| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Strider Nowy

|
Wysłany: Wto Maj 09, 2006 8:34 pm Temat postu: |
|
|
|
Hehe, raczej mi to nie grozi. Może rozmowa ze mną go rozwinie...
Dyskutuję, bo lubię
Wiesz, też mi się tak pomyślało. To może powinniśmy mu pomóc...
Postaram się już nie reagować
On gada co mu ślina na język przyniesie. Chyba sam nie jest tego świadom... |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Wto Maj 09, 2006 8:38 pm Temat postu: |
|
|
|
| lk85 napisał: | Strider po co z głupkiem dyskutujesz? Jeszcze sie uwstecznisz .
Strider dajmy już spokuj temu estorilowi. Koledzy go biją, panny nie zwracają na niego uwagi więc on musi jakoś to wszystko odreagować na necie .
Wczoraj też poprosiłem estorila żeby napisał dlaczego mnie uważa za "płaczkę". Nie napisał ani jednej sytuacji w której sie rzekomo żaliłem do innych forumowiczów, więc wszystkie jego zarzuty są wyssane z palca . |
"Powrót stryjenki II".Co za wejście Zapowiadają się rekordy oglądalności.Widzowie mogą być jednak zawiedzeni.Stara śpiewka trwa 
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Sob Lut 23, 2008 7:13 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
lk85 Hetman

|
Wysłany: Wto Maj 09, 2006 8:48 pm Temat postu: |
|
|
|
Strider Estoril siedzi po całych dniach w domu to jak ma zdobyć przyjaciół, zrozumienie ludzi oraz choć troche rozumu  . |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Wto Maj 09, 2006 8:54 pm Temat postu: |
|
|
|
| Strider napisał: | Masz jakiś problem?
I co?
Nie przeagdałeś mnie.
Wszystko, co napisałeś, odparłem.
[mod.K_M_K]. |
Hahahahahahaha Przerzucasz się na priv?W zaloty uderzasz? , nie ten kierunek zboczku *** [mod.K_M_K] 
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Sob Lut 23, 2008 7:13 pm, w całości zmieniany 4 razy |
|
| Powrót do góry |
|
Strider Nowy

|
Wysłany: Wto Maj 09, 2006 8:57 pm Temat postu: |
|
|
|
Bo zacytuję co Ty mi napisałeś, tylko nie wiem, czy nie dadzą bana Ci za to.
Skąd właściwie wiesz jak się nazywam? |
|
| Powrót do góry |
|
estoril Hetman

|
Wysłany: Wto Maj 09, 2006 9:02 pm Temat postu: |
|
|
|
Blefować to do mamusi  Nigdy nie piszę na priv do *** [mod.K_M_K].
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Sob Lut 23, 2008 7:14 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
Strider Nowy

|
Wysłany: Wto Maj 09, 2006 9:03 pm Temat postu: |
|
|
|
To jak się kontaktujesz z rodzicami? |
|
| Powrót do góry |
|
K_M_K Hetman

|
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 7:31 am Temat postu: |
|
|
|
Bardzo proszę wszystkie osoby wypowiadające się tu, o zachowanie powściągliwości w słowach! _________________ Im dłużej żyję, tym staję się coraz bardziej sentymentalny. |
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 8:05 am Temat postu: |
|
|
|
@K_M_K
Wygwiazdkowanie niektórych określeń - być może dobra decyzja
Przesunięcie tematu do "Forum testowego" - z pewnością decyzja chybiona
Działanie raczej bez sensu  .
No ale cóż - chyba niech dalej moc będzie z Tobą  |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 5:28 pm Temat postu: |
|
|
|
Dałem "Dla Zarejestrowanych" aby kłócić się we własnym sosie.  _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
Janczewski Hetman

|
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 5:45 pm Temat postu: |
|
|
|
Może w dziale "własny sos" czyli dla zarejestrowanych, spowodować (powołać do życia) np. dział "arena" albo jakoś tak inaczej nazwać to klepisko, na którym zarejestrowani mogliby się obrzucać błotem.
Proponuję także by ten dział był pozbawiony moderatora, czyli kto sobie coś tam napisze, lub będzie się przepisywał z innym zarejestrowanym to na własną odpowiedzialność i bez żalu, że go ktoś brzydko nazwie. Innymi słowy taki dział "Arena Hyde Park", albo "Arena Klepisko" w przegródce dla zarejestrowanych proponuję.
Uff..., ale się nagadałem, ale może warto było  _________________ Ja Ciebie też |
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 6:43 pm Temat postu: |
|
|
|
| Janczewski napisał: | Może w dziale "własny sos" czyli dla zarejestrowanych, spowodować (powołać do życia) np. dział "arena" albo jakoś tak inaczej nazwać to klepisko, na którym zarejestrowani mogliby się obrzucać błotem.
Proponuję także by ten dział był pozbawiony moderatora, czyli kto sobie coś tam napisze, lub będzie się przepisywał z innym zarejestrowanym to na własną odpowiedzialność i bez żalu, że go ktoś brzydko nazwie. Innymi słowy taki dział "Arena Hyde Park", albo "Arena Klepisko" w przegródce dla zarejestrowanych proponuję.
Uff..., ale się nagadałem, ale może warto było  |
Pewnie, że warto
Krzysztof, to jest doskonały pomysł .
A może przyjąć swojsko brzmiącą nazwę, po prostu "HYDE not CHESS PARK" dla tego typu krzywych tekstów? |
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 7:26 pm Temat postu: |
|
|
|
| Janczewski napisał: | Może w dziale "własny sos" czyli dla zarejestrowanych, spowodować (powołać do życia) np. dział "arena" albo jakoś tak inaczej nazwać to klepisko, na którym zarejestrowani mogliby się obrzucać błotem.
Proponuję także by ten dział był pozbawiony moderatora, czyli kto sobie coś tam napisze, lub będzie się przepisywał z innym zarejestrowanym to na własną odpowiedzialność i bez żalu, że go ktoś brzydko nazwie. | Proponowałbym częściową moderację. Czyli kłótnie TAK, wyzwiska NIE (Już słyszę głosy: "tpp nie chce tracić kontroli/władzy"). Oczywiście granica może być niebezpiecznie wąska ale ponoć szachy to gra nie tylko osób inteligentnych ale i kulturalnych.
| bigran napisał: | | A może przyjąć swojsko brzmiącą nazwę, po prostu "HYDE not CHESS PARK" dla tego typu krzywych tekstów? | Dla mnie to nie są "bardziej swojskie nazwy". To już lepiej "Na udeptanej ziemi" lub po prostu "klepisko". _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 7:39 pm Temat postu: |
|
|
|
| tpp napisał: | | Dla mnie to nie są "bardziej swojskie nazwy". To już lepiej "Na udeptanej ziemi" lub po prostu "klepisko". |
Pewnie, że nie .
Choć z drugiej strony dla sporej już ekipy Polaków za Morzem Północnym jak najbardziej swojsko to brzmi.
Nie brak tu zręcznych erudytów, więc jeśli pomysł jest OK, to z pewnością jakaś odpowiednia nazwa na miejsce kłótni zostanie wymyślona . |
|
| Powrót do góry |
|
Janczewski Hetman

|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 7:15 am Temat postu: |
|
|
|
| tpp napisał: | | Proponowałbym częściową moderację. Czyli kłótnie TAK, wyzwiska NIE (Już słyszę głosy: "tpp nie chce tracić kontroli/władzy"). |
Myślę, że rolą moderatorów byłoby wyszukiwanie tego typu postów i wrzucanie ich do tego grajdołka i wystarczy
Można pod tytułem działu wpisać ostrzeżenie, że jesli w tym dziale się odezwiesz to możesz zostać obrzygany wyzwiskami. Każdy kto zdecyduje się tam pisać będzie zdawał sobie sprawę co czyni.
Wiesz(Wiecie) taki dział dla "prawdziwych" mężczyzn. _________________ Ja Ciebie też |
|
| Powrót do góry |
|
|