| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
arkoski Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
Wysłany: Czw Kwi 01, 2004 7:20 pm Temat postu: |
|
|
|
| arkoski napisał: | Motywów szkoleniowych trzeba szukac wszedzie. Ja je ostatnio znalazlem w 1-minutówkach  |
Jakie motywy szkoleniowe zyskałeś grając 3 min  _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2004 10:41 am Temat postu: |
|
|
|
Może zadam trochę śmieszne pytanie, ale co to są te bullety?  Czy to są partie od 1-3 min.? |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2004 2:09 pm Temat postu: |
|
|
|
Co do zadań szachowych to zna ktoś stronkę na której się znajdują jakieś trudne(ale nie za bardzo) zadania szachowe? Byłem na stronie szachmaty.prv.pl, ale tamte zadania są dla początkujących szachistów i każde z nich rozwiązałem na pierwszy rzut oka |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2004 2:39 pm Temat postu: |
|
|
|
A byłeś tu http://www.szachypf.prv.pl/ _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2004 3:13 pm Temat postu: |
|
|
|
Ciekawa stronka i fajne zadania  Dzięki za podanie linka |
|
| Powrót do góry |
|
arkoski Hetman

|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2004 7:40 pm Temat postu: |
|
|
|
| jania napisał: | arkoski napisał:
Motywów szkoleniowych trzeba szukac wszedzie. Ja je ostatnio znalazlem w 1-minutówkach
Jakie motywy szkoleniowe zyskałeś grając 3 min |
Nie 3 tylko 1. Przed wszystkim chodzilo o wyrobienie refleksu, bo taki jest mój cel, kiedy nie widze sensu przygotowywania sie do dlugich partii z powodu grania jednego turnieju klasyfikacyjnego na rok. Bylbym glupkiem, gdybym powstrzymywal sie od grania szybkich partii, gdzie 99% wszystkich turniejów gram takim tempem. Granie minutówek ma mi glównie pomóc w krytycznych sytuacjach, kiedy np. mam z przeciwnikiem po 30 sec i trzeba sie wykazac
| lk85 napisał: | | Może zadam trochę śmieszne pytanie, ale co to są te bullety? Czy to są partie od 1-3 min.? |
Zgadza sie. |
|
| Powrót do góry |
|
|