| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
atek Pion

|
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 1:21 pm Temat postu: |
|
|
|
| sebek22 napisał: | | bo moja zona ma teraz inna sprawę na głowie i nie ma czasu na szachy. | to pozdrów serdecznie Anetę zatem. i pomyślnego... jak się domyślam!
z drugiej strony, to coś złego się dzieje z serwerem na chesshere ostatnio.
Marcinos wykonał pierwszy ruch wczoraj w partii ze mną 3 grudnia, a ja zobaczyłem go dopiero dzisiaj czyli 4 grudnia o 12-tej w południe. mimo, że byłem na stronie też dzisiaj około 4-tej rano i miałem info o tym ruchu z oznaczeniem daty i godziny wykonania ruchu przez Marcinosa, ale nie widziałem tego ruchu na szachownicy.
no i tak...
pozdrawiam,
atek |
|
| Powrót do góry |
|
byk Hetman

|
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 1:29 pm Temat postu: |
|
|
|
| robson_z_lubina napisał: | kurde!!! tydzień bez dojścia do neta a zapomniałem wakacji se zrobic pech to pech pare timeout-ów poleciało
P.S. Z kolokwium udało się wykonać ruch, a do limitu 3 godziny  |
tpp
Nie bierz proszę więcej olewusów do naszych turniejów.
byku |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
Marcinos Hetman

|
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 7:30 pm Temat postu: |
|
|
|
| sebek22 napisał: | Witam. Grałeś z moją żoną i teraz ja kończę wszystkie partie które ona zaczęła. Dwie partie z tobą będę grał od początku ja bo moja zona ma teraz inna sprawę na głowie i nie ma czasu na szachy. Życzę ci powodzenia . Pozdrawiam.  |
Twoja żona gra bardzo dobrze, agresywnie, tylko pozazdrościć... No i nie bierze remisów . Byłem ciekaw czy wybierzecie te same otwarcia. Wyszło, że nie, a czy to dla mnie dobrze, wyjdzie po turnieju.
Pozdrawiam _________________ Należę do grupy trzymającej trolling |
|
| Powrót do góry |
|
sebek22 Nowy
|
|
| Powrót do góry |
|
robson_z_lubina Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
atek Pion

|
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 1:13 pm Temat postu: |
|
|
|
dziekuję Wszystkim za emocje związane z grą, porażki i zwycięstwa w turnieju.
niestety z przyczyn zawodowych nie będę mógł dotrzymać terminów dalszych gier i "wyautowałem" się dzisiaj.
pozdrawiam serdecznie: byka, "kolosa"  , mattiego i sebka-Anetę, za cięzkie boje, które toczylismy jak i pozostałych
i życzę wygranej w turnieju Najlepszemu!
atek |
|
| Powrót do góry |
|
kedzier15 Goniec

|
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 7:36 pm Temat postu: |
|
|
|
| robson_z_lubina napisał: | kedzier1990 dwa timeouty ze mną szkoda  |
Sorka kurcze za późno sobie przypomniałem że mam ruchy zrobić
I w domu mnie nie było to bym i tak nei zdążył dostępu do neta nie miałem jeszcze raz przepraszam .
Ostatnio w ogóle miałem troszkę mniej czasu i mam pełno przekroczeń czasu a urlop mi się skończył
Wszystkich jeszcze raz przepraszam ! |
|
| Powrót do góry |
|
Marcinos Hetman

|
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 3:29 pm Temat postu: |
|
|
|
Witam panie i panów,
turniej dobiega końca, tak więc chciałem wszystkim podziękować za grę. Było miło zagrać z kimś na poziomie - zresztą turniej w powolniaka pokazuje, że nie może być inaczej. Dziękuję i pozdrawiam, czekając na oficjalne wyniki  _________________ Należę do grupy trzymającej trolling |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sro Lut 14, 2007 3:34 pm Temat postu: |
|
|
|
Turniej właśnie się zakończył.
Gratulacje dla mojego przedmówcy!, który wygrał turniej nie ponosząc porażki
Czyżby następca Wielkiego Tigrana?
Wynik dwucyfrowy oprócz zwycięzcy (Marcinos) zaliczyła jeszcze spółka "On i Ona" czyli sebek22
| Kod: | 1. Marcinos 10
2. sebek22 10
3. byk 9
4. atek 8
5. mattihau 5
6. kolokwium 2
6. kedzier1990 2
8. robson_z_lubina 2 |
_________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
Marcinos Hetman

|
Wysłany: Sro Lut 14, 2007 4:49 pm Temat postu: |
|
|
|
| Cytat: | | Gratulacje dla mojego przedmówcy!, który wygrał turniej nie ponosząc porażki |
Bardzo dziękuję, łatwo nie było, a przy tym przekonałem się, że forumowicze to nie ułomki. W wielu partiach niestety decydowały "karkołomne" podstawki, które w korespondencyjniaku winny się nie zdarzać, ale narzekać nie będę . Dzięki za walkę i możliwość gry z wami - przecież gdy zgłosiłem akces byłem na forum zupełnie nowy i mogliście mnie śmiało posłać precz.
Teraz gdy turniej jest zakończony, możnaby pomyśleć o założeniu drużyny na chesshere.com . Wielu z waas ma oczywiście swoje drużyny, "barwy" itp. - ale jak wprawka przed zawodami drużynowymi na FICS byłoby jak znalał.
A teraz porozmawiajmy o nagrodach...
P.S. Jakim cudem ten byk jest na podium ja się pytam!  _________________ Należę do grupy trzymającej trolling |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sro Lut 14, 2007 5:11 pm Temat postu: |
|
|
|
Bo byk jest byczy! Z dychą sobie nie poradził, ale resztę wziął na rogi. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
byk Hetman

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 7:28 am Temat postu: |
|
|
|
| tpp napisał: | | Bo byk jest byczy! Z dychą sobie nie poradził, ale resztę wziął na rogi. |
Dziękuje tpp ... Słowo byczy z dzieciństwa kojarzy mi się z określeniem czegoś (lub kogoś) jako bardzo fajnego i pozytywnego.
Zwycięzcy gratuluję. Grał najrówniej, bez podstawek i całkowicie załużył na zwycięstwo. A jak byk znalazł się na podium? Między innymi dzięki timeout'om przeciwników. Nie wiem ile było w całym turnieju - ja wygrałem dzięki nim 4 partie (2 pozycje miałem wygrane, 2 remisowe). Żałuję, że nie mogłem dograć ich do końca, ale widać przeciwnicy mieli inne priorytety niż gra na chesshere.
Pozdrawiam
byku |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 8:40 pm Temat postu: |
|
|
|
| byk napisał: | | Słowo byczy z dzieciństwa kojarzy mi się z określeniem czegoś (lub kogoś) jako bardzo fajnego i pozytywnego. | Czyli mamy takie same skojarzenia.
Co do poziomu partii to bywało różnie. Marcinos je podsumował
A timeout'y niektórzy mieli "przypadkiem". _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
|
| Powrót do góry |
|
|