| Poprzedni temat :: Następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mystic death Nowy
|
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 1:39 pm Temat postu: |
|
|
|
ha panowie mam niezłego newsa w związku z nickami kojarzącymi się z narkotykami. Zrobiłem sobie nick Trans Human Culture i zostałem wykopany po 20 minutach. Tak więc tłumaczenie, że LSD to legal self defence jest co najmniej śmieszne. |
|
| Powrót do góry |
|
wojtzuch Hetman

|
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 2:20 pm Temat postu: |
|
|
|
| mystic death napisał: | | ha panowie mam niezłego newsa w związku z nickami kojarzącymi się z narkotykami. Zrobiłem sobie nick Trans Human Culture i zostałem wykopany po 20 minutach. Tak więc tłumaczenie, że LSD to legal self defence jest co najmniej śmieszne. |
LSD to termin oznaczający legal self defence.
http://www.iamm.com/law-index.htm
A co do wykopywania, najwyraźniej chodzi o zakładanie kolejnych kont. |
|
| Powrót do góry |
|
bigran Hetman

|
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 2:30 pm Temat postu: |
|
|
|
Czyli po prostu nick "LSD defence" oznacza sprytne Legal Self Defence defence  . Wygląda na to mystic death, że najwyrażniej naruszyłeś w którymś miejscu regulamin i Cię wykopali. Nie znam regulaminu Playchess i nie grywam tam, gdyż FISC mi póki co wystarcza  . Może jeśli nie akceptujesz ich regulaminu to daj sobie spokój z Playchess? |
|
| Powrót do góry |
|
mystic death Nowy
|
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 3:13 pm Temat postu: |
|
|
|
LSD to wojtzuch Lisergid Saeure Diaethylamide, piszesz tak jakbyś naprawdę o tym nie wiedział. I właśnie.... po co dwa razy defence? skoro już było w skrócie D? Fics jest jednak w porównaniu z playchess ubogi ale każdy lubi to do czego się przyzwyczaił. Rozumiem to bo kiedyś z polskich kafejek grałem tylko na 64pola a nie na orgu ani tym bardziej kurniku brrr. |
|
| Powrót do góry |
|
The Sant$ Nowy

|
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 3:32 pm Temat postu: |
|
|
|
Zbanować tego nicku nie mogli, ponieważ LSD to skrót, którego nie można odczytać. Moze to zarówno znaczyć nazwe narkotyku jak i jakaś organizację lub motto. |
|
| Powrót do góry |
|
mystic death Nowy
|
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 3:46 pm Temat postu: |
|
|
|
wojtzuch ty dajesz mi stronke a nawet jej nie przeczytałeś. HAHA przecież to ma związek z legalizacją konopii i LSD i z kryminologią i innymi jakimiś prawniczymi rzeczami niewiele to ma wspólnego. Legal Self Defence to jakaś grupa dyskusyjna po prostu. |
|
| Powrót do góry |
|
wojtzuch Hetman

|
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 3:47 pm Temat postu: |
|
|
|
| mystic death napisał: | | LSD to wojtzuch Lisergid Saeure Diaethylamide, piszesz tak jakbyś naprawdę o tym nie wiedział. |
Doskonale wiem, co to jest LSD, więc dlatego w pierwszym poście pisałem o ślicznej grze słów
| Cytat: | | I właśnie.... po co dwa razy defence? skoro już było w skrócie D? |
No właśnie na tym polega gra słów.
Nick jest tak wysokich lotów, że łatwo byłoby zrozumieć adminów, że się go nie czepiają.
Ale rozumieć ich chyba nie trzeba, bo najwyraźniej chodzi o zakładanie kolejnych kont, nie o nick. Nicki się usuwa, ale nawet w przypadku oszustw nie zaczyna się od blokowania IP. |
|
| Powrót do góry |
|
The Sant$ Nowy

|
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 3:49 pm Temat postu: |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
wojtzuch Hetman

|
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 4:00 pm Temat postu: |
|
|
|
| mystic death napisał: | | wojtzuch ty dajesz mi stronke a nawet jej nie przeczytałeś. HAHA przecież to ma związek z legalizacją konopii i LSD i z kryminologią i innymi jakimiś prawniczymi rzeczami niewiele to ma wspólnego. Legal Self Defence to jakaś grupa dyskusyjna po prostu. |
No cóż, faktycznie się nie wczytywałem, choć rzuciłem okiem i sprawa wydawała mi się ewidentna. Po prostu wrzuciłem pierwszą z brzegu, ale już po wynikach Google'a widać było, że to akronim na oznaczenie obrony koniecznej.
Zgoogluj sobie "legal self defence" LSD.
A co do tej grupy, to czy na pewno jest to grupa walcząca o legalizację konopii i LSD?
The LEGAL SELF DEFENCE “LSD” DISCUSSION GROUP is an open, un-moderated forum where members can help each other by sharing and learning to resolve their legal issues and battles and shed a little light on obtaining justice.
Jeszcze o tym, co oznaczać może LSD:
http://www.acronymattic.com/results.aspx?q=lsd&s=a |
|
| Powrót do góry |
|
|