| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
wladek Hetman

|
Wysłany: Pią Lut 23, 2007 2:54 am Temat postu: Szachy na powaznie!!! |
|
|
|
Witam!
Moze mnie dopuscicie do gry>>
Bede gral programem Problemist z Wami i wszystkie przegram ....... _________________ puzzle,strony,szachy,diagramy
Ostatnio zmieniony przez wladek dnia Nie Lut 25, 2007 6:38 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
Ediii Hetman

|
Wysłany: Pią Lut 23, 2007 5:56 pm Temat postu: |
|
|
|
Pooher tak, a Ty Władku nie, bo Ty nie wiesz co to są szachy, Ty umiesz grać tylko w warcaby. To jest turniej szachowy, a nie warcabowy. Idź pograj w dolary z programistą! _________________ Jeszcze nigdy, tak wielu, nie zawdzięczało tak wiele, tak nielicznym |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Pią Lut 23, 2007 6:36 pm Temat postu: |
|
|
|
| pooher napisał: | wszystkim dziekuję.
w takim razie czekam na ostatnie słowo sędziego i jestem gotowy o gry. | A cóż może zrobić sędzia? Tylko zacytować i dać wykaz. | Cytat: | | nowy zawodnik może zostać dopuszczony tylko w przypadku akceptacji wszystkich uczestników turnieju |
| Kod: | 1 byk tak +
2 tpp tak +
3 mattihau tak +
4 wojtzuch tak +
5 Roksana tak +
6 Krystian tak +
7 Janczewski tak +
8 robson_z_lubina tak +
9 lisek tak +
10 petrosjan tak +
11 Ediii tak +
12 Mily3city tak +
13 Kostrzewski ?
14 bielanek
15 JJThompson tak +
16 bigran ?
17 keino tak + |
_________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński
Ostatnio zmieniony przez tpp dnia Nie Lut 25, 2007 8:06 pm, w całości zmieniany 5 razy |
|
| Powrót do góry |
|
lisek Nowy

|
Wysłany: Pią Lut 23, 2007 10:46 pm Temat postu: |
|
|
|
Przepraszam wszystkich za moją nieaktywność a turnieju. Jestem za dopuszczeniem  . |
|
| Powrót do góry |
|
byk Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 7:29 am Temat postu: |
|
|
|
Zakładając, że Kostrzewski (estoril) i bigran odpadają (czyli domyślnie głosują na TAK), to jeszcze brakuje 3 wypowiedzi. Do 2 napisałem na gg, do 1 na PW. Może odpowiedzą. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
keino Pion

|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 8:36 am Temat postu: |
|
|
|
Witam Poohera w turnieju
Ps. Ik85 instaluj ficsa i dawaj do nas  |
|
| Powrót do góry |
|
JJThompson Hetman

|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 1:47 pm Temat postu: |
|
|
|
| Tpp napisał: | | Zakładając, że Kostrzewski (estoril) i bigran odpadają (czyli domyślnie głosują na TAK), to jeszcze brakuje 3 wypowiedzi. Do 2 napisałem na gg, do 1 na PW. Może odpowiedzą. |
Póki co Pooher może przecież grać z tymi, którzy się zgodzili. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 2:12 pm Temat postu: |
|
|
|
Weź pod uwagę, że | Regulamin powolniaka napisał: | V. ZGŁOSZENIA - Zgłoszenia do 15.01.2007 za pośrednictwem forum internetowego.
- Po tym terminie nowy zawodnik może zostać dopuszczony tylko w przypadku akceptacji wszystkich uczestników turnieju.
Jako ostateczny termin przystąpienia do turnieju przyjmujemy 30.04.2007r. | Obowiązuje "prawo veta" i nie można uczestniczyć w turnieju przed wpisaniem na listę. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
|