Witamy w Magazyn Szachista
 » Strona Główna // » Baza partii / » FORUM / » Kombinacje / » Nauka Gry / » Zadania / » Prenumerata
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   GrupyGrupy   ProfilProfil   Zaloguj i zobacz wiadomościZaloguj i zobacz wiadomości   ZalogujZaloguj 

playchess admini
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    www.szachista.com Strona Główna
-> Gra w szachy
Poprzedni temat :: Następny temat  
Autor Wiadomość
mystic death
Nowy

PostWysłany: Sob Mar 04, 2006 1:39 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

ha panowie mam niezłego newsa w związku z nickami kojarzącymi się z narkotykami. Zrobiłem sobie nick Trans Human Culture i zostałem wykopany po 20 minutach. Tak więc tłumaczenie, że LSD to legal self defence jest co najmniej śmieszne.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

wojtzuch
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sob Mar 04, 2006 2:20 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

mystic death napisał:
ha panowie mam niezłego newsa w związku z nickami kojarzącymi się z narkotykami. Zrobiłem sobie nick Trans Human Culture i zostałem wykopany po 20 minutach. Tak więc tłumaczenie, że LSD to legal self defence jest co najmniej śmieszne.

LSD to termin oznaczający legal self defence.

http://www.iamm.com/law-index.htm

A co do wykopywania, najwyraźniej chodzi o zakładanie kolejnych kont.
Powrót do góry

bigran
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sob Mar 04, 2006 2:30 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Czyli po prostu nick "LSD defence" oznacza sprytne Legal Self Defence defence Wink . Wygląda na to mystic death, że najwyrażniej naruszyłeś w którymś miejscu regulamin i Cię wykopali. Nie znam regulaminu Playchess i nie grywam tam, gdyż FISC mi póki co wystarcza Wink . Może jeśli nie akceptujesz ich regulaminu to daj sobie spokój z Playchess?
Powrót do góry

mystic death
Nowy

PostWysłany: Sob Mar 04, 2006 3:13 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

LSD to wojtzuch Lisergid Saeure Diaethylamide, piszesz tak jakbyś naprawdę o tym nie wiedział. I właśnie.... po co dwa razy defence? skoro już było w skrócie D? Fics jest jednak w porównaniu z playchess ubogi ale każdy lubi to do czego się przyzwyczaił. Rozumiem to bo kiedyś z polskich kafejek grałem tylko na 64pola a nie na orgu ani tym bardziej kurniku brrr.
Powrót do góry

The Sant$
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sob Mar 04, 2006 3:32 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

Zbanować tego nicku nie mogli, ponieważ LSD to skrót, którego nie można odczytać. Moze to zarówno znaczyć nazwe narkotyku jak i jakaś organizację lub motto.
Powrót do góry

mystic death
Nowy

PostWysłany: Sob Mar 04, 2006 3:46 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

wojtzuch ty dajesz mi stronke a nawet jej nie przeczytałeś. HAHA przecież to ma związek z legalizacją konopii i LSD i z kryminologią i innymi jakimiś prawniczymi rzeczami niewiele to ma wspólnego. Legal Self Defence to jakaś grupa dyskusyjna po prostu.
Powrót do góry

wojtzuch
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sob Mar 04, 2006 3:47 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

mystic death napisał:
LSD to wojtzuch Lisergid Saeure Diaethylamide, piszesz tak jakbyś naprawdę o tym nie wiedział.

Doskonale wiem, co to jest LSD, więc dlatego w pierwszym poście pisałem o ślicznej grze słów Rolling Eyes

Cytat:
I właśnie.... po co dwa razy defence? skoro już było w skrócie D?

No właśnie na tym polega gra słów.

Nick jest tak wysokich lotów, że łatwo byłoby zrozumieć adminów, że się go nie czepiają.

Ale rozumieć ich chyba nie trzeba, bo najwyraźniej chodzi o zakładanie kolejnych kont, nie o nick. Nicki się usuwa, ale nawet w przypadku oszustw nie zaczyna się od blokowania IP.
Powrót do góry

The Sant$
Nowy
Nowy

PostWysłany: Sob Mar 04, 2006 3:49 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

LSD - lumpy, szatany, debile Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry

wojtzuch
Hetman
Hetman

PostWysłany: Sob Mar 04, 2006 4:00 pm
Temat postu:
Odpowiedz z cytatem

mystic death napisał:
wojtzuch ty dajesz mi stronke a nawet jej nie przeczytałeś. HAHA przecież to ma związek z legalizacją konopii i LSD i z kryminologią i innymi jakimiś prawniczymi rzeczami niewiele to ma wspólnego. Legal Self Defence to jakaś grupa dyskusyjna po prostu.

No cóż, faktycznie się nie wczytywałem, choć rzuciłem okiem i sprawa wydawała mi się ewidentna. Po prostu wrzuciłem pierwszą z brzegu, ale już po wynikach Google'a widać było, że to akronim na oznaczenie obrony koniecznej.

Zgoogluj sobie "legal self defence" LSD.

A co do tej grupy, to czy na pewno jest to grupa walcząca o legalizację konopii i LSD?

The LEGAL SELF DEFENCE “LSD” DISCUSSION GROUP is an open, un-moderated forum where members can help each other by sharing and learning to resolve their legal issues and battles and shed a little light on obtaining justice.

Jeszcze o tym, co oznaczać może LSD:

http://www.acronymattic.com/results.aspx?q=lsd&s=a
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Idź do strony Poprzedni  1, 2
Wszystkie czasy w strefie
www.szachista.com Strona Główna
-> Gra w szachy
Strona 2 z 2