Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

wielki itor
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Forum dla Zarejestrowanych
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
brainw0rker
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pon Mar 13, 2006 2:44 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Na pewno nie tpp, on jak mi coś usuwa/przenosi to pisze mi o tym na gg - przynajmniej tyle wywalczyłem... Więc kto? K_M_K albo sam wszechmogący az. Zresztą *** obchodzi kto, ciekawy jestem tylko dlaczego.

PS Będę odświeżał ten temat co dwa dni, tak żeby często bywał na głównej. Bo jak na razie czyściciel myśli, że sprawa w zapomnienie popadnie. I tu się kurna bardzo myli..

brainw0rker
Hetman
Hetman

PostWysłany: Czw Mar 16, 2006 4:27 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Może już ktoś coś widział ktoś coś słyszał ktoś coś wie? Jeśli jeszcze nie, to zapytam za jakiś czas. Najpewniej w sobotę Laughing

Vishyy
Nowy
Nowy

PostWysłany: Czw Mar 16, 2006 4:47 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Wracając do Itora, =) to wiem z pewnych ( ale nie sprawdzonych) źródeł że pod tym nickiem ukrywa się ***.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

K_M_K
Hetman
Hetman

PostWysłany: Czw Mar 16, 2006 5:22 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Vishyy napisał:
Wracając do Itora, =) to wiem z pewnych ( ale nie sprawdzonych) źródeł że pod tym nickiem ukrywa się ***.

Bardzo proszę o nie podawanie takich informacji do publicznej wiadomości. Proszę również o pohamowanie emocji w swoich wypowiedziach, brainw0rker. Nie naskakujcie na tpp w związku ze zmoderowaniem postów. To ja je zmoderowałem. Jeżeli przez to zmieniłem ich znaczenie, to wszystkich bardzo za to przepraszam. Proponuję dokonać poprawek swoich postów z uwzględnieniem tego, co przeinaczyłem. Jeszcze raz przepraszam.

brainw0rker
Hetman
Hetman

PostWysłany: Czw Mar 16, 2006 8:40 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

A niby dlaczego? Masz u itora działkę z jego szkółki? Very Happy Prosić sobie możesz, może i przychylą się do prośby a może nie, ale ja proszę o zacytowanie fragmentu regulaminu, w oparciu o który wycinasz informację o tym kim jest itor kiedy ją podają. Jeśli tego nie zrobisz, będę "ujawniał" ( Laughing przecież i tak wszyscy wiedzą...) tą supertajną informację przy każdej okazji a i bez okazji, kiedy tylko mi się skojarzy Very Happy

Gdzież dałem nadmierny upust swoim emocjom Question Czy to sentencja "g ó w n o mnie obchodzi kto" tak Cię zabolała, czy też samo g ó w n o ma taką moc że z rozpędu wykasowałeś też i słowo "mnie"?
I przede wszystkim powtarzam moje pytanie:
Dlaczego wywaliłeś mi cały post? Co w nim było nieregulaminowego? Żadnych wulgaryzmów, proste uwypuklenie faktów, które biły po oczach, bez cienia emocji. Mogło Ci się nie podobać, jeśli jesteś zwolennikiem wolnej amerykanki w języku polskim, ale co Cię ośmieliło do usuwania tego? "Proponuję dokonać poprawek swoich postów z uwzględnieniem tego, co przeinaczyłem" - jak mam to zrobić? Przecież nie zapisuję gdzie indziej swoich postów, żeby ewentualnie po trzech tygodniach umieszczać je jeszcze raz. Po coś to ruszał?

acidity
Hetman
Hetman

PostWysłany: Czw Mar 16, 2006 10:25 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

K_M_K napisał:
Vishyy napisał:

Bardzo proszę o nie podawanie takich informacji do publicznej wiadomości.
To kropkowanie jest bez sensu. Przecież już na tym forum w innym miejscu odpowiedź na to pytanie została udzielona: Wto Sty 31, 2006 11:27 am(aby nie psuć zabawy, wiecej info nie podaję Mr. Green ) i nie została zmoderowana do dziś.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

K_M_K
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Mar 17, 2006 8:58 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

OK, dobra. Proszę, zgłoście do Admina wniosek o pozbawienie mnie uprawnień moderatora. Jeżeli Wam zawadzam, to moge się wycofać.

morton
Skoczek
Skoczek

PostWysłany: Pią Mar 17, 2006 9:06 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

K_M_K napisał:
OK, dobra. Proszę, zgłoście do Admina wniosek o pozbawienie mnie uprawnień moderatora. Jeżeli Wam zawadzam, to moge się wycofać.

Tak, najlepiej walnąć focha, obrazić się na cały świat i udawać pokrzywdzonego i biednego. Jak dla mnie to nadużywasz swoich możliwości. Exclamation
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Ediii
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Mar 17, 2006 10:07 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Oj oj oj..Przesadzacie! Tylu ilu jest nas na tym forum tyle jest wizji jak ma ono wyglądać! KMK akurat przeszkadzają wszelkie "brzydkie" słowa. No cóż... nie podoba mu się więc usuwa posty, cenzuruje. Mnie też to troche dziwi... ale musze sie z tym zgodzić gdyż on jest moderatorem a nie ja!
Jak już gdzieś pisałem... gdybym ja mógł sobie taką samowolke porobić to bym... hehe! Wtedy to dopiero było by strasznie :>

bigran
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Mar 17, 2006 10:40 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

K_M_K napisał:

Moim zdaniem, zbytnia uległość! Usunąłeś post brainworkera pewnie w jakimś konkretnym, sobie tylko znanym celu. Nie chodziło o rezygnację ze stołka, tylko o wyjaśnienie powodów usunięcia tego postu. I dlaczego tak długo milczałeś w tej sprawie?
Poza tym, czy potrzebna jest prośba moderatora o to by użytkownicy mogli coś zgłaszać do admina? Bez takiej prośby nie można?

Podobno Balcerowicz musi odejść, ale czy K_M_K?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

brainw0rker
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Mar 17, 2006 10:50 am
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Ediii napisał:
KMK akurat przeszkadzają wszelkie "brzydkie" słowa. No cóż... nie podoba mu się więc usuwa posty, cenzuruje.

Wyjaśnijmy to sobie do końca: w moim usuniętym poście nie było brzydkich słów! Nie tylko brzydkich w moim odczuciu, ale i obiektywnie. Żadnych Exclamation

K_M_K
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Mar 17, 2006 12:24 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Na PW poprosiłem Admina o pozbawienie mnie uprawnień moderatora.

brainw0rker
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Mar 17, 2006 12:44 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Reagujesz trochę histerycznie, nikt od Ciebie tego nie wymagał. Chciałem tylko znać powody usunięcia mojego postu, nie Twojej dymisji Very Happy Ona mnie ani trochę nie przybliży do zrozumienia tego, co się stało. Więc po co to wszystko?

Ediii
Hetman
Hetman

PostWysłany: Pią Mar 17, 2006 2:42 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Skoro tak mówisz Brain to ok:) W takim razie też jestem ciekawy dlaczego usunięto ten post! Oczywiście tylko w celu typowo informacyjnym! KMK głowa do góry! Nie bocz sie na cały świat o taką rzecz bo nie warto...Wink

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Forum dla Zarejestrowanych
Strona 2 z 2