| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
estoril Hetman

|
Wysłany: Czw Maj 18, 2006 11:55 pm Temat postu: |
|
|
|
| Strider napisał: | Zgadzam się z Ediim, prawdziwy kibic będzie bronił swojego klubu do upadłego, a ponad to uważam, że powinien również wyrażać swoją "miłość" do klubu poprzez walki z innymi kibicami. I niech sobie media twierdzą, że to jest wandalizm... Oni tego nie rozumieją |
Sam to wymyśliłeś , czy pomogli pacjenci z Twojej sali?
Swoją drogą to niezły pomysł.Poproś lekarza o przepustkę , namów paru autystycznych przyjaciół i jedźcie wyrażać swoją miłość , najlepiej na Legię.Dla pewności zrób makijaż , choć i bez niego szybko Cię zauważą.
To będą niezapomniane chwile!Następnego dnia wszystkie gazety na pierwszej stronie opiszą krwawe starcia przy Łazienkowskiej - np:
"Podczas wczorajszego towarzyskiego meczu Legii z Widzewem znowu dali o sobie znać chuligani.W przerwie spotkania doszło do poważnych zamieszek.Najpierw obrzucano się wyzwiskami , następnie wyrywanymi krzesełkami , w końcu poszły w ruch noże , siekiery , tasaki.Do najkrwawszych zdarzeń doszło jednak w końcówce meczu , kiedy to kibice obu drużyn zaczęli rzucać w siebie pacjentami zakładu psychiatrycznego w Tworkach.Policja zatrzymała kilkudziesięciu chuliganów i zabezpieczyła znalezione na pobojowisku narzędzia walki.Były tam 42 noże , 14 siekier , 22 baseballe oraz jeden strider." |
|
| Powrót do góry |
|
Strider Nowy

|
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 8:37 am Temat postu: |
|
|
|
brainworker buhaha. Mięczak z Ciebie, pewnie wciąż chowasz się mamusi pod sukienką i ssiesz cycusia. Nie wstydź się tego, pomyśl, że u Ciebie to rodzinne.
Co do Ciebie estoril... Fajnie masz w domu, ale takie kiepskie miniaturki sobie publikuj na jakichś forach przeznaczonych dla *** [mod.K_M_K]. Nie wiesz co to męstwo i odwaga to siedź cicho... Nie wiesz co to znaczy Strider? Gdzie i kim był? I nie rób takich durnowatych przerw między przecinkiem a dwoma sąsiednimi słowami. [/img] |
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 8:58 am Temat postu: |
|
|
|
| Strider napisał: | | Nie wiesz co to znaczy Strider? (...)[/img] |
"Rewolucyjne Mechano-stridery są kolejnym przykładem ogromnych możliwości inżynierii Gnomów. Każdy ze Striderów jest tworzony indywidualnie z myślą o każdym jeźdźcu. Korzystają one z najnowszych osiągnięć inżynierii. Strider to niezawodny i trwały środek transportu. Chociaż niektórzy twierdzą, że sztuczność sprawia, że są one głupie, Gnomy twierdzą, że prowadzony przez doświadczonego jeźdźca potrafi być bardziej wrażliwy niż najlepiej wytrenowany żywy wierzchowiec."
To jeden z opisów dotyczących gry "World of Warcraft"  |
|
| Powrót do góry |
|
Strider Nowy

|
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 9:40 am Temat postu: |
|
|
|
Buhaha:D
Strider - Obieżyświat, postać z Władcy Pierścieni pióra J.R.R. Tolkiena. Znana także jako Aragorn, dziedzic Isildura, Elessar, Strażnik itd...
Grałem w WoW, ale takiej postaci nie widziałem;] |
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 11:02 am Temat postu: |
|
|
|
Brainw0rker i Strider, proszę o większą powściągliwość w wypowiedziach. Oczywiście chodzi mi o nieco wcześniejsze posty w tym temacie. _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
Strider Nowy

|
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 2:38 pm Temat postu: |
|
|
|
K_M_K sorki, już nie będę. Strider może i popularna nazwa (przezwisko, ksywka, określenie itd...). Ja przy wybieraniu nicku miałem na myśli Stridera z Władcy Pierścini. |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 5:16 pm Temat postu: |
|
|
|
| K_M_K napisał: | | Brainw0rker (...), proszę o większą powściągliwość w wypowiedziach. (...) |
Ok. Wycofuję się ze swojego wcześniejszego (zmoderowanego przez Ciebie) stwierdzenia, jakoby Strider był głupi, tak głupi, że nawet normy unijne tego nie przewidują. Przyznaję, osąd ten, poczyniony pod wpływem impulsu, mógł być krzywdzący, a na pewno był nieobiektywny i podany kategorycznym tonem, do którego nie byłem uprawniony. Bo może są ludzie, dla których Strider głupi nie jest, więc forma mojej wypowiedzi była wysoce nieodpowiednia. Śpieszę więc naprawić swój błąd:
Uważam, że Strider jest *** [mod.K_M_K]. _________________ pay attention or pay the price
 |
|
| Powrót do góry |
|
Strider Nowy

|
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 7:19 pm Temat postu: |
|
|
|
{...}
tpp 
Ostatnio zmieniony przez Strider dnia Pią Maj 19, 2006 9:56 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
brainw0rker Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
zxczxc Pion

|
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 8:05 pm Temat postu: |
|
|
|
| brainw0rker napisał: | | Że też Ci się chciało *** [mod.K_M_K] odpowiadać | Nie jemu ale "widzom" swą satysfakcję wyraziłem  |
|
| Powrót do góry |
|
The Sant$ Nowy

|
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 8:23 pm Temat postu: |
|
|
|
Hehehe. Ale się OT zrobiło. Męski chart dresiarza. Najlepiej wszystkich by tu powyrzucał i sam jeden pisał. Strider, kozak to raczej ty jesteś w necie, może i w realu ni jesteś, ale jeszcze nie widzialem szachisty-dresiarza. |
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Pią Maj 19, 2006 9:13 pm Temat postu: |
|
|
|
| The Sant$ napisał: | | (...) jeszcze nie widzialem szachisty-dresiarza. |
Proszę bardzo - przykład szachisty "częściowo" dresiarza :
szachoboks |