| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
jakubek Nowy

|
Wysłany: Czw Lut 12, 2004 9:32 pm Temat postu: Prenumerata |
|
|
|
Kiedy prenumeratorzy dostaną nr z stycznia i z lutego ?????????????
Czekam. |
|
| Powrót do góry |
|
az Administrator

|
Wysłany: Czw Lut 12, 2004 9:44 pm Temat postu: |
|
|
|
odpowiedz na to pytanie zostala udzielona w poprzednim temacie
| az napisał: | | Ze wzgledu na promocje zwiazana z prenumerata roczna trwajaca do 31 stycznia, numer styczniowy trafi do prenumeratorow w drugiej polowie lutego. |
Dodam tylko ze razem z numerem styczniowym prenumeratorzy otrzymaja takze numer lutowy w jednej przesylce, zeby nadrobic opoznienie wynikajace z promocji... |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Czw Lut 12, 2004 11:49 pm Temat postu: |
|
|
|
| az napisał: | odpowiedz na to pytanie zostala udzielona w poprzednim temacie
| az napisał: | | Ze wzgledu na promocje zwiazana z prenumerata roczna trwajaca do 31 stycznia, numer styczniowy trafi do prenumeratorow w drugiej polowie lutego. |
Dodam tylko ze razem z numerem styczniowym prenumeratorzy otrzymaja takze numer lutowy w jednej przesylce, zeby nadrobic opoznienie wynikajace z promocji... | Bo tak będzie taniej! ale czy z szacunkiem dla prenumeratorów (czyli osób, które JUŻ wpłaciły kasę? _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Czw Lut 26, 2004 6:27 pm Temat postu: |
|
|
|
Dzisiaj otrzymałem Magazyn!
Są błędy klawiaturowe  ale trudno  artykuły ciekawe i nie żałuję kupna.
ps. na zdjęciu z Łączyna 2000 ( W sędziowskim kotle 7) doliczyłem się 6. osób. Czy pan z brzuszkiem to mm Z.K.  _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Pon Gru 27, 2004 12:03 pm Temat postu: |
|
|
|
Bez względu na błędy, i tak warto prenumerować M.Sz. |
|
| Powrót do góry |
|
thom Nowy

|
Wysłany: Sro Mar 30, 2005 9:45 pm Temat postu: |
|
|
|
Chcialbym zaprenumerowac Szachiste. Mam pytanie, jesli oplace caly rok 2005 to czy otzymam numery juz wydane (oczywiscie z tego roku  ?
Pzdr |
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Czw Mar 31, 2005 7:58 am Temat postu: |
|
|
|
Prawie na pewno tak. _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Czw Mar 31, 2005 9:20 am Temat postu: |
|
|
|
Te numery (tegoroczne) powinny jeszcze być. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Czw Mar 31, 2005 11:34 am Temat postu: |
|
|
|
Tym bardziej, że to dopiero pierwsza połowa roku. Na pewno maja coś w zapasie. _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
grzes_68 Nowy

|
|
| Powrót do góry |
|
EnderTKD Nowy

|
Wysłany: Czw Mar 31, 2005 12:57 pm Temat postu: |
|
|
|
| grzes_68 napisał: | Czy "Magazyn Szachista" jest lepszy od "*** Szachowej", bo nie wiem, co zaprenumerować?  |
tu kazdy ma swoje subiektywne zdanie
osobiscie wole *** z uwagi na swietne arty szkoleniowe panow Kostro i Swicia.poza tym nigdy nie mialem problemow z prenumerata *** a z szachista byly juz rozne jaja.
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
herring Nowy

|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 8:26 pm Temat postu: |
|
|
|
nie wiem czy pisanie tutaj postu może jakoś wpłynąć na moją sytuację, ale:
1. numer za styczeń 2008 przyszedł do mnie dopiero w połowie lutego(mieszkam w woj. Podlaskim . Tak jest zawsze, czy to wina poczty?
2 Numer za luty do dziś do mnie nie trafił a jutro jest już marzec. Muszę w związku z tym dzwonić do redakcji czy takie opóźnienia to normalka i wystarczy poczekać?
Mimo wszystko czas oczekiwania mnie dobija. Jestem zawiedziony. |
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 7:33 am Temat postu: |
|
|
|
| grzes_68 napisał: | Czy "Magazyn Szachista" jest lepszy od "Pan...my Szachowej", bo nie wiem, co zaprenumerować?  |
Trudno powiedzieć czy gorszy, czy lepszy. To jest bardzo subiektywne odczucie. Ja prenumeruję oba czasopisma. Wg mnie, uzupełniają się wzajemnie. Ale gdyby ktoś zmusił mnie do opowiedzenia się za którymś z czasopism, to poleciłbym M. Szachista.
| herring napisał: | Tak jest zawsze, czy to wina poczty?
Muszę w związku z tym dzwonić do redakcji czy takie opóźnienia to normalka i wystarczy poczekać? Mimo wszystko czas oczekiwania mnie dobija. Jestem zawiedziony. |
Tak jest często. Pewnie składa się na to opóźnienie w Redakcji oraz wina dziadowskiej Poczty Polskiej, która robi wszystko, żeby opóźnić dostarczanie przesyłek. _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
herring Nowy

|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 1:22 pm Temat postu: |
|
|
|
| K_M_K napisał: | | herring napisał: | Tak jest zawsze, czy to wina poczty?
Muszę w związku z tym dzwonić do redakcji czy takie opóźnienia to normalka i wystarczy poczekać? Mimo wszystko czas oczekiwania mnie dobija. Jestem zawiedziony. |
Tak jest często. Pewnie składa się na to opóźnienie w Redakcji oraz wina dziadowskiej Poczty Polskiej, która robi wszystko, żeby opóźnić dostarczanie przesyłek. |
Czyli mam rozumieć, że nie tylko mnie dotyczy ten problem? Ile najdłużej może trwać dostarczanie jednego egzemplarza? |
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 1:57 pm Temat postu: |
|
|
|
Już poprawiłem cytowanie w Twoim poście. Problem opóźnień w ukazaniu się / dostawie M.Szachista był już wcześniej poruszany. Na uspokojenie (?) mogę powiedzieć, że jest to problem ogólny i nie jest związany tylko z Tobą. Nie pamiętam dokładnie ile może wynosić ten poślizg czasowy, ale chyba coś około miesiąca. Ja też nie jestem tym zachwycony, ale zawartość czasopisma rekompensuje mi (przynajmniej częściowo) oczekiwanie. _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
|