| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
atek Pion

|
Wysłany: Czw Gru 21, 2006 2:37 pm Temat postu: Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! |
|
|
|
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!
I przede wszystkim szczęśliwych, udanych i ciepłych w rodzinnym gronie i wiele prezentów pod Bożonarodzeniową choinką.
Dla Was Wszystkich z którymi grałem i z którymi jeszcze zagram,
życzy atek z rodzinką.
Ps. Z rodzinką, bo mi się teściu ostatnio zarejestrował na naszym forum oraz co najważniejsze córka, czyli juniorka! Znaczy się oczko w głowie "tatuśka"  .
no... |
|
| Powrót do góry |
|
Janczewski Hetman

|
Wysłany: Pią Gru 22, 2006 8:19 am Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
mattihau Hetman

|
Wysłany: Sob Gru 23, 2006 8:07 pm Temat postu: |
|
|
|
Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija, życzy Mateusz  _________________ Mateusz Hauschild
gg : 5806589 |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sob Gru 23, 2006 8:24 pm Temat postu: |
|
|
|
Jak już kiedyś wspomniałem, ja zawsze wszystkim dobrze życzę. Teraz też. I nie tak jak ktoś miał w podpisie "ja ciebie też", ale tak wigilijnie, jak podczas tego rodzinnego święta, które jest najbardziej rodzinne, z rodzinnych świąt. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
byk Hetman

|
Wysłany: Sob Gru 23, 2006 9:03 pm Temat postu: |
|
|
|
I ja się wśliznę z życzeniami między Wasze ...
Zdrowych, wesołych i spędzonych w spokoju Wesołych Świąt Narodzenia Pańskiego oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2007 życzy
byku
PS. Z prośbą o podpięcie się z własnymi życzeniami pod mojego posta wystąpił znany i lubiany brainw0rker. To też tu czynie.  |
|
| Powrót do góry |
|
petrosjan Hetman

|
Wysłany: Sob Gru 23, 2006 10:13 pm Temat postu: |
|
|
|
Życzę Wszystkim pogodnych i radosnych Świat Bozego Narodzenia ( chciałem napisać Wielkanocnych ) oraz szczęśliwego Nowego Roku. Życzenia proste, ale szczere. _________________ Jestem kompiarzem... Dlaczego ? Bo na kurę nie wchodzę z playstation, tylko kompa... <brecht ze wszystkich wyzywających od kompiarzy>. |
|
| Powrót do góry |
|
atek Pion

|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 3:42 pm Temat postu: |
|
|
|
| byk napisał: | I ja się wśliznę z życzeniami między Wasze ...
Zdrowych, wesołych i spędzonych w spokoju Wesołych Świąt Narodzenia Pańskiego oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2007 życzy
byku
PS. Z prośbą o podpięcie się z własnymi życzeniami pod mojego posta wystąpił znany i lubiany brainw0rker. To też tu czynie.  |
no.... , to rozumiem! znaczy się => jest dobrze. i bardzo się cieszę. pozdrowienia i życzenia dla:
byka
małego byczka
rodzinki całej bykowej
i dla brainwOrkera
NOWOROCZNE ! już.
atek |
|
| Powrót do góry |
|
|