Miejmy nadzieję, że w miejscu w którym grają zawodnicy toalety zostały zaplanowane właściwie, wystarczająco komfortowo dla Kramnika oraz że nikt się w nich nie zatrzaśnie z Rybką.
Miejmy też nadzieje, że wygra faktycznie najlepszy, albo chociaż ten który będzie miał najwięcej szczęścia. Sam nie wiem dlaczego to będzie właśnie Aronian
Popieram plansze szachowe (poste diagramy)
To jest bardzo dobre. Tak kiedys sie cwiczylo.
Malowanie firurek szachowych. moze sa tu artysci co na planszy pustej namaluja np.Ananda ,lub Griczuka. _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy
40 lat temu we wrzesniu,Roberta Fischera wywalili z turnieju szachowego,a byl liderem.
Byly to eliminacje do mistrzostw swiata.
Wrzesien to najgorszy miesiac dla szachistow. _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy
Są diagramy, więc wszyscy są szczęśliwi .
brain podzielisz się z nami dolarami ?
Puste diagramy sa bardzo dobre i potrzebne do przedszkola.
Tylko tu potrzeba podac trzy w kupie.
Dzieci beda miec frajde ,zajecie na malowanie konikow.Pieszek,Wiezyczek i kroli.
Pomysl jest warty 30 dolarkow. _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy
Patie szachowe mozna przegladac na www.nagrocki.net
Duzo ciekawostek szachowych ze Swiata.
Polecam Blog Gali.
Tu beda najswizsze Wiadomosci z Mistrzostw Swiata z Meksyku. _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy
Zapraszam na transmisję (tam są diagramy - i to ruchome). _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam,Tomasz Ptaszyński
Pierwsze koty za płoty. Zawodnicy grali pokojowo, żeby nie zrobić sobie krzywdy na początku. Choć Anand próbował rozmontować remisową Obrone Petrova długa roszadą (tpp, looknij jak Gelfand grał to otwarcie, bo Ty często baty w nim dostajesz ).
Menu na dzisiaj:
Kod:
Round 2: Friday, Sept. 14th 2007, 14:00h
Peter Svidler Peter Leko
Boris Gelfand Alexander Grischuk
Levon Aronian Viswanathan Anand
Vladimir Kramnik Alexander Morozevich
Moje typy odpowiednio: X, X, X, 1.
Moro ma specyficzny gambitowy styl grania - czy zdecyduje się na taki hazard w takim turnieju?
Remisy same w sobie nie są wcale nudne, jesli nie padają po kilku ( nastu) posunięciach. Zastanawia mnie tylko : Dlaczego Kramnik nie wziął pionka na b5 skoczkiem zaraz po zagraniu b5 przez czarne? Nie wierzę że nie zauważył więc pytam jakie korzyści mają czarne z oddania tego piona? Linię? Wymianę
gońca za skoczka w jakimś celu? Stwierdziłem że pewnie czegoś nie widzę , ale Ryba też pokazuje Sxb5 z pos.evaluation ok. 0,2
Miejmy nadzieję, że w miejscu w którym grają zawodnicy toalety zostały zaplanowane właściwie, wystarczająco komfortowo dla Kramnika oraz że nikt się w nich nie zatrzaśnie z Rybką.
Miejmy też nadzieje, że wygra faktycznie najlepszy, albo chociaż ten który będzie miał najwięcej szczęścia. Sam nie wiem dlaczego to będzie właśnie Aronian
Zamieniamy słowo "Aronian" na "Anand" i post staje się poprawny , nawet mądry _________________ NASZ DZIENNIK
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Pon Lut 25, 2008 7:17 pm, w całości zmieniany 1 raz
A ja po raz pierwszy (?) chyba zrezygnuję ze śledzenia tego na żywo. Chyba nawet komentarz Seirawana mnie nie skusi. Po prostu nigdy nie wiem, czy to, co oglądam, okaże się warte oglądania czy stratą czasu — i pal sześć dukaty. _________________ "wojtzuch" piszemy od małej litery.