Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kto wygra Ligę Mistrzów 2006/2007
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Nie tylko szachy (ogólne)
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
Ediii
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sob Maj 12, 2007 2:09 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Z was tacy znawcy jak z "koziej dÓpy trąbka" Very Happy Ja od początku stawiałem tylko na jedną drużynę i ta jedna drużyna jest w finale Smile Więc pozwólcie, że to ja wam powiem, kto wygra lige mistrzów Smile Tak, tak, będzie to Ac Milan Smile Pozdrawiam wszystkie lamki Very Happy

jakubinho
Pion
Pion

PostWysłany: Sob Maj 12, 2007 3:25 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

no teraz się zgadzam z lamusem ediim liverpool przegra Laughing

pozdro edii ;p
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Ediii
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sob Maj 12, 2007 4:53 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Dokładnie, nic nigdy nie dzieje się dwa razy:) Więc Milan musi wygrać Smile.
Dziękuję i również pozdrawiam Jakubinho Smile

jakubinho
Pion
Pion

PostWysłany: Sob Maj 12, 2007 7:27 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Puchar ligi mistrzów nie dla idiotów Laughing

Nie lubie Beniteza i stąd ten typ a po drugie nie ma już Dudka Laughing co by tak ,,świetnie : bronił Rolling Eyes
Powrót do góry

mattihau
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sob Maj 12, 2007 8:23 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Hmm

Ja osobiście nie mam prywatnych faworytów. Obie drużyny są mi w sumie obojętne. Milanowi się to trofeum należy, dla wielu zawodników np. Maldiniego będzie to wspaniałe ukoronowanie kariery. Milan zapewne ma większe doświadczenie i zapewne lepsze umiejętności piłkarskie. Liverpool za to powinien wygrać ligę bo ograł IMO najsilniejsze zespoły: Chelsea i Barcelonę. Pewnie powiecie że Milan ograł MANU i Bayern. Ja uważam że Barca i Chelsea to kluby najsilniejsze od 2 lat.

W Finale stawiam na Liverpool... Anglicy są szybsi. Nie wykluczam powtórki z przed 2 lat. Milan może wygrać I połowę, ale dalej kondycja zaważy o tytule.

P.S. A tak BTW to "Visca el Barca" Wink
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

PatPac the master
Goniec
Goniec

PostWysłany: Sob Maj 12, 2007 9:12 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

"Visca el Barca" Very Happy

Dzisiaj los Galaretos z Madrytu wygrali na fuksa z Espanyolem 4-3 i będzie walka o tego mistrza oj będzie,
Powrót do góry

JJThompson
Hetman
Hetman

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 4:33 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

"Wisła el Barca" ^^

Włosi nie mogą wygrać - nawet jeśliby miał po raz drugi zwyciężyć Liverpool. W tym sezonie Liverpoolowi się należy puchar za wyeliminowanie Chelsea ^^

Ediii
Hetman
Hetman

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 9:23 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Co wy za farmazony tutaj prawicie Shocked Confused ??
1. Maldini nie kończy jeszcze kariery...
2. Liverpool ograł najsilniejsze drużyny, a po czym wnioskujesz o ich sile? Po tym, że są naszpikowane gwiazdkami, które nie potrafią grać razem ze sobą? Bo mają więcej kasy niż rozumu? W tym sezonie, zarówno Barca jak i Chelsea nic ciekawego nie pokazały. ( Barca potrafi grać pięknie, wiadomo, ale na potrafieniu się kończy...zdecydowanie muszą nad tym popracować)
3. Po czym wnioskujesz, że Liverpool jest bardziej wytrzymały fizycznie? Z tego co ja wiem, to właśnie klub z Mediolanu ma najlepsze zaplecze medyczne! Z tym, że nie wytrzymali drugiej połowy (Milan - Liverpool 2005) to śmiech na sali - oni poprostu zlekceważyli przeciwnika ( ogromny mankament Ac Milan - patrz mecz z deportivo 4-1, 0-4 )
4. Liverpool, a Milan to nie ta sama bajka. Liverpool gra długaśne piłki na napastników a reszta się broni...czyli liga włoska sprzed 10 lat...
5. Od kiedy kochacie Barcelone? Od wtedy, kiedy zakupiła dobrych graczy? Kibice za dyszke...Wink

jakubinho
Pion
Pion

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 9:34 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ja jestem fanem barcelony od kiedy byłem mały wtedy jeszcze się podniecałem Ronaldo jak grał w Barcie potem Rivaldo z Saviolą i Kluivertem no a potem to Barca słabo grała aż nadszedł moment powrotu W CHWALE Very Happy
To prawda co napisał Edii za dużo gwiazd i nie ma kto za... no wiadomo o co chodzi Laughing .Tak było w Realu i jest nadal ,za dużo gwiazdek i nie ma kto biegać.
Powrót do góry

mattihau
Hetman
Hetman

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 9:38 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ediii napisał:

5. Od kiedy kochacie Barcelone? Od wtedy, kiedy zakupiła dobrych graczy? Kibice za dyszke...Wink

Od czasów Luis Enrique, Cocu, Overmarsa, Kluiverta, Guardioli, Figo etc.

czyli pewnie od jakiegoś 98 ? Może wcześniej Wink Mały jeszcze wtedy byłem...

Cytat:
2. Liverpool ograł najsilniejsze drużyny, a po czym wnioskujesz o ich sile? Po tym, że są naszpikowane gwiazdkami, które nie potrafią grać razem ze sobą? Bo mają więcej kasy niż rozumu? W tym sezonie, zarówno Barca jak i Chelsea nic ciekawego nie pokazały. ( Barca potrafi grać pięknie, wiadomo, ale na potrafieniu się kończy...zdecydowanie muszą nad tym popracować)
3. Po czym wnioskujesz, że Liverpool jest bardziej wytrzymały fizycznie? Z tego co ja wiem, to właśnie klub z Mediolanu ma najlepsze zaplecze medyczne! Z tym, że nie wytrzymali drugiej połowy (Milan - Liverpool 2005) to śmiech na sali - oni poprostu zlekceważyli przeciwnika ( ogromny mankament Ac Milan - patrz mecz z deportivo 4-1, 0-4 )

hmm To Chelsea i Barca rządzi od przynajmniej 2 lat w najsilniejszych ligach w Europie, to ich pojedynki elektryzowały całą Europę.

Ciężko mi uwierzyć że drużyna której średnia wieku znacznie przekracza granicę 30 jest szybsza i lepiej przygotowana fizycznie do całego sezonu niż całkiem młody zespół liverpoolu.

Cóż imo większe szanse na wygranie Ligi Mistrzów ma Liverpool. Ale nie będę nikomu kibicował Wink

23 się dowiemy wszystkiego, kto miał rację.

estoril
Hetman
Hetman

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 11:17 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Tak trzymać matti Exclamation
Szkoda , że nie pamiętasz tej najwspanialszej Barcy z Romario , Stoiczkowem i ... no właśnie - znasz tego gościa?
http://www.youtube.com/watch?v=HqGEnr3DVmw
Nie znam nikogo innego w historii piłki , kto miałby takiego kopa i taką skuteczność w rzutach wolnych jak Ronald Koeman.

I ten cudowny finał 1992.Jeszcze bez Romario w składzie.Oglądałem to w wojsku.
http://www.youtube.com/watch?v=HXEpJluS0yM

Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Nie Lut 24, 2008 11:29 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

mattihau
Hetman
Hetman

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 11:26 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

estoril napisał:
Tak trzymać matti Exclamation
Szkoda , że nie pamiętasz tej najwspanialszej Barcy z Romario , Stoiczkowem i ... no właśnie - znasz tego gościa?
http://www.youtube.com/watch?v=HqGEnr3DVmw
Nie znam nikogo innego w historii piłki , kto miałby takiego kopa i taką skuteczność w rzutach wolnych jak Ronald Koeman.

I ten cudowny finał 1992.Oglądałem to w wojsku.
http://www.youtube.com/watch?v=HXEpJluS0yM

No niestety jestem trochę za młody żeby pamiętać i oglądać wyczyny tych panów Wink

Ale oczywiście nazwiska i bramki są mi dobrze znane;)

pozdrawiam

lk85
Hetman
Hetman

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 12:47 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Coś czuję, że Milan zrewanżuje się Liverpoolowi i wygra LM.
Powrót do góry

JJThompson
Hetman
Hetman

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 1:28 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Edii napisał:

Właśnie z tego powodu nie lubię Chelsea i dlatego się ucieszyłem kiedy Liverpool ich ograł ^^

Edi napisał:
5. Od kiedy kochacie Barcelone? Od wtedy, kiedy zakupiła dobrych graczy? Kibice za dyszke...;)

Gdzieś od drugiej połowy lat 90-tych. I nie - nie chodzi tutaj o gwiazdy, bo one same ciągną do tego klubu. Raczej liczy się historia tego klubu, tożsamość "katalońska", granie bez reklam na koszulkach, no i... piękno piłki. Nie wyobrażam sobie defensywnie grającej Barcelony - ten zespół jest po prostu stworzony do ataku, a ja taką piłkę uwielbiam. Jeśliby chodziło tylko o gwiazdy zapewne kibicowałbym Siemensowi ; p

Ediii
Hetman
Hetman

PostWysłany: Nie Maj 13, 2007 9:02 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Romario taaa, świetny gracz, mój ulubiony na mistrzostwach świata w 1994 roku...Smile

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Nie tylko szachy (ogólne)
Strona 2 z 5