| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
az Administrator

|
Wysłany: Pią Sty 23, 2004 12:50 am Temat postu: |
|
|
|
| jania napisał: | Czy ktoś moze zna jakomś strone naktórej można zrobić jakiś niezły baner do strony  |
Najlepiej zrob baner sam, jesli to jest animowany gif to dosc latwy w obsludze program znajdziesz tutaj
2 sposob: poszukaj innego programu ktory bedzie ci lepiej odpowiadal: http://www.google.pl ->np: "banner generator"
3 jesli jestes leniwy i nie specjalnie ci zalezy byle by jakis baner byl to masz generator on-line.
| Lysy napisał: | W jaki sposób skrypt odpowiedzialny za ranking stron, wyklucza przeładowania strony? Przed momentem odświerzyłem 2 razy i nic się nie zmieniło, a nie chce mi się usuwać ciasteczek, żeby to sprawdzać (później musiałbym sie logować na wszystkie fora dyskusyjne z jakich korzystam, a bardzo nie lubie tego robić ) |
Skrypt ma wiele sposob wykluczajacych "przeladowania" cookies, ip i wiele innych... |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
az Administrator

|
Wysłany: Nie Sty 25, 2004 7:46 pm Temat postu: |
|
|
|
Ranking jest uaktualniany co godzine i zerowany raz na tydzien. |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Pon Sty 26, 2004 4:42 pm Temat postu: |
|
|
|
Skoro link do strony jest widoczny to musi ona istnieć. Warunkiem pojawienia się adresu do strony jest kliknięcie na buton na stronie ocenianej, czy mam rację? |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
Wysłany: Pon Sty 26, 2004 6:17 pm Temat postu: |
|
|
|
Oto przykład nieistniejacej już strony:  [url=http://www.legion.pl/szachista/top/out.php?id=skokf4&url=http%3A%2F%2Fsf4.zlom.net%2F
]Sf4 i niema ratunku[/url]
A strona znajduje się obecnie na 13 miejscu (pechowe  ) _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
Wysłany: Pon Sty 26, 2004 10:17 pm Temat postu: |
|
|
|
Łysy  Czy twoja strona jest płatna http://www.szachyszczecin.strona.pl/#
jesli tak to ta reklama natwojej stronie niepowinna sie pojawiać  _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Pon Sty 26, 2004 11:02 pm Temat postu: |
|
|
|
W tym wątku było na ten temat: |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
Wysłany: Sob Kwi 10, 2004 8:40 pm Temat postu: |
|
|
|
Te „Najlepsze Strony Szachowe,, to jest jedno wielkie oszustwo. A dlatego że:
1.Pokazują strony które już dawno nie istnieją a ich wejścia i wyjścia ciągle rosną. Najlepszy przykład do tego jest już nie istniejąca od ponad miesiąca strona pt. ChessNet !
Mimo że strona już nie istnieje od miesiąca to i tak wejścia i wyjścia rosły .Na szczęście chyba się już kapli że nie istnieje! Inny przykład to Sf4 i niema ratunku
2.Nie wieże że Magazyn Szachista zajmuje ciągle 1 miejsce
 _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
az Administrator

|
Wysłany: Wto Kwi 13, 2004 2:08 pm Temat postu: |
|
|
|
Jesli ktos tu oszukuje to uzytkownicy rankingu ktorzy umieszczaja w wielu miejscach linki do glosowania, wtedy nawet jesli strona nie istnieje ktos w innym miejscu moze kilknac w link.
nic dziwnego w tym nie ma ze wyjscia rosna nawet gdy strona nie istnieje, wyjscia to liczba odwiedzin uzytkownikow rankingu
| Jania napisał: | | Nie wieże że Magazyn Szachista zajmuje ciągle 1 miejsce |
Jak slusznie zauwazyl (ponizej) tpp, uwazac i wierzyc moze kazdy co chce.
MSz zajmuje czesto 1 pozycje - zwykle na zmiane z www.szachy.org. I nie ma w tym nic dziwnego. Link na stronie MS jest dobrze wyeksponowany, poza tym www.szachista.com to 2 w kraju pod wzgledem odwiedzalnosci strona szachowa.
Ostatnio zmieniony przez az dnia Wto Kwi 13, 2004 10:49 pm, w całości zmieniany 5 razy |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Pon Gru 27, 2004 11:53 am Temat postu: |
|