| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
tpp Hetman

|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 7:20 pm Temat postu: |
|
|
|
| robson_z_lubina napisał: | zagram i ja ale:
-mam 17 partii(bardzo dużo garm )
- i jest możliwość że zanim skończe przyjdą szybciej dwie osoby  | Czy to oznacza, że rezerwujesz miejsce w turnieju? _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 7:22 pm Temat postu: |
|
|
|
| sebek22 napisał: | No i mamy dwóch liderów na prowadzeniu a tak się cieszyłam z prowadzenia a tu nagle musze dzielić się miejscem oby nie na długo.  | Czyli jednak się odkryłaś (imię do wiadomości zainteresowanego). _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
robson_z_lubina Nowy

|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 7:28 pm Temat postu: |
|
|
|
| tpp napisał: | | robson_z_lubina napisał: | zagram i ja ale:
-mam 17 partii(bardzo dużo garm )
- i jest możliwość że zanim skończe przyjdą szybciej dwie osoby  | Czy to oznacza, że rezerwujesz miejsce w turnieju? |
taaaaak  |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
atek Pion

|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 12:46 pm Temat postu: |
|
|
|
| tpp napisał: | | sebek22 napisał: | No i mamy dwóch liderów na prowadzeniu a tak się cieszyłam z prowadzenia a tu nagle musze dzielić się miejscem oby nie na długo.  | Czyli jednak się odkryłaś (imię do wiadomości zainteresowanego). |
to sebek22 jest kobietą?
a myślałem, że gram z facetem o imieniu Sebastian. coś takiego...
hmm...  |
|
| Powrót do góry |
|
atek Pion

|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 1:39 pm Temat postu: |
|
|
|
| robson_z_lubina napisał: | taaaaak  |
tak mi się przypomiało, a może będzie pomocne dla Ciebie.
jak było 6 zawodników w naszym turnieju, to ja jako początkujący na chesshere musiałem wykonać co najmniej 150 ruchów w partiach, ale jednocześnie mieć nie więcej niż 5 partii otwartych z innymi graczami, czyli łącznie 19 partii, aby zauczestniczyć w turnieju szachista II. jako warunek konieczny, aby móc przystąpić do turnieju.
teraz jest inaczej, bo będziesz siódmym zawodnikiem, i być może i liczba wymaganych a wykonanych przez Ciebie ruchów w partiach, jak i liczba otwartych gier może ulec zmianie.
także kliknij zgłoszenie do turnieju mówiąc najprościej, i sam program podpowie Ci, ile musisz mieć wymaganych ruchów i ile partii otwartych poza tymi w samym turnieju.
i pozdrawiam robsona najmłodszego zawodnika w turnieju ,
atek |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 2:00 pm Temat postu: |
|
|
|
Warunki macie takie same, przynajmniej 14 wolnych partii. Serwer rezerwuje partie na cały turniej niezależnie od aktualnej liczby zawodników w turnieju (przecież będzie kiedyś komplet, może za 5s, a limit partii nie może być przekroczony). _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
|
| Powrót do góry |
|
sebek22 Nowy
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 3:12 pm Temat postu: |
|
|
|
| atek napisał: | | tpp napisał: | | sebek22 napisał: | No i mamy dwóch liderów na prowadzeniu a tak się cieszyłam z prowadzenia a tu nagle musze dzielić się miejscem oby nie na długo.  | Czyli jednak się odkryłaś (imię do wiadomości zainteresowanego). |
to sebek22 jest kobietą?
a myślałem, że gram z facetem o imieniu Sebastian. coś takiego...
hmm...  |
Pewnie nie spodziewałeś się że blondynki potrafią grać w szachy co? Sebastian to imię mojego męża oraz jego kuzyna który nas namówił na grę. Dlatego sebek a 22 to już moja tajemnica i na pewno nie jest to mój wiek. tak dla rozwiązania zagadki mam na imię Aneta. A wy to znaczy reszta uczestników turnieju ??  |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
byk Hetman

|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 7:35 pm Temat postu: |
|
|
|
Hej
Witamy Robsona w grze i przypominamy, że nie lubimy jak ktos przegrywa na czas (to tak profilaktycznie  ).
Witamy równiez Anetę.
byk / Wojtek |
|
| Powrót do góry |
|
atek Pion

|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 11:29 am Temat postu: |
|
|
|
| tpp napisał: | | Warunki macie takie same, przynajmniej 14 wolnych partii. Serwer rezerwuje partie na cały turniej niezależnie od aktualnej liczby zawodników w turnieju (przecież będzie kiedyś komplet, może za 5s, a limit partii nie może być przekroczony). |
ano tak... przecież , tpp liczył na 8 zawodników od samego początku, czyli 7-miu x 2 partie do rozegrania przez każdego. przepraszam za wprowadzenie zamieszania.
coś mi się pomyliło... licząc, że 6-ściu ma rozegrać 10 partii + te które rozgrywam, - te które rozegrałem, + coś tam coś tam, - coś tam coś tam i generalnie nie jest łatwo
i witam Anetę, a z pozostałymi czyli bykiem i tpp, to formalności na wiadomościach prywatnych dokonaliśmy ,
pozdrawiam atek-Przemek |
|
| Powrót do góry |
|
atek Pion

|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 2:40 pm Temat postu: |
|
|
|
| sebek22 napisał: | | Pewnie nie spodziewałeś się że blondynki potrafią grać w szachy co? Sebastian to imię mojego męża oraz jego kuzyna który nas namówił na grę. Dlatego sebek a 22 to już moja tajemnica i na pewno nie jest to mój wiek. |
ależ to jest kombinacja myślowa... przecież z takim partnerem, to aż przyjemnie grać. chociaż ten zapodany przez Anetę skrót myślowy i kombinacyjny przypomina mi trochę film Alternatywy .
Aneta, Ty lepiej mi powiedz, dlaczego tej wieży nie broniłaś? zachodzę w głowę i nie mogę się domyśleć. to lepiej mieć jednak dwa gońce niż dwie wieże?
a co do blondynek... to jest tak.
jak gram ze swoją blondynką, to ona w kluczowym momencie mówi mi tak: "no to, weź się teraz rusz za mnie". i tak to jest z tymi moimi blondynkami
i oczywiście pozdrawiam,
atek |
|
| Powrót do góry |
|
sebek22 Nowy
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 3:37 pm Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
byk Hetman

|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 8:44 pm Temat postu: |
|
|
|
| sebek22 napisał: | Na wytłumaczenie powiem że to przez stan w jakim obecnie się znajduję. Ale cicho to miała być tajemnica.  |
Gratulacje, powodzenia i wyśpij się na zapas
byku |
|
| Powrót do góry |
|
sebek22 Nowy
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 10:15 pm Temat postu: |
|
|
|
| byk napisał: | | sebek22 napisał: | Na wytłumaczenie powiem że to przez stan w jakim obecnie się znajduję. Ale cicho to miała być tajemnica.  |
Gratulacje, powodzenia i wyśpij się na zapas
byku |
No byku trafiłeś w samo sedno sprawy. Ale jest jeszcze jedna sprawa. Musisz mi pogratulować podwójnie bo to bliźniaki.  |
|
| Powrót do góry |
|
|