| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
jania Hetman

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2004 8:30 pm Temat postu: Nic nowego :( |
|
|
|
A była natej stronie ankieta ! Cochciałbys zobaczyć na stronie szachisty
I jakoś się nic nowego niepojawiło  Dajcie wrescie debiuty i bedzie spokuj  Ja osobiście traktuje ta strone jako baze linków stron szachowych . I nic wiecej  _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
arkoski Hetman

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2004 8:48 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja ta strone odwiedzam tylko dla forum i aktualnosci z turniejów. Linki przejrzalem juz wszystkie.
Sprostowanie: jeszcze zagraniczne mi zostaly to przeszukania  |
|
| Powrót do góry |
|
az Administrator

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2004 11:30 pm Temat postu: Re: Nic nowego :( |
|
|
|
| jania napisał: | ... I jakoś się nic nowego niepojawiło Dajcie wrescie debiuty i bedzie spokuj  |
Dajcie? A czemu Ty nie dasz? Albo inni użytkownicy?
Ta strona ma mnostwo funkcji, ktore pozwalaja uzytkownikom wzbogacac jej zawartosc. Mozna dodawac wiadomosci, linki, pliki, jest forum na ktorym mozna zamiescic prawie wszystko, kazdy uzytkownik ma do dyspozcji dziennik i wiele innych opcji... Dlaczego malo kto korzysta z tych funkcji?
Narzekac kazdy potrafi... dzialac prawie nikomu sie nie chce.
Gdyby np. kazdy zarejestrowany uzytkownik dodal tylko 1 link albo plik z recenzja, baza linkow liczylaby blisko 500 pozycji a nie 143...
Ostatnio zmieniony przez az dnia Pią Sty 16, 2004 10:27 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2004 11:40 pm Temat postu: Re: Nic nowego :( |
|
|
|
| az napisał: | | Gdyby np. kazdy zarejestrowany uzytkownik dodal tylko 1 link albo plik z recenzja, baza linkow liczylaby blisko 500 pozycji a nie 143... |
Czy mogę dodać link do strony któej nie jestem autorem? |
|
| Powrót do góry |
|
az Administrator

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2004 11:48 pm Temat postu: |
|
|
|
Oczywiscie, mozna dodawac linki do stron ktorych nie jest sie autorem, najlepiej przy tym dodac jakis opis co zawiera strona, jakis krotki komentarz - dlaczego uwazasz ze akurat ta strona szachowa jest warta polecenia innym.
To samo tyczy sie plikow, nie musisz byc autorem zeby wskazac innym skad go sciagnac i dlaczego jest warty uwagi...
Ostatnio zmieniony przez az dnia Pią Sty 16, 2004 10:33 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
acidity Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
az Administrator

|
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Sob Mar 06, 2004 12:02 am Temat postu: |
|
|
|
Te nowe kolorki są nawet przyjemne  i już się przyzwyczaiłem, Chociaż tak deczko brązu dla ocieplenia klimatu by się przydało (psychologia koloru). _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
jania Hetman

|
Wysłany: Sob Mar 06, 2004 9:34 pm Temat postu: |
|
|
|
Szkoda że brak nowych działów _________________ "Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć."
(Jonathan Caroll) |
|
| Powrót do góry |
|
az Administrator

|
Wysłany: Sob Mar 06, 2004 9:51 pm Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
Wysłany: Pią Maj 28, 2004 10:26 pm Temat postu: |
|
|
|
O ile wiem tp MP kobiet się już zakończyły. Czy jest sens aby nadal NA GŁÓWNEJ stronie była TA ankieta (kto będzie MP kobiet?). Nie jestem złośliwy ale to jest jedna z najczęściej odwiedzanych stron szachowych. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam, Tomasz Ptaszyński |
|
| Powrót do góry |
|
arkoski Hetman

|
|
| Powrót do góry |
|
tpp Hetman

|
|
| Powrót do góry |