| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
jania Hetman

|
Wysłany: Sob Lut 14, 2004 6:58 pm Temat postu: Czy wydawnictwo Penelopa istnieje? |
|
|
|
Czy wydawnictwo Penelopa http://penelopa.szachy.pl/ jeszcze istnieje .  Zamówiłem książke i od 2.5 miesiąca nieprzychodzi !posłałem powiadomienie otym wydawnictwu i niuedostałem odpowiedzi od pół miesiąca . Czy zamuwić książke w innym wydawnictwu  _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
arkoski Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Sob Lut 14, 2004 9:39 pm Temat postu: |
|
|
|
Ciekawe, ja też tam zamówiłem ksiażkę i zapłaciłem za nią niezwłocznie, przelewem bankowym. Było to 1 grudnia 2003. Po wysłaniu 2 emaili dostałem odpowiedź że czekają na koniec druku tej książki i pod koniec lutego mi ją wyślą, więc na razie cierpliwie czekam. |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
Wysłany: Pon Lut 23, 2004 3:05 pm Temat postu: |
|
|
|
NO  Wreszcie dostałem swoją ukochaną książke pt.Gambit Wołżański  Dozucili mi tez gratis nowy numer *** szachowej  Chyba dlatego że musiałem tyle czekać  _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Pią Lut 27, 2004 4:52 pm Temat postu: |
|
|
|
| Lysy napisał: | | Ciekawe, ja też tam zamówiłem ksiażkę i zapłaciłem za nią niezwłocznie, przelewem bankowym. Było to 1 grudnia 2003. Po wysłaniu 2 emaili dostałem odpowiedź że czekają na koniec druku tej książki i pod koniec lutego mi ją wyślą, więc na razie cierpliwie czekam. |
Niestety na wznowienie trzeba jeszcze zaczekać, więc zamówiłem komplet figur turniejowych za wpłacone pieniądze. Figury już dotarły, więc temat uważam za zamknięty  |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Pią Lut 27, 2004 5:04 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja mam inne zdanie. Jeżeli się robi przedpłatę (a w tym przypadku tak było) to należy przed zawarciem umowy o tym poinformować. W innym przypadku jest to zwykły numer finansowy polegający na obracaniu cudzymi pieniędzmi. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
|