzięki Acidity za inspirację Smile. To było jak olśnienie Very Happy.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Forum dla Zarejestrowanych
Strona 1 z 1