Estoril sam jesteś sobie winny. {...} Jeśli chodzi o obecny problem usunięcia Twojego tematu, to wiadomo że tpp mógł go śmiało zostawić, ale miał też prawo go usunąć. Jako że po prostu Cie nie lubi, to go usunął .
Usunąłem nie temat ale część postu. Ot, tylko to, co nie było na temat (autorstwa użytkownika estoril). Przynajmniej autor powinien trzymać się tematu i to w pierwszym poście.
lk85 napisał:
Ty i Brainworker od samego początku czepiacie sie tpp na każdym kroku, czepiacie sie o byle błachostki. Nie dziw sie w takim razie, że tpp nie będzie Ci dłużny.
Nikomu nie jestem dłużny (a szczególnie cenię brainw0rker'a za jego wartościowe wpisy; ten drugi użytkownik ma posty w większości ...). I brak mi uczucia, które zwie się "mściowść" (ale jestem pamiętliwy, i latami mogę komuś cosik wypominać).
A jakby ktoś nie wiedział to (na podstawie doświadczeń pokoleń) najwięcej mściwości jest wśród ludzików (nie mylić z Ludźmi), którzy uważają się za katolików (a nimi nie są). _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
www.kolegiumsedziow.prv.pl - konkurs Przepisów gry. Zapraszam,Tomasz Ptaszyński
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 7:47 pm Temat postu: temat możesz sobie wybrać....
Drogi moderatorze o jakże cudownym nicku TPP i jakże tajemniczym avatarze(którego znaczenia do tej pory nikt nie odgadł), mam małą prośbę... przeczytaj to co nagryzmoliłem poniżej....
Wychodze z założenia, że twoje "ciachanie" miało służyć ogólnopojętemu dobru tego forum... ale zrobił się z tego burdel na kółkach . Mnie osobiście gó...uzik obchodzi twoja antypatia do Estorila. Możesz ją sobie wyrażać w postach, ale nie jako moderator.
Użytkownik Estoril popiera Kaczora, słucha Radia Maryja, oraz jest uparty jak... ja. Zwykle się z jego poglądami nie zgadzam, ale tym razem po prostu ma racje Proponuje byś jako moderator zajął się wulgaryzmami i pilnowaniem czy temat jest we właściwym dziale. A nazwy tematów, oraz treść postów(o ile nie są wulgarne) pozostawił inwencji ich autorów.
Dziękuje za uwage _________________ "Czasami myślę, że Bóg tworząc człowieka przecenił nieco swoje możliwości"
//Oscar Wilde//
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 8:01 pm Temat postu: Kolejny niewygodny temat
Hehehe...najwygodniej jest zablokować temat i przy okazji w ostatnim zdaniu nakłamać.Fakty są takie: usunąłeś , potem zmieniłeś treść , wyciąłeś 80% , przeniosłeś do innego działu , nie wspominając o zmianie tytułu.Nadużywasz swoich praw a chwytając się brzytwy blokujesz niewygodne tematy.
PS.Widzę , że odblokowałeś (ciekawe na jak długo) temat , w tytule którego uparcie ubóstwiasz własną osobę.Na wszelki wypadek poczekam jeszcze i nowego nie będę kasował.
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Pon Lut 25, 2008 1:17 am, w całości zmieniany 2 razy
Nie zareagowałbym, gdyby użytkownik estoril wpisał 2 posty. Pierwszy zgodnie z tematem o MPK, a drugi o jego uczestniczce.
Poczekałem kilka dni i ... wyciąłem początek, a jego treść przesłałem autorowi. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
Nie zareagowałbym, gdyby użytkownik estoril wpisał 2 posty. Pierwszy zgodnie z tematem o MPK, a drugi o jego uczestniczce.
A to dobre W temacie o turnieju nie można pisać o jego uczestnikach!Jak się również wcześniej okazało , w temacie o zawodniku nie można pisać o turniejach , w których bierze udział.
Ostatnio zmieniony przez estoril dnia Pon Lut 25, 2008 1:17 am, w całości zmieniany 1 raz
A to dobre W temacie o turnieju nie można pisać o jego uczestnikach!Jak się również wcześniej okazało , w temacie o zawodniku nie można pisać o turniejach , w których bierze udział.
Jak napisałem, a użytkownik estoril przytoczył: "zgodnie z tematem". Jak zmieniłeś tytuł tematu to nie pasował do działu [turnieje]. _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
assalamualaikumm estoril
Добро пожаловать. А Вы знаете что ... _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
tpp a to co za farmazony po rusku?? Sam mnie kiedyś goniłeś że nie piszę po Polsku a Ty co?? :DDDDD _________________ Jeszcze nigdy, tak wielu, nie zawdzięczało tak wiele, tak nielicznym
W tym temacie dzieją się dziwne dziwności
A farmazon "górny" jest po arabsku w odróżnieniu od "dolnego". Bo ten zasik jest po rosyjsku (jak to zauważyłeś). _________________ Myślenie jest rzeczą ludzką więc myśl gdy jesteś człowiekiem.
Hehehe... obśmiałem się jak norka Zwłaszcza to "żebym zryżał" mnie osłabiło
Ale do rzeczy:
lk85 napisał:
Jeśli chodzi o obecny problem usunięcia Twojego tematu, to wiadomo że tpp mógł go śmiało zostawić, ale miał też prawo go usunąć. Jako że po prostu Cie nie lubi, to go usunął .
Wiesz co lk? Jak ustanowili tu moderatorów, zastanawiałem się (i nie tylko ja) według jakiego klucza ich dobierali? Może podług rangi? Trzech Was wtedy było Hetmanów, ale Tyś się nie załapał. Teraz wiem dlaczego! Taka argumentacja "nie lubi więc usuwa" czarno na białym pokazuje, jak byś moderował. Republikę kolesi byś tu zaprowadził, co w krótkim czasie doprowadziłoby do śmierci forum. W rubryce "przyczyna zgonu" az mógłby wpisać "śmiertelna nuda". Swoją drogą tpp chyba powinien się na Ciebie o przypisywanie mu takich motywów obrazić...
Ja też padałem ofiarą jego cenzorskiego nożyka i zdanie mam na ten temat wyrobione, takie jak estoril, adam-p i Last_Knight zresztą. Do postu Last_Knight pozwolę sobie dodać tylko jedną uwagę: choć moja żona uważa żem pedant (cecha czasem wysoce irytująca), daleko mi pod tym względem do tpp. Ta tepepowska mania porządkowania i układania po swojemu przynosi skutek odwrotny do zamierzonego, coraz trudniej się w niektórych wątkach połapać, a po przeniesieniu gdzie indziej wyrwane z kontekstu bywają i bez sensu. Przykładem te "złote myśli" - jak się na nie natknąć gdzieś na forum - śmieszą, zebrane w kupę brzmią głupawo. Zastanowiłeś sie tpp że to forum w czasach kiedy nie "sprzątałeś" funkcjonowało jakoś i to funkcjonowało nie najgorzej? Trzymaj się moderowania postów łamiących prawo, nie Twój zmysł estetyczny. Wycinaj wulgaryzmy, nie to, co Ci nie w smak. Resztę pozostaw doborowi naturalnemu - ciekawe wątki będą się rozwijać, nieciekawe - padną, i nikt po nich nie zapłacze.
I jeszcze jedno:
tpp napisał:
...szczególnie cenię brainw0rker'a za jego wartościowe wpisy...
Własnym oczom nie wierzyłem Wartościowe? W ogóle czy jak na złodzieja?
(też bywam pamiętliwy) _________________ W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?
Ostatnio zmieniony przez brainw0rker dnia Pon Sty 30, 2006 2:04 am, w całości zmieniany 1 raz
"Młodzież Wszechpolska to przyszłość polska"
O k****, jakbym wiedzał że się w wątek tak zatytułowany wpisuję to chyba bym się powstrzymał... _________________ W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?